Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Domeinnaam

Domeinnaam

Een online aanwezigheid begint met een domeinnaam. De plek waar klanten en bezoekers je kunnen vinden op het internet. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt. Iedereen kan zijn voordeel halen uit een domeinnaam. 

Met een domeinnaam reserveer je jouw eigen plekje op het internet. Hierdoor kan je een domeinnaam zoals MijnHostingPartner.be vastleggen en de eerste stappen zetten voor jouw eigen email adres, website en nog veel meer. 

Elk bedrijf heeft wel behoefte aan een online aanwezigheid. Ongeacht of je nu alleen de diensten offline in levende lijf biedt of een online webshop of blog wilt gaan beginnen. Klanten vinden jouw bedrijf en diensten door te zoeken op het internet met gebruik van Zoekmachines zoals Google of Bing. En zoeken lokaal op hun smartphone naar de locatie of route naar jouw locatie.Elk bedrijf heeft wel behoefte aan een online aanwezigheid. Ongeacht of je nu alleen de diensten offline in levende lijf biedt of een online webshop of blog wilt gaan beginnen. Klanten vinden jouw bedrijf en diensten door te zoeken op het internet met gebruik van Zoekmachines zoals Google of Bing. En zoeken lokaal op hun smartphone naar de locatie of route naar jouw locatie.

Met een domeinnaam straal je professionaliteit uit en kan je veel meer dan alleen een domeinnaam vasthouden. Laten we de voordelen van jouw domeinnaam registreren behandelen. 

Een domeinnaam registreren

Om een domeinnaam te registreren zijn maar een paar klikken nodig bij MijnHostingPartner.be. Het moeilijkste is nog vaak om een domeinnaam te verzinnen. Als je al een bestaand domeinnaam hebt dan is dit een kwestie van hier alleen even .be aan het einde aan toe te voegen. In de meeste gevallen zal jouw bedrijfsnaam als domeinnaam nog gewoon vrij zijn. Als dit niet het geval is dan zijn hier verdere stappen aan te wagen.

Met een nieuw domeinnaam kan je alle kanten uit. Ga je alleen in België actief zijn met jouw domeinnaam? Dan is de extensie .be de juiste keuze. Wanneer je ook diensten in de rest van Europa of ook wereldwijd wilt gaat leveren dan valt de keuze al snel op een .eu domeinnaam extensie of het welbekende .com. Die keuze is verder aan jou. 

Het registratie proces verloopt gemakkelijk via het klantenpanel en is door iedereen binnen een aantal klikken te doorlopen. Enige extra opties die je nog te zien krijgt zijn voor de diensten nog verder uit te breiden. Wanneer je namelijk alleen een basis domeinnaam registratie afneemt dan is dit alleen door te linken. Bijvoorbeeld naar een social media pagina of bestaande contact methode. Met een webhosting of email pakket kan je naast de domeinnaam registreren en vasthouden ook beschikken over een website of email dienst bij de domeinnaam registratie. 

Jouw bestaande domeinnaam verhuizen

Wanneer je al een domeinnaam hebt vastgelegd bij een andere partij en je die wilt verhuizen naar MijnHostingPartner.be dan kan dat uiteraard ook. Met een .be domeinnaam registratie gaat dit gemakkelijk met een EPP code of verhuiscode. Die geef je aan ons aan in de bestelling om het domeinnaam moeiteloos te verhuizen naar de servers van MijnHostingPartner.be. Met een punt be domeinnaam verhuizen kan je al snel klaar zijn. Mocht je er ook nog diensten aan vast hebben zitten zoals een website of email kan je dit ook altijd aan ons aangeven met de verhuisservice. Dan verhuizen wij de diensten naar onze hosting zonder downtime. Geef dan alleen even aan op de plek waar normaal gesproken de verhuiscode wordt opgegeven. “Komt Later” Dan kunnen we hier namelijk rekening mee houden. 

Wat MijnHostingPartner.be serieus neemt zijn onze eerlijke en heldere prijzen. Met een duidelijk kostenplaatje vooraf en geen standaard jaarlijkse verhoging van de prijzen weet je waar je aan toe bent. Iets wat niet het geval is bij veel andere hosters. Onder het mom van What you see is what you get proberen wij het zo helder mogelijk neer te zetten. Zo vinden wij het ook zelf het fijnst werken en jij natuurlijk ook. 

Eerste stappen met een domeinnaam

De eerste stappen van een domeinnaam zijn natuurlijk afhankelijk van de diensten die je hier verder bij afsluit. Als je alleen van de domeinnaam registeren optie gebruik maakt dan heb je voor een zeer lage prijs de domeinnaam vastgelegd zonder verdere stappen. Dit is een mooie optie om een domeinnaam te registeren of een domeinnaam te verhuizen waar alleen een door link actief hoeft te zijn. Naar bijvoorbeeld een social media pagina die regelmatig bijgehouden wordt. Of een andere dienst die gemakkelijk via DNS door gelinkt kan worden. 

Met een domeinnaam registratie of verhuizing waar ook een webhosting pakket bij is afgesloten zijn er nog wat meer stappen nodig om een online aanwezigheid te maken. Met een totaal pakket of SSD pakket beschik je over alles wat je nodig zou kunnen hebben voor Email, website en hosting. Dit zorgt ervoor dat je met grote sprongen aan de slag kunt. Maak een eigen email adres aan met jouw domeinnaam registreren en verzend emails naar klanten met jouw eigen domeinnaam. Zo hoef je niet gebruik te maken van een gratis email dienst zoals Gmail of outlook en geef je een betere eerste indruk met het klantencontact.

In de webhosting kan je vervolgens gelijk jouw website installeren of aanmaken. Dit kan op een hoop manieren. Aangezien MijnHostingPartner.be je de mogelijkheid geeft om zowel PHP website als ASP.NET websites te hosten kan je terecht bij ons voor WordPress websites of Umbraco. Mocht je hier nog even over willen overleggen wat de beste keuze is voor jouw doeleinde aarzel dan niet om even contact op te nemen met de collega’s van de online chat. We geven je altijd een eerlijk en snel advies over welke de beste optie is voor jouw bedrijfsdoeleinden.  

Support van MijnHostingPartner.be

Met de eerste stappen die je zet op het internet, of dit nu alleen een domeinnaam registreren of een domeinnaam verhuizen is. Of gelijk met een hosting pakket. Kan je natuurlijk een aantal vragen hebben, of je nu een ervaren web-developer bent of net iemand die wilt gaan beginnen met een online aanwezigheid. MijnHostingPartner.be is bij elke stap aan je zijde met onze online chat en ticketsysteem. Zo kunnen we je direct helpen met kleine vragen of grote vraagstukken. Met de chat sta je in direct contact met een van onze getrainde collega’s op het gebied van klantencontact en webhosting. Zo zijn onze collega’s enthousiast over de laatste ontwikkelingen over Content Management Systemen en weten hoe het in elkaar steekt. Ook hebben wij naast onze online chat een zeer uitgebreide kennisbank die als zeer prettig altijd wordt ervaren door onze bestaande klanten. 

En als laatste is er altijd nog het ticketsysteem als er niet uitgekomen wordt via de chat of onze kennisbank. Zo kunnen we je voor ieder vraagstuk uitstekend van dienst zijn en houden we de kosten consequent laag.Registreer nu jouw domeinnaam om die eerste stap te zetten!