Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting website | Webhosting pakket

Webhosting website | Webhosting pakket

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Webhosting website | Webhosting pakket

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Webhosting website | Webhosting pakket

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Webhosting website | Webhosting pakket

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Webhosting website | Webhosting pakket

Voor een snelle en goed bereikbare website kies je voor webhosting bij MijnHostingPartner.nl. Onze webhosting diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Indien je een order plaatst en de factuur hebt voldaan dan is na betaling het pakket vrijwel direct actief. Met een Content Management Systeem (Waarmee de meeste websites worden gebouwd) heb je hierna met enkele handelingen direct een website online!

En het mooie is dat MijnHostingPartner.nl vrijwel alle Content Management Systemen ondersteund. Dus of je nu met WordPress aan de slag wilt of met een ASP.NET Content Management Systeem zoals Umbraco. Dat maakt ons de keuze voor zowel de starter als de ervaren webbouwer.

Binnen een paar stappen heb je dan jouw eigen persoonlijke website op het internet. Voor de webhosting van jouw website dien je dus bij MijnHostingPartner.nl te zijn!

WebHosting | Hosting bij MijnHostingPartner.nl

Bij webhosting huur je ruimte op onze servers welke geplaatst zijn in het datacenter welke gelegen is bij het internetknooppunt in Utrecht en Amsterdam in Nederland. Uitstekend voor de Belgische markt en daarbuiten.

Wij beheren onze eigen servers en zorgen ervoor dat je website, email, databases en alles wat direct verwant is aan onze dienstverlening beschikbaar is. Op die wijze hebben wij dus ook directe controle en zijn we geen onderdeel van een ander concern. Met ons enthousiast en ervaren team kunnen we ervoor zorgen dat jouw website en email voor 99.99% bereikbaar zijn!

Webhosting voor je website

Je hebt webhosting nodig voor je website of applicatie, maar waar begin je? Denk eens aan de volgende zaken:

  • Hoeveel webhosting ruimte heb ik nodig?
  • Van welke applicatie of programmeer ga ik gebruik maken?
  • Wil je meerdere websites draaien in je webhosting pakket?
  • Wil ik een MySQL of een MSSQL database gebruiken? Of beide?

Webhosting pakketten

MijnHostingPartner.be biedt een aantal verschillende pakketten aan. Het domeinpakket is enkel domeinregistratie en de mogelijkheid om door te linken. Het mailpakket is domeinregistratie en de mogelijkheid om mailadressen op het betreffende domein aan te maken. Dus als je een vervanging zoekt op een email dienst zoals de standaard Gmail of outlook.com adressen dan is dit het pakket voor jouw.

En de Totaalpakketten hebben naast de functionaliteit van het mailpakket ook de mogelijkheid om een website te plaatsen. De specificaties zoals minimaal 25 Gigabyte opslagruimte, onbeperkt MySQL databases, onbeperkt datalimiet, mailadressen en mailaliassen die standaard in het totaalpakket zitten zijn ongekend.

Het Totaal SSD pakket biedt de snelste laadtijden voor uw WordPress of Joomla website. En als laatste pakket hebben wij het Totaalpakket XL waar u geen limieten op uw webhosting heeft. Overigens zijn er ook nog meerdere opties beschikbaar zoals een geheel eigen VPS server of meerdere schaalbare plaatjes.

Mocht je afvragen wat je concreet nodig hebt voor de beste en laatste hosting voor een website en email? Kijk dan niet verder dan het Totaal SSD pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt. Indien je nog even wilt praten over de beste keuze dan is altijd even een live chat te starten met een van onze collega’s!

Webhosting

Webhosting en E-mail

Ook is het mogelijk om via een webmail applicatie uw mail, agenda items en notities te beheren. Dit kan op webmail.MijnHostingPartner.be. Wij maken gebruik van SmarterTools Enterprise wat op mailfunctionaliteit een van de meest toonaangevende pakketten is. Met uitzonderlijke uptime van dit pakket en stabiliteit kan er fijn mee gewerkt worden in de browser of in jouw favoriete email applicatie zoals Outlook.

Zo kan je alle kanten op die je nodig hebt voor de email en hosting. Mocht je ook nog willen gebruikmaken van hosted exchange voor de email dan kan dit uiteraard ook. Met deze extra add on op het pakket is het mogelijk om direct email op elk apparaat te synchroniseren zonder oponthoud.

Joomla, Wordpress, Magento, DotNetNuke en webdevelopment

MijnHostingPartner.be biedt naast de sitebuilder een web application gallery die je de mogelijkheid biedt om standaard pakketten zoals Joomla webhosting, , DotNetNuke webhosting en WordPress webhosting te installeren. Uiteraard worden alle programmeertalen zoals PHP, ASP.NET webhosting, classic ASP ook ondersteund. Met een paar drukken op de knop en zonder ingewikkelde handelingen is binnen een handomdraai jouw eigen website op te zetten.

Mocht je toch graag een stappenplan ernaast houden dan kan je een kijkje nemen in onze kennisbank. Voor vrijwel alle pakketten en software die je zou willen gebruiken op onze webhosting hebben we een uitgebreid stappenplan beschikbaar. Aan de hand van screenshots zijn alle stappen die nodig zijn gemakkelijk te volgen. En uiteraard zijn we nooit te beroerd om je even op weg te helpen als je tegen iets aanloopt!

MySQL en MS SQL Databases

Met de Totaalpakketten is het standaard mogelijk om jouw website te laten draaien met een MySQL database. Deze MySQL databases zijn onbeperkt aan te maken met 25 gb aan schijfruimte op de pakketten. MS-SQL databases van Microsoft zijn tevens beschikbaar als betaalde add-on welke te bestellen zijn via onze website.

Met een MySQL database zijn de meeste Content Management Systemen te gebruiken. Dit is de plek waar al jouw data zoals tekst en instellingen in opgeslagen worden. Of het nu een WordPress Content Management Systeem is of Joomla. De Database is het hart van jouw website.

Webhosting

ASP.NET webhosting

Wat MijnHostingPartner.be apart zet van andere webhosting partijen is dat wij gebruikmaken van Microsoft IIS of Windows webhosting. Dit zorgt ervoor dat wij zowel PHP en ASP.NET websites ondersteunen. Met ASP.NET hosting kunnen bijvoorbeeld websites met het populaire Umbraco pakket gemaakt worden. Dit is een uitstekende tegenhanger voor bijvoorbeeld WordPress.

In onze speciale ASP.NET Core hosting pakketten beschik je over een standaard MS SQL database. Dedicated resources en SSD webhosting. Voor alle specificaties en verschillen is ook even op de speciale specificatie pagina te kijken. Hier hebben wij even alles helder onder elkaar staan.

Nog vragen over webhosting in België?

Voor vragen kan je gebruik maken van onze online chat functie en/of het ticketsysteem. Laat je overtuigen door onze ervaringen, specificaties en prijs / kwaliteit verhouding.

Voor webhosting in België dien je dus bij MijnHostingPartner.be te zijn.