Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

Op zoek naar een hosting partner? Wij zijn je hosting partner !

Op zoek naar een hosting partner? Wij zijn je hosting partner !

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Op zoek naar een hosting partner? Wij zijn je hosting partner !

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Op zoek naar een hosting partner? Wij zijn je hosting partner !

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Op zoek naar een hosting partner? Wij zijn je hosting partner !

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Op zoek naar een hosting partner? Wij zijn je hosting partner !

Als je opzoek bent naar hosting voor jouw website of online project dan ben je bij MijnHostingPartner.nl in de juiste handen. Met onze scherpe prijzen en uitstekende dienstverlening kunnen we je voor elk project van dienst zijn.

Mijn Hosting Partner.nl is jouw hosting partner voor oa: ASP.NET hosting, PHP hosting , Wordpress hosting, Joomla hosting, Magento, Umbraco, DotNetNuke, Drupal en onze specificaties liegen er ook niet om. Ongelimiteerd dataverkeer, onbeperkt aantal mailadressen en mailaliassen, 25Gb aan ruimte en een onbeperkt aantal MySQL databases zijn een aantal specificaties die ons totaalpakket markeren.

hosting

Hosting of je website hosten doe je dus bij MijnHostingPartner.nl !

Geen setupkosten en geen verrassingen achteraf. Onder het mom van ‘what you see, is what you get’ proberen we een zo’n transparant mogelijke productenrange neer te zetten. Laat je overtuigen door onze klantervaringen, onze prijs, onze pakketspecificaties, onze klantvriendelijkheid en service. MijnHostingPartner.nl is een flexibele en dynamische partner die met je mee kan groeien.

Is shared hosting op een bepaald moment niet meer afdoende dan kunnen we je zelfs begeleiden met een eigen (vps) server. Met ons kan je alle kanten op! MijnHostingPartner.nl is onderdeel van ‘MijnPartnerGroep.nl’. Kijk ook daar naar onze andere partners!

Het starten van jouw online website kan best een opgave zijn, je dient aan een hoop zaken te denken en het kan soms aardig technisch overkomen. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we alle tools in handen om voor jou deze opgave gemakkelijk en pijnloos te laten verlopen. Met een paar klikken op de knop heb je bijvoorbeeld al de volgende zaken afgerond!

 • Hosting Een eigen mail account aangemaakt
 • Hosting Een eigen website opgestart die zichtbaar is over de hele wereld
 • Hosting Je beschikt over een FTP account
 • Hosting Databases voor het veilig opslaan van data
 • Hosting SSL certificaat wat zorgt voor het groene slotje in de browser.

En nog veel meer instellingen en benodigdheden die je als webbouwer of webmaster nodig hebt. Al deze zaken zijn op een centrale plek in te stellen. Namelijk ons Control Panel. En MijnHostingPartner.nl is trots op onze kennisbank waar we vrijwel elk vraagstuk gedocumenteerd hebben, met duidelijke uitleg en screenshots is het zo geregeld.

Schaalbaar en geheel in te richten naar jouw wensen kan je alle kanten uit die je wilt. Of het nu voor een portfolio website is gemaakt met WordPress of een complexe maatwerk web applicatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat je snel en 99.99% van de tijd bereikbaar bent op het internet.

Bij alle domein registraties en hosting zit standaard inbegrepen:

 • Hosting Domein registreren gebeurd realtime en dus direct actief.
 • Hosting Realtime activatie van uw pakket na betaling, dus direct actief en online.
 • Hosting Je kunt de domeinnamen gratis doorlinken naar een andere website of een pagina bij het Domein Pakket.
 • Hosting De DNS gegevens van uw domeinnaam bewerken via het control panel.
 • Hosting Een servicegerichte helpdesk
 • Hosting 99,99% Uptime van uw website
 • Hosting Spamvrije e-mail dmv onze samenwerking met Commtouch.
 • Hosting Voor meer informatie over onze hosting pakketten zie hier.

Hosting & Mail

Email en Hosting

Email is en blijft belangrijk wanneer je opzoek gaat voor hosting. Dit blijft namelijk een belangrijk communicatie middel voor websites en in het dagelijks leven. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een fijne webmail omgeving waar de mogelijkheden te over zijn.

Direct vanuit je browser heb je dan de mogelijkheid om te mailen, taken aan te maken, agenda in te zien en tijdelijke bestanden up  te loaden. Verder kan je jouw email adres altijd instellen in jouw telefoon. Of het nu een iPhone of een Android telefoon is. En natuurlijk ook in je favorite mail programma op een PC of Mac.

En ben je niet zeker hoe dit allemaal in te stellen is?

In de kennisbank hebben we voor vrijwel elk mailprogramma wel een artikel gemaakt die je verder helpt. En je stapsgewijs begeleid op basis van screenshots zodat dit helden en duidelijk over te nemen is. Zo ben je altijd bereikbaar!

Wat is hosting?

Hosting of website hosting is het 24 uur per dag beschikbaar stellen van een website door een Internet Presence Provider, zoals bv MijnHostingPartner.nl. Het aanbieden van computercapaciteit aan derden, bijvoorbeeld om een website te publiceren, email te beheren of een andere web applicatie online te hebben.

Het uitbesteden van het 'hosten' een website. Dit betekent dat dat bedrijf er zorgt voor draag dat de website van de aanbesteder beschikbaar is Synonym met: webhosten, webhosting, Hosten, Hoster. Dit zijn een paar van de vele betekenis / omschrijving van hosting. MijnHostingPartner.nl levert hosting diensten aan particulieren, ondernemers, zzp'er en bedrijven. Zo kunnen we de thuisbasis zijn van alle soorten websites die er te vinden zijn!

Wat voor hosting?

Onze hosting maakt gebruik van Windows hosting en wij bieden een aantal verschillende pakketten. In deze pakketten zijn verschillende mogelijkheden die wellicht beter zijn voor jouw specifieke project. Als je niet zeker weet welke je dient te kiezen dan landt jouw keuze vaak op het SSD 25 pakket. Met dit pakket heb je een razendsnelle website en zal je alles kunnen wat je nodig hebt voor een website, mail en databases.

Als je een stapje verder kijkt dan hebben wij ook een Totaal SSD50 pakket en een XL pakket. Naast ons voordeligste Totaal pakket. Het SSD 50 pakket is voor de grootverbruikers onder de data. Als je gebruik maakt van veel media op jouw website of je hebt om een reden meer ruimte nodig dan 25 gigabyte dan is voor dit pakket te kiezen. Alle kenmerken blijven verder hetzelfde.

Het SSD XL pakket is opgezet als ongelimiteerde opslag. De grootverbruikers die niet genoeg hebben aan de 50 GB van het vorige pakket zullen naar dit pakket kijken. Hier is namelijk de opslagruimte onbeperkt! Jouw website en bijbehorende bestanden hebben geen limiet in dit pakket.

Het totaal pakket is geschikt voor klanten die echt alleen de basis zoeken en naast email en een kleine website verder niet actief gebruik gaan maken van de hosting. Zo kan je voor een zeer scherpe prijs toch online vindbaar en bereikbaar zijn!

Wat voor een hosting
Hosting en Support

Support van MijnHostingPartner.nl

MijnHostingPartner.nl houdt dus zijn prijzen scherp, de support torenhoog en de mogelijkheden te over! Met een mix van technische en klantgerichte support kunnen we je altijd een passend antwoord op de vraag geven. 

Enthouisast over de laatste ontwikkelingen op technologie gebied en zelf ook website bouwers kunnen we vaak een insight geven waar je anders wat langer mee bezig zou kunnen zijn. Daarom kan je ook aan onze reviews zien hoe tevreden onze klanten zijn over onze expertise.

Aarzel niet om even contact met ons op te nemen!