Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hosting voor mijn bedrijf

Hosting voor mijn bedrijf

Totaal Hosting pakket

2.33
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Hosting voor mijn bedrijf

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Hosting voor mijn bedrijf

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Hosting voor mijn bedrijf

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.33
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.33
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Hosting voor mijn bedrijf

Tegenwoordig is hosting essentieel bij het starten van een bedrijf. Onze hostingpakketten bieden jou de ruimte om je bedrijfswebsite op te slaan en onderdak te bieden aan bedrijfs-e-mails, samen met vele andere functies. Lees verder om te ontdekken wat MijnHostingPartner.nl kan betekenen voor jouw bedrijf.

Of je nu een bestaande bedrijfswebsite hebt of een nieuwe ontwikkelt, wij stellen je in staat om dit snel en gemakkelijk te realiseren. Dit alles tegen een voordelige prijs en met heldere kostenoverzichten. Kortom, wij zijn de ideale thuisbasis voor jouw bedrijf!

Wat is Hosting precies?

Hosting is het beschikbaar stellen van de benodigde ruimte en technologie voor het hosten van een website. Wij beheren een speciale plek op onze server voor de bestanden van je website. Daarnaast kunnen we een database aanmaken om de gegevens van je website of bedrijf op te slaan. Uiteraard kunnen we ook e-mailadressen aanmaken voor jou en je collega's, wat het werken vergemakkelijkt. Wij zorgen ervoor dat je website daadwerkelijk toegankelijk is op het internet met de door jou gekozen domeinnaam. Zoals wij "MijnHostingPartner.nl" hebben, kun je ook je bedrijfsnaam registreren op het internet, zodat deze bereikbaar is via de gewenste domeinnaam.

Hosting varieert en kan bestaan uit complexe pakketten. Bij MijnHostingPartner.nl streven we ernaar om dit duidelijk te presenteren in handige Totaalpakketten, zodat iedereen begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft. Als je toch advies wilt van een van onze collega's, kun je altijd een online chat starten om direct met ons in contact te komen.

Beschikbare Hostingpakketten voor Zakelijke Doeleinden

Voor zakelijke doeleinden raden wij minimaal een SSD-pakket aan, ontworpen voor de snelheid van jouw bedrijfswebsite. Een snelle gebruikerservaring leidt niet alleen tot tevreden bezoekers, maar verbetert ook de rangschikking in zoekmachines. Als je specifieke vereisten hebt, zoals het hosten van een .NET-website, kun je kiezen voor een van onze .NET hosting pakketten. Deze zijn speciaal ontworpen en bieden de beste omgeving voor jouw volgende .NET-project.

Voor websites gemaakt met WordPress bieden wij Managed WordPress hosting pakketten aan. Deze pakketten zijn specifiek ontworpen voor WordPress-websites en omvatten meer dan alleen hosting. Wij onderhouden jouw bedrijfswebsite, gebouwd in WordPress, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf.

WordPress en .NET zijn platforms voor het bouwen van websites, vaak gebaseerd op programmeertalen zoals PHP en C#. Dit heeft invloed op de manier waarop verschillende webapplicaties worden gehost.

Betrouwbaarheid en Gratis Verhuisservice

De beschikbaarheid (uptime) van je bedrijfswebsite en e-mails is van cruciaal belang bij het kiezen van een hostingprovider. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een uptime van 99,9% voor onze servers. Niets is frustrerender dan een niet-werkende website tijdens een presentatie aan een klant. Daarom doen we er alles aan om onze servers altijd operationeel te houden.

Met onze gratis verhuisservice zorgen we voor een naadloze overgang van een andere hostingprovider naar ons platform. We regelen de verhuizing van websitebestanden en databases, en kunnen zelfs e-mailaccounts voor je aanmaken. We gaan pas live nadat we alles lokaal hebben getest. Zo kun je moeiteloos overstappen naar MijnHostingPartner.nl. Neem hiervoor na de bestelling even contact met ons op via een ticket. En kies voor de Komt Later optie bij het invoeren van de verhuiscode. 

Back-ups en Eenvoudige Installaties

Fouten zijn menselijk, daarom is het belangrijk om regelmatig back-ups van je website te maken. Dit kan eenvoudig en binnen enkele minuten worden ingesteld via geplande taken in het controlepaneel. Met slechts twee taken kun je zowel je database als je websitebestanden veiligstellen. Wanneer je dit liever aan ons wilt uitbesteden dan is de add on 120 dagen Backup aan te schaffen bij je pakket.

Verder zijn de meest gebruikte Content Management Systemen zoals WordPress eenvoudig te installeren via het klantenpanel, met een druk op de knop staat WordPress dan voor je klaar.

Voor Elke Website, Portfolio of Webshop

Een bedrijfswebsite kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van het type bedrijf. Of je nu een online winkel hebt, een portfolio om je projecten te tonen, of een manier om klanten met jouw bedrijf in contact te laten komen, het kan allemaal. Met onze keuze aan totaalpakketten kun je gemakkelijk en snel aan de slag, ongeacht jouw specifieke wensen.

E-mail, Een Belangrijk Aspect voor Elk Bedrijf

E-mail blijft cruciaal voor de dagelijkse communicatie met klanten en collega's. Daarom bieden onze pakketten de mogelijkheid om onbeperkte e-mailadressen aan te maken. Of je nu een info@-adres wilt of andere specifieke adressen, je kunt ze gemakkelijk instellen op elk gewenst apparaat. Of het nu gaat om je telefoon, laptop of tablet, je kunt gebruikmaken van vrijwel elke e-mailclient naar keuze, zoals Outlook of Apple Mail.

Als je liever via een webbrowser werkt, kun je snel en gemakkelijk gebruikmaken van onze webmail. Deze is toegankelijk op elk apparaat zonder extra configuratie. De grootte van de mailbox is per adres instelbaar, met het totale limiet gebaseerd op het gekozen hostingpakket.

Bestel Nu het Perfecte Pakket voor Jouw Bedrijf

Als je het beste pakket voor jouw bedrijf wilt kiezen, kun je nu een bestelling plaatsen. Heb je nog vragen of wil je overleggen met een van onze collega's? Start dan direct een online chat!