Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wordpress Hosting

Wordpress Hosting

Managed Wordpress 5 Hosting

9.00
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Wordpress Hosting

Managed Wordpress 15 Hosting

20.00
per maand Excl. BTW

Wordpress Hosting

Managed Wordpress 30 Hosting

29.00
per maand Excl. BTW

Wordpress Hosting

Managed Wordpress 75 Hosting

60.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Managed Wordpress 5 Hosting

€ 9.00
per maand

Managed Wordpress 15 Hosting

€ 20.00
per maand

Managed Wordpress 30 Hosting

€ 29.00
per maand

Managed Wordpress 75 Hosting

€ 60.00
per maand
 
Domeinen
1
MySQL
Onbeperkt
Ruimte (SSD)
15 GB
Dataverkeer
Onbeperkt
PHP 7.x
Mail addressen
Onbeperkt

Managed Wordpress 5 Hosting

€ 9.00
per maand

Managed Wordpress 15 Hosting

€ 20.00
per maand

Managed Wordpress 30 Hosting

€ 29.00
per maand

Managed Wordpress 75 Hosting

€ 60.00
per maand

Wordpress Hosting

WordPress hosting is er in vele vormen, als populairste wijze om een website te maken is dat ook niet vreemd. Bij MijnHostingPartner.be zorgen we voor een zorgeloze hosting, snelheid, support en zijn we jouw partner met WordPress. 

Als je op deze pagina terecht komt heb je wellicht al een eigen WordPress website of ben je op zoek naar de host waar je kan starten met jouw eigen WordPress website. Een hoop termen en zaken zullen je wellicht nog niet helemaal duidelijk zijn. Laten we dus beginnen bij het begin. 

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem wat begon als een simpele wijze om een blog website te starten. Over de jaren heen is dit uitgegroeid tot iets wat veel meer is dan dat. Met miljoenen gebruikers en een groot aandeel van alle wereldwijde internetwebsites is het de Windows of Mac OSX van de hosting wereld. De drijfkracht van jouw website. 

Met WordPress kan je een website maken zonder te coderen en met eenvoudige acties een mooi resultaat neerzetten. Of het nu voor een portfolio website is voor jouw als fotograaf, een bedrijfswebsite met contactinformatie voor een voetbalclub of zelfs gehele webshops! De mogelijkheden zijn te over. 

Met een druk op de knop installeer je thema’s waarmee je in een handomdraai de gehele look en feel van je website aanpast. Duizenden thema’s zijn beschikbaar om te gebruiken, zowel kosteloos als tegen een kleine investering. Met ingebouwde features zoals ondersteuning van een webshop, ingebouwde caching en nog veel meer. 

Verder is WordPress hosting eenvoudig te leren door iedereen, maakt niet uit wat voor opleiding je hebt gevolgd of jouw vakgebied! Voor vrijwel iedereen is het gemakkelijk te begrijpen waar je moet wezen voor een instelling. En als je het even niet zeker weet zijn er duizenden video tutorials te vinden op websites zoals YouTube of natuurlijk uitgebreide artikelen in onze kennisbank! Dat is het voordeel als een systeem populair is. Er is altijd informatie te vinden en geen vraag is bijna niet meer gesteld. 

Ook is WordPress een Content Management Systeem wat niet stilstaat, maandelijks en soms zelfs dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden en verbeteringen bij die je meer tools geven om jouw WordPress website beter en beter te maken. Zo blijven ze door ontwikkelen om ook op de langere termijn nog zo populair te blijven. 

WordPress-hosting

Wat nemen we voor je uit handen met Managed WordPress hosting?

Waar je wellicht tegenaan bent gelopen met het hosten van een eerdere WordPress website zijn de vele updates die uitgebracht worden op een frequente basis. Dit is positief en brengt veel goeds met zich mee. Echter kan het wel zo zijn dat je na een zekere periode niet updaten achter loopt met kritieke beveiligingsupdates en werking van de WordPress website. Met Managed WordPress hosting nemen we dit voor je uit handen. Alle updates gebeuren door ons op een pro-actieve wijze. Zodra er een update uit is zullen we hier mee aan de slag gaan om dit niet alleen te installeren, maar ook te controleren op werking. Zo voorkomen we conflicten en zorgen ervoor dat jouw Managed WordPress website niet alleen veilig is en blijft, maar ook een uptime heeft van 99.99 procent!

Updates en werking

Elke update van een plugin of thema nemen wij dus onder de loep en installeren voor je, zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar en kan je met een gerust hart je WordPress website bij ons hosten. Met elke Thema update of plugin update kan er namelijk een conflict ontstaan wat er in kan resulteren dat de WordPress website waar je zo hard aan gewerkt hebt niet meer beschikbaar is op het internet. Dit voorkomen wij dus en zorgen voor werking en rollbacks wanneer er een conflict is. 

Snelheid en ingebouwde caching

Snelheid is een punt waar je met een WordPress website tegenaan kunt lopen, met Managed WordPress hosting zorgen we niet alleen op sitebasis dat de snelheid zo goed mogelijk is maar ook op serverniveau. Op de achtergrond zorgen we voor SSD schijven waar de website en bestanden op draaien.

Zo heb je met enkele milliseconden de content beschikbaar. Snelheid is een factor in Google Ranking en zorgt er dus voor dat je beter gevonden kan worden. Ook converteert het beter, geen gebruiker gaat namelijk lang wachten op de content die zij van jouw website verlangen. Ingebouwde caching zorgt ervoor dat jouw website ook deels opgeslagen wordt in kleinere vorm, zodat dit nog sneller beschikbaar kan zijn voor jouw bezoekers.

Spam filtering en malware scanners

Als je berichten aan hebt staan op je WordPress website dan zal je wellicht gemerkt hebben dat veel berichten (vrijwel 90%) SPAM berichten zijn. Dit is nooit helemaal uit te sluiten, maar dit kan wel ontzettend goed gefilterd worden. Met een typische WordPress website proberen voornamelijk bots backlinks te scoren of malware te verspreiden op jouw WordPress website. Dit is in geen enkel geval natuurlijk wenselijk.

Met de managed WordPress hosting filteren we dit er voor je uit en verwijderen dit waar nodig. Als de database van WordPress namelijk volloopt met SPAM en andere nare berichten kan dit namelijk niet alleen veel tijd kosten om op te schonen, maar ook weer voor vertraging op de website zorgen. 

Veiligheid en stabiliteit

Veiligheid van jouw WordPress hosting nemen we dus voor je uit handen en zorgen ervoor dat de website niet alleen dat is, maar ook stabiel. Met de ingebouwde mogelijkheid tot een gratis SSL certificaat van Lets Encrypt kan je ook meer veiligheid aan jouw bezoekers bieden. Elke informatie die door een bezoeker wordt opgegeven op de WordPress website wordt versleuteld. Zo ben je ook volgens de regels bezig met de informatie van jouw bezoekers!

Support en kosten

Bij MijnHostingPartner.be staan we erop om jouw de beste support te geven voor de laagste kosten. Zo zijn we niet alleen commercieel ingesteld maar heeft onze support staff ook een passie voor niet alleen WordPress maar alles wat betrekking heeft met Websites.

We weten waar je het over hebt en kunnen veel problemen of vragen direct voor je beantwoorden.  Ook houden we niet van verborgen kosten die de jaarlijkse kosten omhoog kunnen drijven. Transparantie is niet alleen voor ons belangrijk maar ook voor jouw als ondernemer!

Email en overige zaken die je verwacht met een WordPress website

Alles wat je nodig zou kunnen hebben met het hosten van een WordPress website zit inbegrepen bij onze Managed WordPress hosting pakketten. Of het nu Email, Databases of opslagruimte is. Duidelijke afspraken en transparantie op het gebied van de WordPress hosting staan wij voor. Zo weet je altijd wat je te wachten staat of het nu bij de aanschaf van het pakket is of de jaarlijkse termijnen. 

Met betrekking tot Email zijn we trots om samen te werken met SmarterMail om je niet alleen een veelzijdige email ervaring te bieden, maar ook een uiterst betrouwbare en moderne uitstraling. Zo beschik je ook in de Email over SPAM filtering en een scala aan instellingen die het voor je makkelijker maken om alledaagse zaken af te handelen. Gebruik afspraken vanuit de agenda, installeer je email niet alleen op je telefoon, maar ook op elk apparaat wat je wilt. En verstuur altijd veilig en met de laatste standaarden zodat je nergens last van hebt.

Ook enthousiast geworden over WordPress maar je wilt nog even verder contact met ons? Start een chat om je door ons te laten overtuigen of bestel direct!