Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

.nl domeinnaam registreren

.nl domeinnaam registreren

Domein pakket

    Geen website of email nodig? Met het Domein pakket kan je je DNS beheren en/of je domein doorlinken.

.nl domeinnaam registreren

Om een .NL domeinnaam direct en in realtime te kunnen registeren hoef je niet verder te kijken dan bij MijnHostingPartner.nl, voor een zeer scherpe prijs hebben we een .nl domeinnaam zo voor je vastgelegd en kan je gelijk aan de gang met jouw bedrijf, freelanceproject of passie. Lees snel verder voor alle mogelijkheden met een .NL domeinnaam registeren bij MijnHostingPartner.nl!

Met een .nl domeinnaam heb je de juiste domeinnaam voor de Nederlandse markt, met het vertrouwen en de reputatie van een .nl domeinnaam kan je jouw Nederlandse klanten en bezoekers het best mogelijk jouw website serveren. Het .nl domeinnaam heeft een lange geschiedenis die inmiddels als 35 jaar overeind staat.

Met een .nl domeinnaam maak je onderdeel uit van de Nederlandse internetwereld. En kan je jouw webshop lanceren, je gave freelance website die je meer vrijheid kan geven, of eindelijk schrijven op je eigen blog wat totaal van jouw is. Met een .nl domeinnaam heb je niet alleen toegang tot de Nederlandse markt, maar kan je uiteraard ook andere Nederlands sprekende markten aanboren. 

NL domeinnaam snel en realtime registeren

Een .nl domeinnaam die je hebt bedacht is raadzaam om zo snel mogelijk vast te leggen, weg is namelijk weg met elke domeinnaam. Zodra hij vastgelegd is door een andere partij kan dit een lang en vooral prijzig proces worden om dit in handen te krijgen. En ook soms onmogelijk. Het is dus belangrijk dat niet alleen de controle van een .nl domeinnaam in realtime plaatsvindt, maar ook de registratie realtime plaatsvind.

Bij MijnHostingPartner.nl zijn we erkend registrar bij het SIDN. Oftewel de hoofdpartij achter alle .nl domeinnamen.  Dit wil dus zeggen dat er geen sprake is van een tussenpartij bij het registeren van een .nl domeinnaam. En we dus domeinen rechtstreeks kunnen vastleggen voor je.

Jouw idee omzetten in werkelijkheid met een .NL domeinnaam

Een website of domeinnaam kan vastgelegd worden voor een hoop verschillende redenen. Misschien wil je alleen een eigen email adres opzetten, een blog website starten, complete webwinkel gaan maken, of een mooie landingspagina in elkaar zetten voor jouw bedrijf. Met een .nl domeinnaam en de website hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een lage prijs kan je al een jaar lang niet alleen jouw domeinnaam hosten, maar ook voorzien van een email adres, website en alles wat hieromheen hoort. 

Met een van onze totaalpakketten is er zo het een en ander op te zetten voor iedereen die net een .nl domeinnaam heeft geregistreerd. 

Het kan best spannend natuurlijk zijn om jouw eerste stap te maken op het internet, met een domeinnaam ben je gelijk op de goede weg om hier wat van te maken. Met het combineren van een Nederlandse domeinnaam en een van de hosting pakketten beschik je over alle nodige tools om aan de gang te gaan met jouw idee. 

Hosting pakketten geschikt voor iedere website

Met het opzetten van jouw hosting pakket wil je natuurlijk dat er voldoende informatie beschikbaar is en de stappen gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden. Met een van onze totaal hosting pakketten kan je een website gemakkelijk zelf gaan opzetten, met behulp van een Content Management Systeem of juist zonder. Je bent hier verder geheel vrij in. We maken het met onze kennisbank en tools vanuit het klantenpanel gemakkelijk om hiermee aan de slag te gaan. 

Voor bepaalde techniek hebben we wel andere pakketten, wil je bijvoorbeeld het meest uit een ASP.NET of .NET applicatie halen, dan is een .NET pakket de keuze voor je. Hier hebben we namelijk pakketten voor je klaarstaan met een Dedicated Application Pool, Full Trust en standaard MS SQL database mogelijkheden. Dit maakt het dus eenvoudig om aan de slag te gaan met een eigen Visual Studio Project, of gebruik te maken van een Content Management Systeem zoals Umbraco of NopCommerce. 

Verder hebben we ook speciale pakketten voor een WordPress website, dit zijn Managed WordPress hosting pakketten, hier nemen wij de technische werkzaamheden van een WordPress website voor je uit handen. En zorgen we voor gecontroleerde updates, back-ups en verdere optimalisatie van een WordPress website. Waardoor jij de focus kunt leggen op wat telt voor jouw WordPress website, de content en het groeien van je conversies.  

En als laatst is het ook mogelijk om enkel gebruik te maken van een domeinnaam pakket, hier kan je bijvoorbeeld een redirect erin zetten naar een ander domeinnaam, of enkel even doorlinken naar een Sociale Media pagina. Met ook nog een optie voor email kan er voor een email pakket worden gekozen. Dit is ook op elk moment up te graden naar een hoger pakket wanneer je meer functionaliteit nodig hebt voor jouw Nederlandse domeinnaamregistratie.

Registreer nu ook jou .nl domeinnaam bij MijnHostingPartner.nl!