Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Goedkope hosting

Goedkope hosting

Totaal Hosting pakket

2.33
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Goedkope hosting

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Goedkope hosting

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Goedkope hosting

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.33
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.33
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Goedkope hosting

Wanneer je opzoek bent naar Goedkope Hosting dan zit je bij MijnHostingPartner op de juiste plek. Met onze scherpe prijzen en uitstekende specificaties kan je voor een laag bedrag al je website hosten. Lees verder voor alle voordelen!

Met een goedkoop hosting pakket kan je een hoop bij MijnHostingPartner, van het hosten van jouw blog, portfolio of bedrijfswebsite. Er zijn een hoop verschillende websites die gemaakt kunnen worden. En ook voor een hoop verschillende doeleinden. Laten we een blik werpen op de mogelijkheden die je hebt met een goedkoop hosting pakket bij MijnHostingPartner.nl.

Specificaties bij de verschillende pakketten

Met ons goedkoopste hosting totaal pakket kan je eigenlijk alles al wat je van een website zou kunnen verlangen. Je kan een website maken op verschillende software systemen. Of dit nu een ASP.NET website dient te zijn of een PHP website gebaseerd op WordPress, Joomla of Drupal. Met ons veelzijdig hosting pakket kan je een hoop kanten op. En alles wat je naast de website als standaard zou verwachten zit er ook bij. Bijvoorbeeld een MySQL database voor het veilig opslaan van jouw gegevens. En een onbeperkt aantal mail accounts. 

En zelfs met het goedkope hosting pakket beschik je over 25 gigabyte aan schijfruimte. Ruim voldoende voor een groot aantal websites. Zo kan je zorgeloos hosten zonder om elke hoek weer een limiet tegen te komen. Onze schijfruimte zien we als een geheel, waar dus je website, database, en mail accounts in opdeelt. Zo is het duidelijk over hoeveel ruimte je beschikt. En kan je hier dus vrijwel zorgeloos gebruik van maken. Je mail accounts die je aanmaakt komen ook op je eigen domeinnaam te staan. En kan je op inloggen in onze webmail via de browser, op je favoriete mail programma zoals Outlook, EMClient en vele anderen. En natuurlijk ook gewoon op je mobiele telefoon om geen email te missen!

Om even op een rijtje te zien welke specificaties elk pakket heeft kan je een kijkje nemen op de volgende pagina: 

Wat is SSD hosting? 

SSD hosting wordt vaak gezien als de nieuwe standaard voor het hosten van websites. De traditionele harde schijven uit de serverkasten worden dan vervangen voor razendsnelle SSD schijven. Mensen die het verschil ervaren in een nieuwe laptop met een SSD zullen er mee bekend zijn wat voor verschil dit kan brengen. Ditzelfde geldt voor websites. Met SSD opslag zijn al jouw website bestanden sneller beschikbaar. Dit vertaald zich naar snellere laadtijden van jouw website. Wat meer en meer belangrijk wordt over de jaren heen. Niet alleen door zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. Maar ook voor jouw website bezoekers zelf. En niet alleen op normale computers dient jouw website snel te zijn, maar ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Voor een paar euro meer in het jaar beschik je al over een SSD hosting pakket bij MijnHostingPartner.nl ten opzichte van het reguliere totaal pakket. En beschik je over een snellere website met vele mogelijkheden.

Databases, en alles wat je nodig hebt voor een website

Databases vormen de opslagmethoden van vele verschillende websites, hier worden teksten, afbeeldingen en overige data in opgeslagen in tekst vorm. De meeste Content Management Systemen zoals WordPress maar ook Umbraco kunnen gebruikmaken van MySQL databases. Hier is ook geen technische kennis voor nodig in de meeste gevallen als een Content Management Systeem gebruikt wordt. Dit regelt bijvoorbeeld WordPress helemaal voor je. En kan ook met behulp van plugins onderhouden worden. 

Verdere databases zijn er ook mogelijk tegen een kleine meerprijs, zoals het alternatief van Microsoft SQL databases. En ook MariaDB om van andere databases gebruik te maken. Dit zorgt ervoor dat je meerdere opties tot je beschikking hebt wat betreft de databases. En kan er zo voor verscheidende projecten een thuis gevonden worden bij MijnHostingPartner.nl.

Control panel om gemakkelijk jouw favoriete applicaties en Content Management Systemen te installeren

Het control panel is de plek voor vrijwel alle instellingen van je website. Je kan hier je bestanden van je websites beheren, een automatische backup instellen, de website software zelf ook installeren, en nog veel meer. Met vrijwel alle geavanceerde technische mogelijkheden op een duidelijke plek ingedeeld. Is het ook mogelijk om dit te gebruiken zover je wilt. De opties heb je, maar kan je ook achterwege laten zodra je jouw favoriete Content Management Systeem geïnstalleerd hebt. Het enige wat je dan nog periodisch kan controleren is of alles nog up to date is. Zoals de PHP versie of ASP.NET versie die gemakkelijk met een enkele knop up te daten en te beheren is. Zo kan je dus ook oudere versies hosten voor je websites die wellicht een update achter lopen. 

Maar vrees niet, voor vrijwel elke vraag hebben wij een antwoord in onze kennisbank. Begeleiding vindt je hier aan de hand van screenshots, en ook voor een hoop vragen video begeleiding. Wat je op een gemakkelijke wijze verder helpt. En als je er niet uit komt, kan je altijd even bij ons op de chat komen voor directe hulp. Of even een ticket aanmaken in het klantenpanel. Dan helpen we je graag verder. MijnHostingPartner.nl is trots op onze kennisbank, en kan als een schat van informatie gezien worden hoe, wat en waar je ook van jouw website een succes kunt maken.

Goedkope hosting en heldere afspraken

Met onze goedkope hosting hebben wij ook heldere afspraken, in het einde van de bestelling zie je nog even alle kosten helder op een rij. En zijn er ook een aantal extra opties nog aanwezig die het mogelijk maken om bijvoorbeeld meer ruimte bij te bestellen of een SSL certificaat. Deze extra’s zijn er ook bij te bestellen waar nodig op een later stadium. Zodat je nooit tegen limieten aanloopt op je pakket, maar het simpelweg uit kan breiden. Of zelfs verplaatsen naar een ander pakket. 

Met een goedkoop hosting pakket kan je dus bijzonder veel bij MijnHostingpartner.nl, van het hosten van je blog website, tot een schitterend portfolio voor je laatste projecten. En natuurlijk een goedkope bedrijfswebsite. MijnHostingPartner.nl biedt met onze verschillende pakketten een veelzijdig, betrouwbaar en snel pakket aan voor elk prijspunt. Zo kan je voor elk budget gemakkelijk een website en online aanwezigheid aanmaken. Of dit nu voor privé of zakelijke hosting is. 

Neem nu jouw goedkope hosting pakket af bij MijnHostingPartner.nl! En bestel gelijk om ook gelijk aan de slag te kunnen.