Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

.be domeinnaam registreren

.be domeinnaam registreren

Om die eerste stap te zetten op het internet voor een website is een domeinnaam nodig. Een .be domeinnaam registeren doe je gemakkelijk en in realtime bij MijnHostingPartner.be. Na betaling direct actief en geregistreerd!

Direct actief

Met het registreren van een domeinnaam is het belangrijk dat domeinnaam registratie niet alleen snel en gemakkelijk is, maar ook in realtime. Zodat een domeinnaam zodra hij bedacht wordt ook gelijk vastgelegd kan worden door jou. En niemand anders. MijnHostingPartner.be is erkend registrar van .be domeinen, dit geeft ons en jouw als klant de mogelijkheid om ook direct een .be domeinnaam vast te leggen in realtime. Zo heb je geen vertraging hierin en kan je direct door zonder oponthoud. 

Een .be domeinnaam controleren en direct vastleggen

Om een .be domeinnaam te controleren en direct vast te leggen kan je de domeinchecker gebruiken bij MijnHostingPartner.be. In deze checker is gelijk te zien of de gewenste domeinnaam nog vrij is. En is hij daarna direct vast te leggen in het bestelproces. Veel domeinnamen zijn natuurlijk al vastgelegd door andere partijen. Het is de truc om een originele naam te verzinnen die jouw bedrijf of website onderscheid van anderen. Niet te lang is en gemakkelijk te onthouden. Zo voorkom je lastige situaties waarin mensen of bezoekers jouw domeinnaam vergeten of verkeerd spellen. En kan je de naam van jouw bedrijf op de kaart zetten. 

Wanneer jouw gewenste .be domeinnaam al geregistreerd is kan je kijken of je dit over kan kopen van de andere partij die de domeinnaam heeft geregistreerd. Of je kan een andere naam verzinnen die beter past. In plaats van in 1 term te denken zoals muziek. Kan je ook een tweede term of plaatsnaam erbij zetten om dit unieker te maken, en dus ook waarschijnlijker om te registeren. Zoals muziekwinkel of muziekantwerpen. En ga zo maar door. 

Voordelen van een .be domeinnaam

Er zijn vele voordelen bij het registeren van een .be domeinnaam. Enige voordelen van een landelijke domeinnaam is bijvoorbeeld betere herkenbaarheid en vertrouwen van bezoekers die vanuit België komen. Klanten die naar een dienst, product of service zoeken binnen België zijn beter gediend met een landelijk domeinnaam dan een .com domeinnaam. Zo kan je niet alleen op die manier meer vertrouwen uitstralen naar bezoekers vanuit België. Maar ook zoekmachines zoals Google, Bing of DuckDuckGo geven hier een voorkeur aan om een landelijk domeinnaam te serveren in de zoekresultaten dan een buitenlands domein extensie. 

Totaalpakket voor een website, mail en alles wat erbij hoort

Om alles uit een .be domeinnaam registratie te halen is naast het domein ook een totaalpakket noodzakelijk. Met een totaalpakket en de daaropvolgende pakketten zoals het SSD pakket of het XL pakket, zijn de mogelijkheden van jouw .be domeinnaam eindeloos! Naast hosting space waarin jouw Website en database gehost kunnen worden, beschik je ook over onbeperkte email accounts. Zo heb je een eigen mail adres voor het ontvangen en versturen van jouw bedrijfsmail. Dus geen email service zoals Gmail of live is meer noodzakelijk. Zo straal je een stuk meer professionaliteit uit bij het email contact met je klanten. En kan je ook een aparte email box hebben voor al jouw zakelijke contacten. Dit is wel zo fijn om zakelijk en privé gescheiden te houden. 

Een website heb je zo online bij MijnHostingPartner.be. Met een FTP connectie kan je gemakkelijk de bestanden uploaden, of je kan met onze Web App Gallery zo een Content Management Systeem installeren met een paar klikken op de knop. Dit werkt bijzonder fijn als beginner, er komt namelijk geen coderen meer aan te pas bij het maken van een website voor jouw bedrijf. Met moderne oplossingen is het een kwestie van selecteren wat je wilt en het direct zien op jouw webpagina. 

Ook als je wel wilt coderen kan je natuurlijk los gaan bij MijnHostingPartner.be, gebruik de laatste technologie op het gebied van PHP, of .NET Core. Zo kan je verzekerd zijn van een website die met de laatste technologie gemaakt kan worden. En dus ook alle voordelen daarvan meepakt. Zoals verbeterde snelheid, beveiliging en efficiëntie.

WordPress website

De meest populaire wijze om een website te maken is in combinatie met WordPress. WordPress is een Content Management Systeem wat begon als een wijze om Bloggen te vereenvoudigen. En nu is uitgegroeid tot een volledige oplossing voor velen bedrijven en particulieren voor het maken van een website. Installeer thema’s en plugins met een druk op de knop om direct het complete uiterlijk van je website om te gooien. En publiceer pagina’s op een gemakkelijke wijze met een geavanceerde editor. Zo kan je jouw .be domeinnaam registratie uit laten bloeien tot een populaire webshop, blog of portfolio website. 

WordPress installeer je ook gemakkelijk binnen een aantal stappen via het control panel, en je kan het artikel uit de kennnisbank er even naast houden om dit stap voor stap en uitgelegd te volgen. 

Een bestaand .be domeinnaam verhuizen

Als je al een bestaand .be domeinnaam bezit en je die wilt verhuizen naar MijnHostingPartner.be dan kan dit gemakkelijk via het bestelproces. In plaats van een nieuw domeinnaam registreren kies je dan voor de optie om de domeinnaam te verhuizen. Dit gaat met een verhuiscode die ingevoerd dient te worden. Die verhuiscode is op te vragen bij de huidige partij of direct via DNSBelgium. Ook verhuizingen die bij MijnHostingPartner.be worden ingediend worden in realtime verhuisd na ontvangst van betaling. En kunnen dus direct over gezet worden. 

Wanneer je naast alleen de .be domeinnaam ook de website bestanden wilt laten overzetten door ons dan is even de verhuisservice te selecteren tijdens de bestelling. Let op, in plaats van de verhuiscode is dan even de term “Komt later” in te voeren in dat vakje. Op die manier zetten wij nog niet direct het domeinnaam over. Na de bestelling maken wij even een ticket aan om het verhuisproces in goede banen te laten gebeuren. Zo zetten we pas niet wat over zonder dit aan onze kant getest te hebben. En heb je dus geen last van downtime van jouw website tijdens de verhuizing.

Registreer nu jouw .be domeinnaam bij MijnHostingPartner.be om succes van jouw website te maken!