Domein | Domeinnaam

Domein Domeinnaam

Een website of bedrijf begint altijd met een domeinnaam. Een domein is het adres waar jij bereikbaar bent op het internet. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken welk domeinnaam je uiteindelijk gaat afnemen. Dit moet je afstemmen met je bedrijfsnaam wanneer je een bedrijf gaat starten. Met een bedrijf starten moet je namelijk een pakkende naam verzinnen die ook nog beschikbaar is voor domein registratie. Controleer jouw domein naam nu hierboven in het veld om hier gelijk achter te komen!

.nl domein registreren

Wanneer je domeinnaam nog vrij is na de check dan heb je nog een aantal bijkomende opties. Namelijk de extensie die je kan kiezen. Als je een Nederlands bedrijf hebt dan is de meest logische keuze een .nl domein. Dit omdat dit allom herkent wordt door iedereen in Nederland en het meest vertrouwd is. Een .nl domein registeren bij MijnHostingPartner.nl heb je binnen enkele seconden geregistreerd en is dus daarom realtime vast te leggen. Wees met je domeinnaam er altijd snel bij om domeinkapers geen kans te geven.

.com domein registreren

Als je buiten Nederland ook je diensten of pagina in het buitenland wilt aanbieden dan is de standaard keus het .com domeinnaam. Een .com domeinnaam registeren kan veel profijt hebben voor de buitenlandse markt. Iedereen die hun land extensie kennen zoals .nl kent ook een .com domeinnaam. Daarom is het belangrijk voor een domein die over de hele wereld herkenbaar moet zijn om een .com domeinnaam aan te schaffen.

Domein verhuizen

Een domein verhuizen kan natuurlijk ook bij MijnHostingPartner.nl als je al een domeinnaam hebt bij een andere partij. Het enige wat wij nodig hebben om een domein te verhuizen is een verhuiscode. Met de verhuis of EPP code zoals ook genoemd kunnen wij het domeinnaam gelijk overzetten naar onze dienstverlening. Onthoud wel dat dit bij een .com domeinnaam wel wat langer kan duren voordat dit ook zichtbaar is in de browser. Laat je dus altijd even voorlichten door onze collega’s in de chat wanneer je nog met een vraag hierover zit.

Domein registeren, je bent er klaar voor!

Je bent er met deze informatie klaar voor om een domein te registreren. Dus leg hem snel vast via het bovenstaande veld domein registeren. En begin de reis naar een eigen website en domeinnaam. Misschien heb je wel het nieuwe domein waar honderdduizenden bezoekers per maand naartoe komen! Dat is namelijk een mogelijkheid van een goed domeinnaam en wereldwijde bereikbaarheid in het grootse wat het internet is.