Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Joomla webhosting

Joomla webhosting

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Joomla webhosting

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Joomla webhosting

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Joomla webhosting

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Joomla webhosting

Joomla Webhosting bij Mijn Hosting Partner.nl

Joomla Webhosting is er in veel soorten en maten, bij MijnHostingPartner.nl hebben we dit gemakkelijk voor je gemaakt. Op deze pagina lichten we graag de vier pakketten toe die we gereed hebben gemaakt om ook het beste uit jouw Joomla Webhosting te halen.

Joomla is een populair Content Management systeem wat je helpt om ook jouw website simpeler te maken. Met een Content Management Systeem zoals Joomla maak je gemakkelijk aanpassingen op je website, zoals het toevoegen van een blog post. Een pagina wijzigen of toevoegen en ervoor zorgen dat je website altijd up to date blijft met de laatste versies. En dit allemaal zonder te hoeven coderen aan je website.

Joomla is gebaseerd op de code taal PHP, wat natuurlijk ondersteund wordt door MijnHostingPartner.nl. De laatste PHP versies zijn gemakkelijk te selecteren in het control panel onder de websites. En zo zijn er ook oudere PHP versies te selecteren. Zodra een nieuwe stabiele versie van PHP uitgerold wordt doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk beschikbaar te maken in je Joomla webhosting pakket. Zo kan je ervoor zorgen dat jouw website sneller wordt en veiliger. 

Je hebt dan bij ons een SSD pakket met razendsnelle Intel SSD schijven die ervoor zorgen dat jouw Joomla Webhosting zo snel mogelijk wordt ingeladen. Dit zorgt voor een fijne ervaring voor jouw bezoekers en de resultaten in zoekmachines zoals Google. De SSD pakketten worden hierboven aangeduid met SSD in de naam. Het voordeligste pakket beschikt over de traditionele harde schijven waar voordelig een Joomla website op gehost kan worden. Voor productie websites is het aan te raden om de keuze te laten vallen op een van de SSD pakketten. 

Joomla installatie

Joomla Webhosting installeren kan binnen een paar stappen in de web app gallery of via het installatiebestand rechtstreeks vanaf de Joomla site. MijnHostingPartner.nl staat voor je klaar om je direct bij te springen voor vragen en documentatie over Joomla die je kan hebben. Zo kan je binnen onze kennisbank terecht voor uitgebreide handleidingen en documentatie voor het gereed maken van jouw eigen Joomla webhosting. 

In contact met ons komen kan via onze online chat zes dagen in de week of even een ticket aan te maken in het klantenpanel. Zo heb je een kort lijntje met ons en kan je gerust vragen stellen. Onze enthousiaste collega’s zijn niet alleen actief in de vragen die je zou kunnen hebben over het hosting pakket. Maar ook over het werken met jouw Joomla website. 

Kom je er helemaal niet uit bij de installatie van Joomla? Dan zetten wij voor een kleine vergoeding een installatie voor jouw klaar om gelijk te kunnen beginnen aan het verder bouwen van jouw Joomla webhosting. De Joomla installatie hebben wij zo vaak doorlopen dat we hem kunnen dromen. Daarom kunnen we je met een oogopslag vaak al verder helpen en je razendsnel op weg helpen. 

Functionaliteit bij jouw Joomla Webhosting

Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij aantrekkelijke specificaties voor je Joomla Webhosting, zo kan je ongelimiteerd subdomeinen en MySQL databases aanmaken in het control panel. Zo kan je uittesten en uitbreiden zoals je zelf wilt. Naast je hoofddomein zoals MijnHostingPartner.nl kan je dus ook webshop.MijnHostingPartner.nl hebben of testing.MijnHostingPartner.nl elk met een geheel losstaande Joomla Webhosting website. Wel zo fijn om even die laatste versie uit te testen of een plugin. Zonder risico te lopen op je productie website. Ook zijn dergelijke subdomeinen af te schermen zodat alleen jij hier toegang tot hebt. 

Mail adressen zijn natuurlijk belangrijk om in contact te staan met je klanten. Daarom kan je ook ongelimiteerd email adressen aanmaken in het control panel bij je Joomla Webhosting. Hierna kan je het email account instellen op je favoriete email client en ben je altijd bereikbaar. Met de laatste versies van PHP die door ons ondersteund worden heb je jouw Joomla Webhosting zo veilig en snel mogelijk. De PHP versie heeft namelijk directe invloed op de snelheid en veiligheid van jouw website. Mail adressen zijn ook geheel zelf te beheren en in te vullen. Wil je bijvoorbeeld een algemeen info@ adres op je website of toch liever wat persoonlijkers? De mail accounts zijn zelf aan te maken naar wens.

MijnHostingPartner.nl en Joomla Webhosting

MijnHostingPartner.nl heeft een groot aantal klanten die van Joomla Webhosting gebruikmaken. Hierdoor hebben wij zelf ook veel ervaring waar klanten het meest tegen aanlopen en hulp bij nodig hebben. Ook zijn wij enthouisast over het optimilaseren van Joomla websites en kunnen je voor vrijwel elke vraag verder helpen. En mochten we er niet uitkomen in de online chat, dan kan er altijd even een ticket aangemaakt worden. De collega’s van serverbeheer kunnen je dan gauw verder helpen om een probleem of vraag opgelost te krijgen. Zo kunnen we dus een hoop service bieden voor een vaste lage prijs. 

Je kan bij ons in de kennisbank veel informatie vinden voor Joomla zelf en ook voor bijvoorbeeld je email accounts, alle categoriën zijn duidelijk ingedeeld op soort en applicatie.