Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

Domein registreren

Domein registreren

Domeinnamen registreren bij MijnHostingPartner.nl

Een domeinnaam registreren is het begin van iedere website, je koopt met een domeinnaam je eigen plekje op het internet, hiervoor heb je nog wel webhosting (ruimte) nodig. Of het nu voor je bedrijf is of voor je hobby een website is een portaal waar iedereen jou kan bereiken op het internet. Een domeinnaam registratie heeft 2 vereisten.

Het begint natuurlijk met jouw gewenste domeinnaam. Bij ons is dit bijvoorbeeld MijnHostingPartner.be. Waar je op dient te letten met het registreren van het domeinnaam is dat je geen typfouten maakt in de bestelling en zeker weet dat het domeinnaam juist is. Dit kan namelijk niet gewijzigd worden na het vastleggen van de registratie.

Verder zijn er nog een aantal specifieke eisen die afhankelijk zijn van de gewenste extensie. Voor een .be domeinnaam mogen bijvoorbeeld alleen letters en cijfers gebruikt worden in een domeinnaam. Met uitzondering van het streepje teken om een onderscheid te maken tussen een domeinnaam. Denk ook aan de minimale en maximale lengte van het aantal karakters van een domeinnaam.

Domein registratie termijn en extensies

De domein registratie periode loopt 1 jaar vanaf de dag van aankoop. Het domein is ook voor 3 of 5 jaar gelijk vast te leggen als je geruststelling wilt hebben dat het de komende jaren ook vaststaat. Met een domeinnaam registreren komt ook de domein extensie te pas, dit is het einde van het  domeinnaam. Als je bedrijf of website Belgisch is dan is de meest logische keuze een .be domeinnaam. Dit is de standaard domein extensie voor België. Zo heeft ieder land een eigen extensie, er zijn echter ook algemene / specifieke domeinnamen die aan te schaffen zijn. Denk hierbij aan de bekende .com domein extensie of bijvoorbeeld een nieuwere extensie zoals .shop die voornamelijk gefocust zijn op webshops. Vrijwel alle extensies zijn te selecteren in de domein configurator. Hier zie je ook de mogelijke extensies op een rijtje zodat je hier nog verder over kan beslissen.

In deze handige tool vind je de domein extensies die MijnHostingPartner.be aanbiedt. De domein extensies die te registreren zijn variëren Wanneer je jouw domein extensie hier niet bij ziet staan dan is het altijd mogelijk om een ticket aan te maken richting de sales om te laten controleren of we dit voor je kunnen registreren. Domeinregistraties gebeuren in realtime en worden dus direct vastgelegd bij de registrar. Voor een .be domeinnaam is dit bijvoorbeeld DNSBelgium. Daarom is het belangrijk om het even dubbel te controleren of alle informatie klopt. Het geldige adres en contactgegevens is vereist voor het vastleggen van een domeinnaam. Overigens is het niet noodzakelijk om in België te wonen om een .be domeinnaam te registreren. Dus ook als je in het buitenland zit kan je een .be domeinnaam aanschaffen om jouw diensten of producten op de Belgische markt te brengen. 

Standaard inbegrepen bij alle domein registraties

 • Realtime registratie van je domeinnaam, het domein is dus direct actief en online
 • Je kunt de domein gratis doorlinken naar een ander domeinnaam of website. Meer mogelijkheden zijn beschikbaar bij een totaalpakket.
 • De DNS gegevens zijn bij MijnHostingPartner.be geheel zelf te bewerken indien gewenst en gemakkelijk te bewerken via het control panel en ook direct via het klantenpanel.
 • Naast de domeinregistraties kan je natuurlijk ook hosting aan het domeinnaam toevoegen, je kan hier de verschillen tussen onze pakketten bekijken.
 • Support van MijnHostingPartner.be voor al jouw vragen, via de online chat en het ticketsysteem kunnen we je voor elke vraag bijstaan. 

Webhosting en domeinregistraties

MijnHostingPartner.be is jouw partner in webhosting en domeinregistraties. Wat wij bieden voor domeinregistraties en webhosting is de snelste service en direct online. Bij MijnHostingPartner.be is het een kwestie van je website in één keer live zetten. Dit kan via jouw favoriete FTP programma of via het control panel. Wij bieden ondersteuning voor een groot aantal applicaties en Content management systemen zoals WordPress, Joomla of Drupal. Al deze applicaties kunnen met een aantal klikken worden geïnstalleerd via de web app gallery die bereikbaar is in het control panel. En bieden je de mogelijkheid om een moderne website neer te zetten die in een handomdraai aan te passen is naar wens.

Webhosting zit standaard bij een totaalpakket bij MijnHostingPartner.be, met een totaalpakket heb je alles wat je nodig zult hebben voor een website. Denk hierbij aan de opslagruimte, de laatste technologie en natuurlijk email webhosting. Zo hebben wij de keuze uit een aantal totaalpakketten:

 • Totaal Pakket
 • Totaal SSD Pakket
 • Totaal XL pakket

Mailadressen kunnen ook onbeperkt aangemaakt worden in het control panel onder het kopje email. Ook is het email adres afhankelijk van jouw gekozen domeinnaam. Een eigen email adres kan je dus aanmaken, de ruimte die een email adres of inbox in beslag neemt wordt opgenomen in de totaal grootte van jouw gekozen pakket. Vervolgens kan het email adres ook ingesteld worden in jouw gewenste programma en apparaat. Zo kan je hem bijvoorbeeld instellen via Outlook op je PC en via Outlook of Gmail instellen in je smartphone. Zo ben je altijd bereikbaar voor je klanten. 

Voor ASP.NET hosting | ASP.NET Core hosting hebben onze asp.net core pakketten.Voor de verschillen en specificaties kan je zien bij webhosting specificaties van deze webhosting pakketten. Kijk bij de onderstaande links om te kijken welke domeinregistraties het beste bij jouw passen.