Hosting website

Hosting voor je website heb je op een hoop manieren, bij MijnHostingPartner.nl proberen we altijd de keuze voor jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Je kan met één van onze pakketten veel kanten op en voor veel toepassingen zijn ook verschillende hosting pakketten voor je website.

Hosting van je website bij Mijn Hosting Partner.nl

Hosting bij MijnHostingPartner.nl zorgt ervoor dat je jouw eigen website kunt maken op het internet. Zo ben je voor je winkeltje, portfolio of club door iedereen op het internet te zien. Aanwezig zijn op het internet met jouw website heeft veel voordelen, je kan een veel groter bereik hebben voor meer klanten of bezoekers te trekken. Je gaat ook op een andere manier met je klanten om, de informatie die zij nodig hebben is belangrijk om prominent te melden op jouw website. Zo kan je de bezoekers gelijk geven wat ze willen.

Het Hosten van een website

Er zijn verschillende manieren om je hosting website te maken, een paar zaken wat je moet gaan bedenken voor je een website start zijn de volgende punten:

1. Wat is het doel van je website? Denk aan een forum, blog, introductie site, puur informatief of een webshop. Het doel is belangrijk om over na te denken, hier hangt namelijk de volgende stap van af.

2. Wat is je kennisniveau? Ben je bekend met PHP hosting of ASP.NET hosting of wil je gewoon via een makkelijk interface werken aan je website zonder te coderen?

Eigen gecodeerde website hosting

Wanneer je bekend bent met coderen dan kan je gauw aan de gang met het maken van je website. Als je dit bijvoorbeeld via een CMS(Content Management Systeem) zoals Wordpress webhosting of Joomla webhosting wilt maken dan kan dit eenvoudig worden geïnstalleerd worden via onze web app gallery in het control panel.

Met de web app gallery wordt het voor je gemakkelijk gemaakt om de installatie van jouw favoriete CMS af te ronden. Dit zorgt voor een snelle start van jouw website en een goede basis waarmee je jouw website hosting mee kunt inrichten. Ook zijn er speciale applicaties waar een forum mee opgezet kan worden. Voor veel applicaties en CMS hebben wij ook een uitgebreid artikel voor in de kennisbank. Zo kan je het installatieproces en de overige instellingen stap voor stap volgen aan de hand van duidelijke screenshots.

Bestel jouw Hosting voor je website

Om hosting voor jouw website te bestellen bij MijnHostingPartner.nl maak je een keuze voor een pakket en voer je jouw domeinnaam in. Na voldaan van de order gaan we aan de gang voor je. Jouw hosting pakket wordt aangemaakt en je domeinnaam wordt geregistreerd. We sturen je hierna alle gegevens op naar het email adres wat opgegeven is tijdens de bestelling.

Website hosting direct actief

Na activatie kan je gelijk aan de gang om de hosting op te zetten voor jouw website en email.