Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Informatie

Webhosting: Simpel, snel, veilig superscherp geprijsd

MijnHostingPartner.nl wil gewoon de allerbeste hosting leveren. Daarom krijg je bij ons, tegen een zo’n scherp mogelijke prijs, uitstekende service en kwaliteit. Door onze klanten worden wij gewaardeerd met een dikke 9! En dat terwijl we al onze support digitaal leveren. Dat wil zeggen dat we alle vragen via de chat, ticketsysteem of mail beantwoorden.

En komen we er via die weg niet uit, dan nemen we uiteraard telefonisch contact met jou op indien dat gewenst is. Voor de klanten die wel net dat ene beetje extra support willen, kan een addon worden aangeschaft waarbij men ook de mogelijkheid heeft om ons rechtstreeks telefonisch te contacten. Dit uiteraard tegen een kleine meerprijs.

Keuze uit verschillende gratis CMS’en

Wij proberen onze hosting zo gemakkelijk mogelijk te maken. Waar veel hostingproviders werken met verschillende panels heeft MijnHostingPartner.nl alles naar een panel gemigreerd. Alles overzichtelijk bij de hand en snel benaderbaar. Zo hebben we verschillende CMS’en die met 1 klik te installeren zijn. Je dient dan te denken aan een CMS zoals WordPress, Magento of DotNetNuke.

.net Core is onze specialiteit

Bij MijnHostingPartner.nl kan je voor vrijwel elke techniek je website bouwen maar onze specialisatie ligt in ASP.NET, ASP, .Net Core en SQL Server. Omdat we als een van de weinige webhosters in Nederland op een Windows Platform opereren kunnen we hiervoor uitgebreide ondersteuning en supersnelle prestatie en laadtijden garanderen. En dat alles met een uitmuntende uptime van >99,9%.

Simpele afspraken

In het verleden was het aangaan van een hostingcontract een omslachtige kwestie waarbij je vooral moest letten op de kleine lettertjes van je contract. Tegenwoordig gaat het gelukkig allemaal veel sneller en simpeler. Bij MijnHostingPartner.nl ga je een contract aan van een jaar en wordt je aan het einde van het contract netjes op de hoogte gebracht dat er een verlenging zit aan te komen. Wil je niet verlengen of wil je enkel de hosting opzeggen en de domeinnaam behouden dan kan je dit simpel via het klantenpanel aangeven.

Geen zorgen meer met Managed Hosting

Wij begrijpen het dat je als klant niet continu met je website en de beveiliging daarvan bezig bent of wilt zijn. Daarom kunnen we deze zorgen voor je uit handen nemen. Bij Managed WordPress Hosting zorgen we dat jouw website bij is met eventuele updates en veiligheidscertificaten. MijnHostingPartner.nl monitored zelfs 24/7 op phising en malware op je website. Dit geeft je als klant een vertrouwd en veilig gevoel en daardoor kan jij je focussen op je eigen werk. Voor onze Managed Hosting pakketten kan je op deze pagina meer informatie vinden door op het betreffende pakket te klikken.

Database hosting

Domein Pakket

Email Pakket

Email Pakket
Vanaf
1.75
per maand Excl. BTW

Bestel nu

Shared Hosting

Shared Hosting
Vanaf
2.25
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
Bestel nu

ASP.NET Core Hosting

ASP.NET Core Hosting
Vanaf
3.50
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
Bestel nu

Managed Wordpress Hosting

Managed Wordpress Hosting
Vanaf
9.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
Bestel nu

Reseller

Reseller
Vanaf
36.00
per maand Excl. BTW

Bestel nu