Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

Email Pakket

Email Pakket

1.50
per maand Excl. BTW

  Als je geen website wilt plaatsen maar je wilt wel mailadressen kunnen aanmaken en gebruiken dan kan je dit pakket selecteren.

Hosted Exchange 5 GB

5.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Hosted Exchange 15 GB

6.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Hosted Exchange 25 GB

7.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Een email adres is nog steeds van onschatbare waarde in het dagelijkse communiceren, niet alleen voor bedrijven, maar ook in het dagelijks leven. Email is de manier waarop afspraken worden gemaakt, en zowel formeel als informeel in gecommuniceerd kan worden. Daarnaast kan je uiteraard ook gewoon jezelf inschrijven voor jouw favoriete nieuwsbrieven en andere diensten. Laten we een kijkje nemen wat er mogelijk is met ons Email Pakket, en de Hosted Exchange accounts voor bedrijven.

Email pakket

Het email pakket is door ons in het leven geroepen om een plek te beiden aan de gebruikers die enkel een email adres willen aanmaken voor hun domeinnaam. En geen website willen of hoeven te draaien. Met een email pakket kan je op een voordelige manier hiervan gebruikmaken. En kan je voor minder dan een dag of twee boodschappen al een heel jaar jouw domeinnaam en email hosten bij MijnHostingPartner.nl.

Mogelijkheden van het email pakket

Met een email pakket kan je onbeperkt email adressen aanmaken, het enige limiet hierin is de schijfruimte. Deze staat namelijk op 15 GB voor een email pakket. En kan dus zelf onderverdeeld worden naar wens. 5 GB met een email adres is afdoende voor vele jaren aan email, en nog meer als je dit periodiek even bijwerkt. Je zou hier dus met gemak bijvoorbeeld een eigen domeinnaam en email adressen voor jouw en je gezin hiervoor kunnen instellen.

Verder is het ook mogelijk om aliassen en email forwards in te stellen, alsmede toegang te hebben tot vele andere tools die met een email adres het leven net iets gemakkelijker maken. De email adressen zijn verder ook in te stellen binnen jouw favoriete applicatie, zoals Outlook voor Windows, Mac of Android en IOS. Spark, Thunderbird en ga zo nog maar even door. Grote kans dat we ook jouw favoriete applicatie uitgebreid beschreven hebben staan in onze kennisbank. Hierin hebben wij namelijk een hoop verschillende behandeld en de specifieke stappen die wellicht nodig zijn nog verder uitgewerkt. Dit om het voor iedereen gemakkelijk te maken om een email adres in te stellen.

Online in de browser kan je verder ook op elk apparaat en locatie verbinding maken met je email adres, en volledig gebruikmaken van zowel je email als ook de agenda die hierin beheerd kan worden. Als je dus liever geen lokale applicatie hiervoor wilt installeren dan kan je alsnog volledig gebruikmaken van de functionaliteit van een email adres.

Verschil tussen reguliere email en Hosted Exchange

Hosted Exchange en Email zijn niet dezelfde producten, deze zijn namelijk anders opgebouwd en maken niet gebruik van dezelfde technologie om te werken. De belangrijkste verschillen van een Hosted Exchange en regulier Email account zijn dat de Agenda over al je apparaten wordt gesynchroniseerd met Hosted Exchange. En dat jouw email die je ontvangt en verzend direct worden gepusht over al jouw apparaten. De samenwerking tussen bijvoorbeeld een Laptop, Smartphone en Desktop is daardoor hier wat beter en stelt je in staat om ook tussen afspraken in snel te kijken waar je aan toe bent.

Reguliere email verbindingen zoals POP en IMAP met een standaard Email pakket ondersteunen deze techniek niet, en zal altijd een verzoek dienen ingediend te worden als er een nieuwe synchronisatie plaatsvindt. Dit resulteert vaak in een kleine vertraging in het ontvangen of synchroniseren op je apparaten. En kan bijvoorbeeld een minuut of 15 duren voordat dit over al je apparaten is bijgewerkt. Afhankelijk van de lokale instellingen van de software. De agenda die je wellicht hebt in de webmail wordt verder niet meegenomen in de synchronisatie. Een onderdeel wat wel standaard is bij Hosted Exchange.

Wat is voor mij de beste keuze?

Als de naadloze synchronisatie en samenwerking tussen apparaten voor jouw het belangrijkste is met lokale applicaties dan is een Hosted exchange account voor jouw de beste keuze. Ook voor bedrijven raden we in een aantal gevallen eerder aan om voor een Hosted Exchange account te kiezen, aangezien die synchronisatie en agenda hier juist vaak belangrijk voor is.

Wanneer je echter een domein en email adres voor jezelf, familie of kennis vastlegt voor persoonlijk gebruik dan kan je met een gerust hart gebruikmaken van een regulier Email pakket. Alles wat je nodig zult hebben zit hierbij in, en wanneer je toch op een later tijdstip graag gebruik wilt maken van een Hosted Exchange account of ook website mogelijkheden dan is hier altijd naar te upgraden.

Wil je nog meer informatie over de mogelijkheden of even sparren wat voor jouw nodig is? Neem dan even contact met ons op!