Domein registereren

Domeinnamen registreren bij MijnHostingPartner.nl

Een domeinnaam registreren is het begin van iedere website, je koopt met een domeinnaam je eigen plekje op het internet, hiervoor heb je nog wel webhosting (ruimte) nodig. Of het nu voor je bedrijf is of voor je hobby een website is een portaal waar iedereen jou kan bereiken op het internet. Een domeinnaam registratie heeft 2 vereisten.

Het begint natuurlijk met jouw gewenste domeinnaam. Bij ons is dit bijvoorbeeld MijnHostingPartner.nl.Waar je op dient te letten met het registreren van het domeinnaam is dat je geen typfouten maakt in de bestelling en zeker weet dat het domeinnaam juist is. Dit kan namelijk niet gewijzigd worden na het vastleggen van de registratie.

Domein registratie termijn en extensies

De domein registratie periode loopt 1 jaar vanaf de dag van aankoop. Het domein is ook voor 3 of 5 jaar gelijk vast te leggen als je geruststelling wilt hebben dat het de komende jaren ook vaststaat. Met een domeinnaam registreren komt ook de domein extensie te pas, dit is het einde van uw domeinnaam. Als je bedrijf of website Nederlands is dan is de meest logische keuze een .nl domeinnaam. Dit is de standaard domein extensie voor Nederland. Zo heeft ieder land een eigen extensie, er zijn echter ook algemene / specifieke domeinnamen die aan te schaffen zijn. Denk hiebij aan de bekende .com domein extensie of bijvoorbeeld een nieuwere extensie zoals .shop die voornamelijk gefocused zijn op webshops. Vrijwel alle extensies zijn te selecteren in de domein configurator. Hier zie je ook de mogelijke extensies op een rijtje zodat je hier nog verder over kan beslissen.

In deze handige tool vind je de domein extensies die MijnHostingPartner.nl aanbiedt. De domein extensies die te registreren zijn varieren Wanneer je jouw domein extensie hier niet bij ziet staan dan is het altijd mogelijk om een ticket aan te maken richting de sales om te laten controleren of we dit voor je kunnen registreren.

Standaard inbegrepen bij alle domein registraties

  • Realtime registratie van je domeinnaam, het domein is dus direct actief en online
  • Je kunt de domein gratis doorlinken naar een ander domeinnaam of website.
  • De DNS gegevens zijn bij MijnHostingPartner.nl geheel zelf te bewerken indien gewenst en gemakkelijk te bewerken via het control panel
  • Naast de domeinregistraties kan je natuurlijk ook hosting aan het domeinnaam toevoegen, je kan hier de verschillen tussen onze pakketten bekijken.

Webhosting en domeinregistraties

MijnHostingPartner.nl is jouw partner in webhosting en domeinregistraties. Wat wij bieden voor domeinregistraties en webhosting is de snelste service en direct online. Bij MijnHostingPartner.nl is het een kwestie van je website in één keer live zetten. Dit kan via jouw favoriete FTP programma of via het control panel. Wij bieden ondersteuning voor een groot aantal applicaties en Content management systemen zoals Wordpress, Joomla of Drupal. Al deze applicaties kunnen met een aantal klikken worden geïnstalleerd via de web app gallery die bereikbaar is in het control panel.

Webhosting zit standaard bij een totaalpakket bij MijnHostingPartner.nl, met een totaalpakket heb je alles wat je nodig zult hebben voor een website. Denk hierbij aan de opslagruimte, de laatste technologie en natuurlijk email webhosting. Zo hebben wij de keuze uit 3 totaalpakketten:

Voor ASP.NET hosting | ASP.NET Core hosting hebben onze asp.net core pakketten.Voor de verschillen en specificaties kan je zien bij webhosting specificaties van deze webhosting pakketten. Kijk bij de onderstaande links om te kijken welke domeinregistraties het beste bij jouw passen.