MijnHostingPartner.nl

Hosting

Hosting

Totaalpakket

2.00
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Hosting

Totaalpakket SSD 25

3.00
per maand Excl. BTW

Hosting

Totaalpakket SSD 50

4.00
per maand Excl. BTW

Hosting

Totaalpakket SSD XL

10.00
per maand Excl. BTW

Hosting

Mijn Hosting Partner.nl is jouw hosting partner voor oa: ASP.NET hosting, PHP hosting , Wordpress hosting, Joomla hosting, Magento, Umbraco, DotNetNuke, Drupal en onze specificaties liegen er ook niet om. Ongelimiteerd dataverkeer, onbeperkt aantal mailadressen en mailaliassen, 25Gb aan ruimte en een onbeperkt aantal MySQL databases zijn een aantal overweldigende specificaties die ons totaalpakket markeren.

Webhosting of je website hosten doe je dus bij Mijn Hosting Partner.nl!

Geen setupkosten en geen verrassingen achteraf. Onder het mom van ‘what you see, is what you get’ proberen we een zo’n transparant mogelijke productenrange neer te zetten. Laat je overtuigen door onze klantervaringen, onze prijs, onze pakketspecificaties, onze klantvriendelijkheid en service. MijnHostingPartner.nl is een flexibele en dynamische partner die met je mee kan groeien.

Is shared hosting op een bepaald moment niet meer afdoende dan kunnen we je zelfs begeleiden met een eigen (vps) server. Met ons kan je alle kanten op! MijnHostingPartner.nl is onderdeel van ‘MijnPartnerGroep.nl’. Kijk ook daar naar onze andere partners!

Wat is hosting ?

Hosting of website hosting is het 24 uur per dag beschikbaar stellen van een website door een Internet Presence Provider, zoals bv Mijn Hosting Partner.nl. Een ander woord voor hosting is domain hosting.

Het aanbieden van computercapaciteit aan derden, bijvoorbeeld om een website te publiceren.

Het uitbesteden van het 'hosten' een website. Dit betekent dat dat bedrijf er zorgt voor draag dat de website van de aanbesteder beschikbaar is Synonym met: webhosten, webhosting, Hosten, Hoster.

Dit zijn een paar van de vele betekenis / omschrijving van hosting. Mijn Hosting Partner.nl levert hosting diensten aan particulieren, ondernemers, zzp'er en bedrijven.

Bij alle domein registraties en hosting zit standaard inbegrepen:

  • Domein registreren gebeurd realtime en dus direct actief.
  • Realtime activatie van uw pakket na betaling, dus direct actief en online.
  • Je kunt de domeinnamen gratis doorlinken naar een andere website of een pagina bij het Domein Pakket.
  • De DNS gegevens van uw domeinnaam bewerken via het control panel.
  • Een servicegerichte helpdesk
  • 99,99% Uptime van uw website
  • Spamvrije e-mail dmv onze samenwerking met Commtouch.
  • Voor meer informatie over onze pakketten zie hier.