Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

DNS Hosting

DNS Hosting

 • DNS Hosting Toonaangevende DNS-reactietijden wereldwijd (<30ms)
 • DNS Hosting Toonaangevende DNS-propagatietijden (<30s)
 • DNS Hosting Honderden sensoren verzamelen dagelijks 240 miljard gegevenselementen
 • DNS Hosting Zeer veerkrachtig netwerk met vier Tier 1-transitaanbieders per PoP
 • DNS Hosting High Level Architecture: redundantie op elk niveau
 • DNS Hosting Bewezen DDoS-bescherming
 • DNS Hosting Voortdurende verbetering van de nauwkeurigheid van de geolocatie
 • DNS Hosting Diepe betrokkenheid van de industrie en sterke relaties in de hele DNS-gemeenschap

Dynamic DNS bij MijnHostingPartner.nl

DNS is niet alleen een belangrijke service met betrekking tot de prestaties van websites en webapplicaties, maar het is inmiddels ook een strategische tool voor netwerkbestendigheid. Geen enkel ander onderdeel van een infrastructuur-als-in-een-service (IaaS) – strategie levert zoveel waarde op in verhouding tot zijn investering. Het was daarom tijd voor MIjnHostingPartner.nl om haar DNS te heroverwegen.

MijnHostingpartner.nl is een samenwerking aangegaan met ClouDNS en heeft haar DNS services uit handen gegeven. CloudDNS biedt namelijk managed DNS voor ’s werelds grootste en meest bewonderde webproperty's en digitale merken. Achter deze service bevindt zich een van de grootste, snelste en meest veerkrachtige DNS-netwerken ter wereld. Meer dan 3.500 bedrijven, waaronder vooraanstaande merken zoals KIA, Spamexperts, Linkedin en CNBC, worden aangedreven door CloudDNS DNS-oplossingen. MijnHostingPartner.nl kan nu aan deze lijst toegevoegd worden.

Werelwijde DNS dekking - DNS Hosting
DNS Hosting

Waarom ClouDNS?

Consistente, toonaangevende prestaties

DNS-prestaties zijn belangrijk. Voor moderne sites en applicaties kan DNS-resolutie tot 30% van de laadtijd van de site verwerken. ClouDNS staat constant aan de top van de ranglijst voor DNS-prestaties en reageren op DNS-query's in minder dan 30 milliseconden over de hele wereld en verspreiden binnen een minuut DNS-records over de hele wereld. Maar lage latentie en snelle propagatie alleen zijn niet genoeg, ClouDNS zijn netwerk is consistent snel en reageert en levert betrouwbare prestaties voor websites en applicaties. Analyse toont aan dat de DNS-netwerkprestaties van CloudDNS tot 10 keer meer consistent zijn dan concurrerende netwerken. Als uw bedrijf op het internet draait, vertaalt een snellere DNS-prestatie zich rechtstreeks in betere gebruikerservaringen, verbeterde klantenloyaliteit en hogere inkomsten. Door deze samenwerking aan te gaan is MijnHostingPartner.nl uniek in Nederland.

'S Werelds meest uitgebreide gegevensset voor internetprestaties

ClouDNS routeert gebruikersverkeer op een intelligente manier via internetprestatiegegevens van meer dan 600 verzamelpunten over de hele wereld. Elke dag verzamelen en analyseren zij meer dan 240 miljard verzamelde gegevenspunten en nemen ze 40 miljard verkeersoptimalisatiebeslissingen om onze klanten te helpen hun gebruikerservaringen te verbeteren en kosten te beheersen. Deze dataset geeft CloudDNS de mogelijkheid om intelligente antwoorden op DNS-query's te leveren op basis van beleid, geolocatie en netwerklatentie.

Beproefd geteste betrouwbaarheid en veiligheid

Het wereldwijde anycast-netwerk van meerdere datacenters is strategisch verspreid over meerdere continenten en maakt gebruik van een mix van redundante internettransportproviders voor ultieme veerkracht. Het netwerk is opgesplitst in twee afzonderlijke constellaties en ondersteunt actieve / actieve failover om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen in geval van rampen. Specifiek ontworpen om DNS DDoS-aanvallen te absorberen en te verzachten, wordt het netwerk van ClouDNS 24/7 bewaakt. We detecteren en verhelpen 50 significante DDoS-aanvallen per maand - meestal voordat ze door onze klanten worden opgemerkt. Al deze netwerkweerbaarheid wordt gebouwd en beheerd door een van de grootste en meest ervaren teams van DNS-experts.

High Level Architecture: redundantie op elk niveau

ClouDNS beschouwt de beschikbaarheid van de websites van onze klanten als een topprioriteit. Daarom heeft CloudDNS ervoor gezorgd dat er geen afzonderlijke faalpunten zijn door redundantie te bouwen op elk niveau van hun netwerk. Het DNS voor Hosting-netwerk bestaat uit twee kerndatacenters en elk kerndatacenter repliceert vervolgens deze informatie naar het andere datacenter wat er voor zorgt dat er een complete en gescheiden kopie van elke dataset op beide locaties staat. Dit zorgt ervoor dat onze klantgegevens blijven veilig, zelfs in het geval van een catastrofale regionale ramp.

Werelwijde DNS dekking - DNS Redundantie - DNS Hosting