Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting verhuizen

Webhosting verhuizen

Wanneer je wilt verhuizen naar MijnHostingPartner.nl met je bestaande webhosting pakket en gegevens dan kan je gebruikmaken van onze verhuisservice. Lees verder om alle voordelen hiervan op een rijtje te zien!

Zodra je al een hoop tijd en moeite hebt gestopt in een website dan wil je dit natuurlijk niet achterlaten bij je oude hosting. Daarom hebben we bij MijnHostingPartner.nl een gratis verhuisservice waarin wij ervoor zorgen dat jouw eerste website die bij ons geregistreerd wordt gratis overgezet wordt. Dit doen wij op een wijze waarin we ervoor zorgen dat er vrijwel geen downtime ontstaat. En dat er gelijk verder kan worden gegaan waar je gebleven bent. 

Wat hebben wij nodig om de webhosting te verhuizen? 

Voordat we de verhuizing kunnen uitvoeren dienen er een aantal gegevens aan ons worden aangeleverd. Dit zijn de volgende gegevens die hieronder te vinden zijn. 

  •  Een verhuiscode om je domeinnaam over te zetten. Dit is op te vragen bij de huidige houder.
  •  De database gegevens waar we de database vandaan kunnen downloaden.
  •  De FTP gegevens waarmee we de website bestanden kunnen verkrijgen.
  •  Enige control panel gegevens voor de verdere instellingen. Dit is niet vereist. 

Zodra wij bovenstaand hebben aangeleverd gekregen in een ticket dan zullen we de werkzaamheden inplannen en uitvoeren. In de meeste situaties zal dit met een dag gereled kunnen zijn. Wanneer dit langer in beslag neemt dan zullen wij dit altijd communiceren via dezelfde ticket. Zodat er misverstanden voorkomen worden. 

Met de webhosting verhuisservice zetten wij de website bestanden over naar onze servers, dit zijn dan de website bestanden zoals de afbeeldingen, HTML bestanden, PHP of ASP bestanden, etc. Ook nemen wij de database over en zetten die live op onze servers. Wij veranderen hiervoor de database gegevens, in verband met de beveiliging. Die gegevens zijn zelf ook verder te wijzigen na verhuizing naar wens. Echter raden we dit altijd aan om geheel aan te passen met een verhuizing. Om te zorgen dat enige bestaande credentials niet rondcirculeren. 

Welke websites kunnen wij verhuizen? 

MijnHostingPartner.nl zijn servers zijn geschikt voor een breed aantal websites, zo hebben wij niet alleen ondersteuning voor PHP hosting met WordPress, Joomla, Drupal en nog velen anderen. Maar ook ondersteuning voor ASP.NET hosting en .NET Core hosting. Met Umbraco, DotNetNuke of Orchard Content Management Systemen. Dit maakt onze hosting dus geschikt voor zowel particuliere websites als enterprise websites met bijzonder veel data. Het kiezen tussen het hosting pakket wat wij beschikbaar hebben spreekt aardig voor zichzelf. Mocht je hier nog even zekerheid op willen voor welk pakket je kunt kiezen dan kan je hiervoor altijd even op de chat komen. We helpen je dan graag verder met de keuze voor een hosting pakket. 

Al de ondersteunde websites kunnen wij verhuizen, mits de website niet sterk verouderd is. Dit brengt namelijk een beveiligingsrisico met zich mee. Mocht dit te oud zijn om verantwoord te kunnen hosten dan kunnen we dit ook herstellen of updaten, hier zitten dan echter wel vaak bijkomende kosten mee verbonden. 

Hoe zit de verhuisservice in elkaar en welke stappen zijn nodig hiervoor? 

De verhuisservice is te selecteren tijdens de bestelling, na het afronden van de bestelling is een ticket aan te maken met de gegevens die wij nodig hebben. Hierna plannen wij dit dus in en zullen dit uitvoeren. Nadat alles naar wens is zullen wij dan de domeinen overzetten. Hiervoor draait de website dus dan nog bij de andere hosting partij. Waardoor downtime zeer beperkt wordt en zelfs niet gemerkt wordt in de meeste gevallen. 

De hosting van MijnHostingPartner.nl 

Met de hosting van MijnHostingPartner.nl kan je naast het hosten van vele verschillende soorten websites ook terecht voor het zorgeloos hosten van je email. Met onze betrouwbare mail servers is overal en altijd te mailen. Of dit nu op je telefoon is met je favoriete app zoals Spark. Of dit op je PC met Outlook is. De mailaccounts kunnen altijd gemakkelijk en snel worden ingesteld. Zodat je altijd kunt reageren op je klanten en andere emails. 

De email wordt echter niet meeverhuisd van je vorige host. Dit is namelijk privé data waar wij geen inzicht op hebben en dusdanig veel data is dat wij hebben besloten om niet mee te verhuizen in onze gratis verhuisservice. Wel kan je in onze webmail connectie maken met huidig account en gemakkelijk met 1 knop de bestaande en huidige mail data importeren. 

Verder hebben wij ook geen adders onder het gras en kan je onbeperkt gebruikmaken van email accounts, afhankelijk van het pakket tot 25 gigabyte aan totale data op je hosting pakket hebben staan. En we leggen geen banden aan het dataverkeer wat toegekend wordt aan je website. Duizenden bezoekers op maandbasis is geen enkel probleem met onze hosting pakketten. 

Neem dus nu jouw hosting pakket af bij MijnHostingPartner.nl en maak samen met je nieuwe partner een succes van jouw website!