Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Over ons

Over ons

MijnHostingPartner.nl voorziet in de behoefte om tegen de scherpste prijzen te concurreren met andere hosting providers. Simpele keuzes, snelle registratie, snelle activering van pakketten en afhandeling van je vragen. En dat alles tegen de scherpste prijs!

Hoe doen we dit? We minimaliseren de kosten! We doen we zo veel mogelijk correspondentie via de mail, tickets en online chat. Komen we er per email / ticket niet uit, dan neemt MijnHostingPartner.nl telefonisch contact met jou op. Zo houden we de kosten laag en kunnen we je toch alle gewenste service geven.

Met een sterk team van programmeurs, commerciële en technische mensen proberen we via het internet een specifiek product op een transparante manier neer te zetten. De gedachtegang is dat klanten eigenlijk in een oogopslag moeten kunnen zien wat er verkocht wordt.

Bestellingen moeten snel en soepel verlopen en de support vriendelijk en adequaat. Concepten van MijnPartnerGroep.nl staan voor een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en een goede service. Kijk voor al onze andere concepten op www.mijnpartnergroep.nl en hou de website in de gaten door je aan te melden via social media (Facebook, twitter, Blog)!

Betrouwbaar, Goed, Goedkoop, Simpel en Snel, dat is MijnHostingPartner.nl!

Mijn Partner Groep.nl

Mijn Partner Groep.nl is niet alleen een mooie naam. Het is een concept waarbij we via internetshops op een hele transparante wijze een bestaand product of dienst op een verfrissende nieuwe manier in de markt zetten.

De pilot van MPG was 'Mijn Hosting Partner.nl', waar we nu ongeveer vijf jaar actief mee bezig zijn. En in de lijn van het partnerconcept is ook Mijn Domein Partner.nl en Mijn VPS Partner.nl ontstaan. Op de achtergrond worden meer concepten uitgewerkt en zijn we druk bezig om onze horizon ook te verbreden naar het buitenland.

Met een klein team van specialisten proberen we van dit concept een succes te maken. We maken gebruik van onze eigen servers, hebben onze eigen programmeurs en proberen door korte lijnen zoveel mogelijk de klant van dienst te zijn.

Hou de site van Mijn Partner Groep.nl in de gaten! In de toekomst zullen er hele leuke concepten gepresenteerd worden die ook voor jou interessant kunnen zijn!