Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

Email Pakket

Email Pakket

1.75
per maand Excl. BTW

  Als je geen website wilt plaatsen maar je wilt wel mailadressen kunnen aanmaken en gebruiken dan kan je dit pakket selecteren.

Hosted Exchange 5 GB

5.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Hosted Exchange 15 GB

6.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Hosted Exchange 25 GB

7.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Email is nog steeds een belangrijk onderdeel van het dagelijkse contact voor zowel privé als zakelijk gebruik, op deze pagina willen wij toelichten hoe onze email verschil kan maken in jouw productiviteit en wat er allemaal mogelijk is. Wordt ook overtuigd door de vele features en veelzijdigheid met een mail account bij MijnHostingPartner.nl.

Mail accounts eenvoudig aangemaakt en te beheren via het Klantenpanel

Email dient natuurlijk toegankelijk te zijn voor iedereen, hierom hebben wij het tegenwoordig nog makkelijker gemaakt om jouw email adressen aan te maken en te beheren. Je kan namelijk direct vanuit ons klantenpanel jouw email adressen aanmaken met een druk op de knop, ze verder configureren en beheren naar wens. Email lijsten aanmaken, aliassen, forwards instellen, en ga zo nog maar even door. Je kunt dus gelijk aan de gang met het inrichten van je email adressen zo gauw de order is afgerond. Hierdoor ben je vrijwel direct bereikbaar met je nieuwe email adres.  

Professioneel communiceren

Je ziet het vaker, een bedrijf wat nog mailt met een gratis email adres zoals dat van Gmail, Hotmail, Outlook of een internet provider email adres. Dit is een van de grotere fouten die je kan maken zodra je zakelijk gaat mailen, je zal namelijk niet serieus genomen worden door je mogelijke leveranciers, klanten, en andere zakelijke contacten. Maar hierdoor linea recta verplaatst worden naar de SPAM folder. Met een eigen mail adres en domeinnaam neem je jezelf ook serieus en investeer je in jouw idee of droom. 

Ook voor persoonlijke gebruikers van onze webmail kan je genieten van deze voordelen, met een eigen domeinnaam kan je dit geheel afstemmen naar wens. Zolang je gewenste domeinnaam natuurlijk nog beschikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld je achternaam zijn, zodat je eenvoudig kunt mailen naar frank@achternaam.nl of je kan dit doen naar juist wat anoniems. Zodat jouw privacy ook bewaard blijft in je dagelijkse email verkeer. 

De laatste beveiligingsstandaarden en meer privacy door Nederlandse hosting

Gratis email adressen en diensten zijn gratis voor een reden, jouw data en gebruik wordt namelijk ingezet als product wat verhandeld kan worden en bestudeerd. Met een eigen mail adres en domeinnaam betaal je een scherp jaarlijks bedrag bij MijnHostingPartner.nl waar je niet alleen een hoop voor terugkrijgt. Maar ook jouw data veilig stelt en enkel jij kunt inzien. Jouw data blijft verder ook gewoon in Nederland, en wordt niet verzonden of bewaard op vreemde plaatsen. Onze datacentra staan namelijk in Utrecht en Amsterdam.  

Email is in basis hetzelfde gebleven over de jaren heen, echter zijn er een hoop ontwikkelingen geweest met betrekking tot de beveiliging en techniek. Wij zorgen ervoor dat de laatste standaarden qua beveiliging en versleuteling voor je klaarstaan om ingezet te worden. Met bijvoorbeeld standaard ondersteuning voor DMARC en DKIM, wat gelijk actief gemaakt wordt zodra je een email adres aanmaakt. Los is dit uiteraard ook nog verder te beheren via de DNS records naar wens. En ook zit er een standaard tool ingebouwd in ons klantenpanel om dit met een knop weer terug te zetten naar onze standaard records. 

 Verder kan je overal jouw email adres instellen met SSL beveiliging, zodat al jouw mailverkeer wordt versleuteld, en niet door anderen ingezien kan worden binnen hetzelfde netwerk. Bijvoorbeeld als je onderweg in de trein, of bij de klant nog even een mail verstuurd.

Naadloos importeren van je huidige email adressen en data

Ook voor bedrijven die al gevestigd zijn en opzoek zijn naar een alternatief voor Microsoft Office 365 of Google Workspace kunnen wij een thuisbasis vormen. We zijn namelijk voordeliger met onze Exchange mail adressen en zelfs met onze standaard Email pakketten beschik je al over een hoop functionaliteit. Je kan naadloos overstappen naar ons toe dankzij de importeer functie van SmarterMail.

Maak simpelweg de email adressen aan bij ons, en ga binnen onze webmail naar de importeer functie. Je kan hierna verbinding maken met je oude gegevens bij de andere partij, en niet enkel je mail importeren, maar ook je agenda en enige notities. 

Nadat je de mail aan onze kant hebt geïmporteerd kan je jouw domeinnaam zelf overzetten, of schakel de support van ons even in. 

We helpen je graag verder om zo min mogelijk downtime te hebben met jouw email adressen. 

Uitgebreide en krachtige webmail omgeving

Met onze webmail omgeving kan je alles doen wat je van een email account verwacht, en zelfs nog meer. Je kan onder andere uiteraard emailen naar iedereen die je wilt bereiken, een uitgebreide agenda beheren, agenda planning gebruiken, taken aanmaken, email boxen of specifieke folders delen, email listen aanmaken, email aliassen aanmaken, en zelfs videomeetings houden. 

In de  webmail heb je dus meer dan enkel een mail adres voor je bedrijf of persoonlijk gebruik, maar een krachtige en vooral veelzijdige tool die je kan inzetten naar hartenlust. Daarnaast is het ook prettig in gebruik voor beginners, en hebben we de meeste eerste stappen ook uitgewerkt in een handig instructiefilmpje die je op je gemak kunt opvolgen. Zo proberen we het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. 

Een krachtigere agenda met scheduling (planning) functionaliteit

Een recente ontwikkeling bij de mogelijkheden van SmarterMail is het mogelijk maken van Agenda Planning, wat dit inhoudt is dat jouw klanten, medewerkers, of kennissen, eenvoudig een afspraak met je kunnen maken. Zonder dat je hier over en weer voor dient te mailen. Dit gaat via een link die je makkelijk kunt integreren naar wens in je email handtekening, maar ook via een iframe op je website kan plaatsen. Schakel eenvoudig de functie aan binnen webmail en configureer dit naar jouw wensen, hierna kan dit gebruikt worden om in je agenda te kijken (natuurlijk niet met zichtbare afspraken) en gelijk een afspraak in te plannen op een beschikbaar moment. 

Die afspraak is vervolgens direct in te zien in je agenda, en krijgen beide partijen ook een bevestiging van op de mail. Zodra je de afspraak verplaatst naar een ander tijdstip of punt dan wordt die wijziging ook weer verzonden naar beide partijen. Zo kan je zonder problemen een afspraak even opnieuw inplannen of wijzigen.   

In jouw agenda kan je verder ook alle soorten afspraken zetten die relevant zijn voor jouw bedrijf of wensen, zoals een terugkerende afspraak of taak. En elke soort die je verder wenst in te stellen. Stel ook jouw agenda naast de webmail omgeving in met WEBDAV in andere mail programma’s. Of upgrade naar een Exchange account voor standaard synchronisatie op al jouw apparaten. 

Overal toegang tot jouw email, via je favoriete webbrowser en lokale mail programma’s 

Jouw favoriete email programma kan ook gewoon gebruikt blijven worden met de mail van MijnHostingPartner.nl. Mail programma’s zoals Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail, EmClient en velen meer kunnen gewoon gebruikt worden. Ook op je mobiele apparaten. Op die manier kan je vertrouwd verder werken met je programma. Het instellen van het email adres is een makkelijke opgave, wat we nog makkelijker hebben gemaakt door voor vrijwel elk programma een handleiding voor je klaar hebben staan, met screenshots die je stap voor stap begeleiden. Met ook vaak nog een filmpje om je hierin verder bij te staan. 

In elke web of internet browser heb je ook toegang tot onze uitgebreide webmail omgeving. En kan je hier zelfs mobiel gebruik van maken. 

Met een email adres van MijnHostingPartner.nl en SmarterMail heb je dus een one stop oplossing voor al jouw maileisen, en kan je op een intuïtieve en veilige manier hier gebruik van maken. 

Verschil tussen reguliere email en Hosted Exchange

Hosted Exchange en Email zijn niet dezelfde producten, deze zijn namelijk anders opgebouwd en maken niet gebruik van dezelfde technologie om te werken. De belangrijkste verschillen van een Hosted Exchange en regulier Email account zijn dat de Agenda over al je apparaten wordt gesynchroniseerd met Hosted Exchange. En dat jouw email die je ontvangt en verzend direct worden gepusht over al jouw apparaten. De samenwerking tussen bijvoorbeeld een Laptop, Smartphone en Desktop is daardoor hier wat beter en stelt je in staat om ook tussen afspraken in snel te kijken waar je aan toe bent.

Reguliere email verbindingen zoals POP en IMAP met een standaard Email pakket ondersteunen deze techniek niet, en zal altijd een verzoek dienen ingediend te worden als er een nieuwe synchronisatie plaatsvindt. Dit resulteert vaak in een kleine vertraging in het ontvangen of synchroniseren op je apparaten. En kan bijvoorbeeld een minuut of 15 duren voordat dit over al je apparaten is bijgewerkt. Afhankelijk van de lokale instellingen van de software. De agenda die je wellicht hebt in de webmail wordt verder niet standaard meegenomen in de synchronisatie. Een onderdeel wat wel standaard is bij Hosted Exchange.

Wat is voor mij de beste keuze?

Als de naadloze synchronisatie en samenwerking tussen apparaten voor jouw het belangrijkste is met lokale applicaties dan is een Hosted exchange account voor jouw de beste keuze. Ook voor bedrijven raden we in een aantal gevallen eerder aan om voor een Hosted Exchange account te kiezen, aangezien die synchronisatie en agenda hier juist vaak belangrijk voor is.

Wanneer je echter een domein en email adres voor jezelf, familie of kennis vastlegt voor persoonlijk gebruik dan kan je met een gerust hart gebruikmaken van een regulier Email pakket. Alles wat je nodig zult hebben zit hierbij in, en wanneer je toch op een later tijdstip graag gebruik wilt maken van een Hosted Exchange account of ook website mogelijkheden dan is hier altijd naar te upgraden.

Wil je nog meer informatie over de mogelijkheden of even sparren wat voor jouw nodig is? Neem dan even contact met ons op!