Webhosting Joomla

Joomla Webhosting bij Mijn Hosting Partner.nl

Joomla Webhosting is er in veel soorten en maten, bij MijnHostingPartner.nl hebben we dit gemakkelijk voor je gemaakt. 1 pakket hebben wij wat speciaal geschikt is voor Joomla Webhosting.

Je hebt dan bij ons een SSD pakket met razendsnelle Intel SSD schijven die ervoor zorgen dat jouw Joomla Webhosting zo snel mogelijk wordt ingeladen. Dit zorgt voor een fijne ervaring voor jouw bezoekers en de resultaten in zoekmachines zoals Google.

Joomla installatie

Joomla Webhosting installeren kan binnen een paar stappen in de web app gallery of via het installatiebestand rechtstreeks vanaf de Joomla site. MijnHostingPartner.nl staat voor je klaar om je direct bij te springen voor vragen en documentatie over Joomla die je kan hebben.

In contact met ons komen kan via onze online chat van ma t/m vr van 9 tot 6 en op za van 9 tot 5 of even een ticket aan te maken in het klantenpanel. Zo heb je een kort lijntje met ons en kan je gerust vragen stellen.

Kom je er helemaal niet uit bij de installatie van Joomla? Dan zetten wij kosteloos een installatie voor jouw klaar.

Functionaliteit bij jouw Joomla Webhosting

Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij aantrekkelijke specificaties voor je Joomla Webhosting, zo kan je ongelimiteerd subdomeinen en MySQL databases aanmaken in het control panel. Zo kan je uittesten en uitbreiden zoals je zelf wilt. Naast je hoofddomein zoals MijnHostingPartner.nl kan je dus ook webshop.MijnHostingPartner.nl hebben of testing.MijnHostingPartner.nl elk met een geheel losstaande Joomla Webhosting.

Mail adressen zijn natuurlijk belangrijk om in contact te staan met je klanten. Daarom kan je ook ongelimiteerd email adressen aanmaken in het control panel bij je Joomla Webhosting. Hierna kan je het email account instellen op je favoriete email client en ben je altijd bereikbaar. Met de laatste versies van PHP die door ons ondersteund worden heb je jouw Joomla Webhosting zo veilig en snel mogelijk. De PHP versie heeft namelijk directe invloed op de snelheid en veiligheid van jouw website.

MijnHostingPartner.nl en Joomla Webhosting

MijnHostingPartner.nl heeft een groot aantal klanten die van Joomla Webhosting gebruikmaken. Hierdoor hebben wij zelf ook veel ervaring waar klanten het meest tegen aanlopen en hulp bij nodig hebben.

Je kan bij ons in de kennisbank veel informatie vinden voor Joomla zelf en ook voor bijvoorbeeld je email accounts, alle categoriën zijn duidelijk ingedeeld op soort en applicatie.