Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhost

Webhost

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Webhost

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Webhost

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Webhost

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Webhost

Als je opzoek bent naar een Webhost voor je webhosting dan zijn er een hoop keuzes. Waar MijnHostingPartner.nl zich mee onderscheidt is de toewijding die wij hebben voor de klant. Wij gaan altijd net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt. Dit begint met de eerste vragen die je hebt tijdens de bestelling of de eerste stappen bij het opzetten van je website. Voor korte vragen hebben wij de online chat. Zo kunnen wij snel reageren en gericht antwoorden. Voor de uitgebreidere problemen of vragen hebben wij het ticketsysteem. Hier reageren wij altijd uitvoeriger en kunnen we ingewikkelde zaken correct behandelen. Naast onze directe support hebben wij ook onze kennisbank waar we uitgebreide artikelen inzetten voor de meest voorkomende vragen. De kennisbank proberen wij altijd zo actueel mogelijk te houden en artikelen toe te voegen. Zo zijn de meeste vragen gemakkelijk even na te kijken en op te volgen aan de hand van een stappenplan.

Bij de webhosting van MijnHostingPartner.nl is veel mogelijk. Bij ons als Webhost kan je alle kanten op, of je nu WordPress wilt draaien of een uitgebreide ASP.NET applicatie. Je kan veel applicaties binnen een paar stappen installeren met de web app gallery in het control panel. Zo heb je snel jouw webhosting geïnstalleerd en ingericht naar wens.

Wat voor Hosting heb je bij je Webhost?

Hosting heb je in veel variaties. Bij MijnHostingPartner.nl maken wij gebruik van Windows servers voor de beste stabiliteit. Het is afhankelijk van het pakket dat gekozen wordt welke specificaties beschikbaar zijn voor jouw hosting pakket. Wil je het verschil zien tussen alle pakketten? Neem dan een kijkje op de specificatie pagina.

WordPress Hosting

Bij MijnHostingPartner.nl als WordPress Webhost hebben wij speciale pakketten die geschikt gemaakt zijn voor WordPress hosting. Wordpress webhosting kan dan voor je klaargezet worden zodra de order afgerond is en we passen alvast een paar zaken aan zodat er gelijk gebruik van kan maken. Dit doen wij door alvast de SMTP mail en de Permalinks in te stellen in de web.config. Zo kan je direct aan de slag met je Wordpress hosting!

ASP.NET Webhost

Bij ons als Webhost hebben wij ook ingerichte pakketten voor ASP.NET Core hosting. Hier heb je toegang tot de laatste ontwikkelingen binnen ASP.NET en MVC hosting. Bij deze pakketten zitten ook standaard MS-SQL databases. Deze MS-SQL databases zijn niet hetzelfde als de MySQL databases die standaard in het totaalpakket zitten.

Joomla Webhost

Joomla hosting is populair onder gebruikers, dit komt omdat Joomla een Content Management Systeem is die eenvoudig te gebruiken en te beheren is. Wanneer je het beste pakket voor Joomla zoekt dan kan je het beste voor SSD hosting kiezen. Deze pakketten zorgen ervoor dat je Joomla webhosting over de laatste technologie en PHP versies beschikt wat je snelheid en stabiliteit ten goede komt.

Email Webhost

Als je alleen opzoek bent naar een Webhost voor email hosting dan ben je bij MijnHostingPartner.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid email pakket met 15 GB aan schijfruimte en onbeperkte aantal mail adressen op je email webhosting. IMAP en POP connecties worden ondersteund op deze pakketten waardoor je altijd en op elk apparaat bereikbaar bent. Natuurlijk wil je jouw email in veilige handen hebben, hierom hebben wij op de standaard poorten zoals 25 en 143 TLS / SSL beveiliging al aanstaan. Zo gaan al jouw e-mails versleuteld over “de lijn”.

Waar wordt jouw website gehost?

Bij een webhost kiezen moet je ook controleren waar de servers staan. Wanneer jouw website is gericht op Nederland, maar de server staat in het buitenland kunnen de prestaties van de website minder zijn. De servers van Mijn Hosting Partner staan in Nederland en bestaat uit een modern en snel serverpark.

Webhosting direct bestellen

Zodra je de bestelling bij MijnHostingPartner.nl als jouw Webhost hebt geplaatst dan wordt dit vrijwel direct actief gemaakt. Je ontvangt na acceptatie van de order de gegevens en overige bevestigingen op de mail. Hiermee kan je inloggen in het control panel waarmee je de eerste stappen kunt zetten om jouw webhosting in te richten. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd onze helpdesk inschakelen!

Voor webhosting in Nederland dien je dus bij MijHostingPartner.nl te zijn.