Webhosting

Voor een snelle en goed bereikbare website kies je voor webhosting bij MijnHostingPartner.nl. Onze webhosting diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Indien je een order plaatst en de factuur hebt voldaan dan is na betaling het pakket vrijwel direct actief. Je kan dan eventueel ook direct gebruik maken van de sitebuilder die we gratis bij het Totaalpakket aanbieden. Binnen een paar stappen heb je dan uw eigen persoonlijke website op het internet. Voor de webhosting van jouw website dien je dus bij MijnHostingPartner.nl te zijn

WebHosting | Hosting bij Mijn Hosting Partner.nl

Bij webhosting huur je ruimte op onze servers welke geplaatst zijn in het datacenter welke gelegen is bij het internetknooppunt in Amsterdam. Wij beheren onze eigen servers en zorgen ervoor dat je website, email, databases en alles wat direct verwant is aan onze dienstverlening beschikbaar is.

Webhosting pakketten

MijnHostingPartner.nl biedt vijf pakketten aan. Het domeinpakket is enkel domeinregistratie en de mogelijkheid om door te linken. Het mailpakket is domeinregistratie en de mogelijkheid om mailadressen op het betreffende domein aan te maken. En de Totaalpakketten hebben naast de functionaliteit van het mailpakket ook de mogelijkheid om een website te plaatsen. De specificaties zoals minimaal 25 Gigabyte opslagruimte, onbeperkt MySQL databases, onbeperkt datalimiet, mailadressen en mailaliassen die standaard in het totaalpakket zitten zijn ongekend. Het Totaal SSD pakket biedt de snelste laadtijden voor uw Wordpress of Joomla website. En als laatste pakket hebben wij het Totaalpakket XL waar u geen limieten op uw webhosting heeft.

Webhosting en E-mail

Ook is het mogelijk om via een webmailapplicatie uw mail, agenda items en notities te beheren. Dit kan op webmail.mijnhostingpartner.nl. Wij maken gebruik van SmarterTools Enterprise wat op mailfunctionaliteit een van de meest toonaangevende pakketten is.

Joomla, Wordpress, Magento, DotNetNuke en webdevelopment

MijnHostingPartner.nl biedt naast de sitebuilder een web application gallery die je de mogelijkheid biedt om standaard pakketten zoals Joomla webhosting, , DotNetNuke webhosting en Wordpress webhosting te installeren. Uiteraard worden alle programmeertalen zoals PHP, ASP.NET webhosting, classic ASP ook ondersteund.

MySQL en MS SQL Databases

Met de Totaalpakketten is het standaard mogelijk om jouw website te laten draaien met een MySQL database. Deze MySQL databases zijn onbeperkt aan te maken met 25 gb aan schijfruimte op de pakketten. MS-SQL databases van Microsoft zijn tevens beschikbaar als betaalde add-on welke te bestellen zijn via onze website.

Nog vragen over webhosting?

Voor vragen kan je gebruik maken van onze online chat functie en/of het ticketsysteem. Laat je overtuigen door onze ervaringen, specificaties en prijs / kwaliteit verhouding.

Voor webhosting in Nederland dien je dus bij MijnHostingPartner.nl te zijn.