MijnHostingPartner.nl

DNN Hosting - We zijn uw DNN hosting partner

DNN Hosting - We zijn uw DNN hosting partner

ASP.NET Core 5

2.50
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
DNN Hosting - We zijn uw DNN hosting partner

ASP.NET Core 10

6.00
per maand Excl. BTW

DNN Hosting - We zijn uw DNN hosting partner

ASP.NET Core 20

11.00
per maand Excl. BTW

DNN Hosting - We zijn uw DNN hosting partner

ASP.NET Core 50

16.00
per maand Excl. BTW

DNN Hosting - We zijn uw DNN hosting partner

DNN hosting | DotNetNuke hosting

DNN is een afkorting voor DotNetNuke, een Content Managent Systeem (CMS) ontwikkeld voor ASP.NET hosting. Het is gratis te gebruiken zoals ook veel andere CMSen en heeft een boel features die het tot een aantrekkelijk platform maken om mee te werken. DNN hosting kan natuurlijk uitstekend bij MijnHostingPartner.nl, met onze lange ervaring met Windows hosting bieden wij een stabiel en makkelijk te gebruiken omgeving.

Met een paar klikken heb je DNN hosting al geïnstalleerd binnen je hosting space en kan je direct aan de gang met het ontwerpen van je site!Wat het fijne is aan een CMS zoals DNN is dat er geen ervaring nodig is met HTML of CSS om een mooi resultaat neer te zetten. Alles wat je aan je website zou willen aanpassen kan eenvoudig via je favoriete browser zoals Chrome , Firefox of Edge. Ook zijn er een tal van modules of plug-ins die je kan gebruiken om jouw DNN hosting aan te passen naar jouw smaak. Of het nu een webshop is of een mooie portfolio website.

DNN hosting voor nu en voor de toekomst

DNN is gemaakt voor de toekomst met het responsieve design en het eenvoudig te begrijpen layout voor het beheren van de website. Zo gebruik je dezelfde layout voor alle apparaten, of het nu een smartphone is of een volledig desktop scherm.

Jouw DNN website is door iedereen goed te gebruiken. Dit is ook gelijk een belangrijk onderdeel voor zoekmachines zoals Google, hier wordt namelijk rekening mee gehouden in de ranking.

MijnHostingPartner.nl zorgt er altijd voor dat je de laatste versies kan gebruiken van DNN hosting. Zo ben je altijd bij met updates en kan je verzekert zijn van een stabiele en veilige omgeving.

DNN hosting support

Natuurlijk is het belangrijk als je vragen hebt over de DNN hosting om direct ze neer te kunnen leggen bij mensen die er verstand van hebben. Daarom hebben wij bij MijnHostingPartner.nl de juiste mensen op de goede plek. Wanneer je een korte vraag hebt kan je terecht bij de online chat die op kantoortijden bereikbaar is van maandag t/m zaterdag. Daar praat je gelijk met de eerstelijns support en kan je veel vragen.

Wanneer de vraag uitgebreider is kan er een ticket aangemaakt worden in het klantenpanel. Op een ticket wordt vervolgens gereageerd door de tweedelijns support die je gauw verder kunnen helpen. Met de chat en het ticketsysteem houden wij de kosten zo laag mogelijk zodat je al vanaf € 1.99 ex btw per maand je DNN website kan hosten.