Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Domein registaties

Domein registaties

Via dochterpartner MijnDomeinPartner.nl registreert Mijn Hosting Partner.nl al haar domeinnamen. Op dit moment zijn er ongeveer 273 verschillende domeinnaamextensies waarvan in Nederland .nl de meest bekende variant is.

Mijn Hosting Partner.nl kan vrijwel alle domeinnaamextensies registreren. Staat er een extensie niet in de lijst neem dan contact op met de verkoop afdeling en dan zullen we de betreffende extensie erbij zetten. Door een domeinnaam te registreren heeft u de eerste stap gezet om u te profileren op het internet. Door aan de domeinnaam vervolgens een hostingpakket te hangen wordt u de mogelijkheid geboden om met die extensie mailadressen aan te maken en een website te uploaden.

Door tijdens de bestelprocedure de betreffende domeinnaam in te voeren kunt u kijken of deze nog vrij is. Is een domeinnaam bezet dan kunt u deze niet meer registreren en dient u op zoek te gaan naar een andere domeinnaam.

Heeft u reeds een domeinnaam ergens anders geparkeerd dan kunt u ook het domein verhuizen naar MijnHostingPartner.nl. Het verhuizen gaat meestal met een verhuiscode die is op te vragen bij de huidige provider.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via de online chat of een mail sturen.