Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Single Page Website Hosting

Single Page Website Hosting

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Single Page Website Hosting

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Single Page Website Hosting

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Single Page Website Hosting

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Single Page Website Hosting

Websites zijn grote projecten voor iedereen die er aan begint, Single Page websites zijn in het leven geroepen om voor vele bedrijven, freelance portfolio’s en andere kleinere websites om een solide en mobiel vriendelijke ervaring kunnen bieden aan gebruikers met mindere investering in het maken van de website zelf. Laten we op deze pagina een kijkje nemen naar alle mogelijkheden van Single Page websites en hoe je die gemakkelijk kunt opzetten voor jezelf, of voor je klanten. In een voordelig en razendsnel hosting pakket!

Single Page websites maken in een Content Management Systeem

Single Page websites kunnen uiteraard ook weer op verschillende manieren gemaakt worden, waar je in een handomdraai als programmeur een in elkaar kunt zetten met een bootstrap template. Kan er ook gewoon door iedereen een worden gemaakt in een Content Management Systeem. Op een visuele wijze kan je dan aan de gang met het maken van jouw Single Page website, waar je dus niet voor hoeft te coderen maar gewoon kunt selecteren uit menu’s en leesbare tekst voor het maken van de website.

Er zijn een hoop keuzes ook weer voor het Content Management Systeem die geïnstalleerd kan worden voor jouw Single Page website, de meest gebruikte is WordPress. Je bent hier geheel vrij in voor welk Content Management Systeem je gaat, en dankzij onze Windows hosting is er ook gebruik te maken van Content Management Systemen zoals Umbraco en DotNetNuke die gemaakt zijn in ASP.NET en .NET Core. Kijk alleen voor de .NET core hosting even op de volgende pagina. Die pakketten zijn daarvoor beter geschikt. 

WordPress is verder gemakkelijk te installeren met een druk op de knop in het klantenpanel, en ter ondersteuning hiervan hebben we een filmpje voor je klaarstaan die je stap voor stap meeneemt in het proces. En voor degenen die liever lezen staat er ook een artikel voor je klaar in de kennisbank. WordPress is zo populair omdat er gemakkelijk een van de duizenden gratis thema’s geïnstalleerd kan worden. En plug-ins die voor elke functionaliteit onder de zon kunnen zorgen. Met het doel voor een Single Page Website is er natuurlijk een speciaal thema hiervoor te installeren. Zoek eenvoudig via de administrator omgeving op Single page thema’s, of neem even een kijkje op diverse forums of websites wat het beste past bij jouw wensen. Dankzij de populariteit worden er een hoop reviews geschreven over elk thema haast wel. Lees dus de gebruikerservaringen om jouw passende thema te vinden. 

De voordelen van een Single Page website 

Een Single Page website heeft een aantal voordelen die het een geschikte keuze maken voor een breed aantal webmasters. Met een Single Page website kan je jouw website sneller maken, aangezien je natuurlijk maar 1 pagina hebt. En je kan deze bijzonder geschikt maken voor mobiele gebruikers. Met een focus op bijvoorbeeld jouw laatste werk en motivatie kan je ook 1 product of dienst goed in de schijnwerper stellen. 

Voor bijvoorbeeld de fotograven onder ons kan je een paar van jouw mooiste foto’s hier neer zetten, introductietekstje,  je werktijden, een paar reviews van eerdere klanten en contact mogelijkheden. Meer is eigenlijk alleen maar bijzaak voor de meeste freelancers. En dat past allemaal perfect op een Single Page website lay-out. Met de juiste keuze van thema in WordPress en andere oplossingen kan je dus zonder een maandtaak een website snel opzetten. 

Als schijnwerper voor een mobiele applicatie is een Single Page Website ook uitermate geschikt, de focus kan dan gelegd worden om zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk naar de app store door te sturen om de app te downloaden. Ook voor de startups met nog een kleine inventaris aan diensten of producten kan hier zijn voordeel uit halen. 

Snel gelanceerd en sneller gemaakt dan traditionele websites

Traditionele websites zullen over het algemeen langer duren om te maken,  er is nu eenmaal meer content voor nodig en bijvoorbeeld meer afbeeldingen. Waarin content nog vaak het meeste werk in gaat zitten voor elke website.  Een Single Page website lay-out heeft juist als bedoeling dat dit een lichtgewicht alternatief is voor iedereen die snel online wilt zijn. En ook gelijk geschikt is voor elk schermformaat. Van de kleinste mobiele schermen tot de grootste iMac schermen in 4K. 

Een Single Page thema binnen WordPress is met een druk op de knop te installeren, en met even het invullen van jouw teksten, huisstijl en gegevens kan je dus al in een middagje klaar zijn met het maken van jouw website! Een kleine investering  in tijd en geld dus voor jouw website! 

Voor grotere projecten is mee te groeien in het hosting pakket

Een hosting pakket moet wel kunnen meegroeien met jouw website, zodra je meer wilt toevoegen aan de website zoals een toegewijde webshop of nog ook een blog dan moet je niet gelijk tegen grenzen en beperkingen oplopen. De pakketten van MijnHostingPartner.nl zijn zo ingericht om dit zoveel mogelijk tegen te gaan en helder te maken hoe dit is ingedeeld. Bijvoorbeeld kan je met het SSD 25 hosting pakket maar liefst 25 Gigabyte gebruiken aan opslagruimte, onbeperkt email adressen aanmaken en tot wel 5 domeinnamen hosten in 1 pakket!

En mocht je over meer willen beschikken dan is altijd eenvoudig up te graden naar het volgende pakket, of een losse add on te nemen voor bijvoorbeeld meer opslagruimte. 

Maak dus nu jouw Single Page website bij MijnHostingPartner.nl om ook jouw online reis te beginnen!