Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Windows Webhosting

Windows Webhosting

ASP.NET Core 5 Hosting

3.50
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Windows Webhosting

ASP.NET Core 10 Hosting

8.50
per maand Excl. BTW

Windows Webhosting

ASP.NET Core 20 Hosting

15.00
per maand Excl. BTW

Windows Webhosting

ASP.NET Core 50 Hosting

17.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand
Uitgelicht 
.NET Core 3.x
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
MSSQL Databases(s)
.NET Core 5.x
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
.NET Core 6.x
.NET Core 7.x
.NET Core 8.x
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
SMTP | IMAP | POP (Secure)
Spamfilter
Virusscanner
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Addon
Addon
Addon
Addon
Databases 
Aantal MariaDB Databases
1
5
10
25
MariaDB Databases
MSSQL Databases(s)
Aantal MSSQL Databases
1
3
6
15
Backup databases
SQL Server: | 2016 | 2017 | 2019
MySQL Databases
Aantal MySQL Databases
1
5
20
25
Data 
Ruimte per database
50MB
500MB
1000MB
1000MB
Websites
1
10
20
50
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Versies 
.NET Core 8.x
.NET Core 7.x
.NET Core 6.x
.NET Core 5.x
Windows 2016 | 2019
Xeon Processors Multi Core
16GB RAM of hoger
.NET Core 1.x
.NET Core 2.x
.NET Core 3.x
URL Rewrite
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
ASP.NET MVC
Full Trust
PHP 7.x
WCF Service
Backup 
24/7 Virus scannen
Firewall
DDoss Preventie
Nacht backups Servers
Nacht backup databases

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand

Windows Webhosting

Hosting is er in vele vormen en pakketten, bij MijnHostingPartner.be maken we gebruik van Windows webhosting om de beste hosting pakketten te kunnen aanbieden. Lees verder voor alle voordelen van Windows webhosting.

Een hosting pakket zorgt voor een plek voor al jouw webhosting bestanden. Dus je website bestanden en database, en je email. Verder zorgen wij ervoor als webhost dat deze bestanden ook bereikbaar zijn voor jouw bezoekers met een uptime van 99.9%. En met onze snelle servers op SSD hosting vanaf onze SSD pakketten beschik je over ongekende snelheid.

Speciale Windows Webhosting pakketten met .NET Core

Met onze .NET Core pakketten beschik je over de laatste technologie op het gebied van Windows webhosting. Met standaard Microsoft SQL databases inbegrepen in deze pakketten ben je direct klaar om te starten voor jouw volgende .NET Core project. 

Verder beschik je met onze Windows Webhosting pakketten over ongekende snelheid dankzij de SSD hosting, en de optimalisatie die MijnHostingPartner.be al voor je gedaan heeft op server niveau. Met deze optimalisatie, SSD hosting en dedicated resources beschik je over een razendsnelle website die je kan gebruiken voor elk project. Het verschil tussen de pakketten die aangegeven zijn op deze pagina zijn hoofdzakelijk de grootte van het pakket en de mogelijkheden tot meerdere domeinnamen. 

Met de dedicated resources voor elk pakket beschik je bijvoorbeeld over een eigen application pool die je zelf in de hand hebt. Hierdoor ben je niet afhankelijk van anderen die op dezelfde server staan. En kan je bijvoorbeeld zelf even gemakkelijk de website resources restarten zonder oponthoud. Daarnaast worden al jouw projecten gedraaid in full trust. Iets wat je niet bij elk andere windows webhosting erbij krijgt. Hosting zonder beperkingen krijg je dus bij MijnHostingPartner.be. 

Speciaal geschikt voor Umbraco en NopCommerce

De twee meest bekende Windows Content Management Systemen zijn natuurlijk Umbraco en NopCommerce. Waar Umbraco de oplossing is voor websites voor klanten, razendsnelle websites kunnen hiermee neergezet worden die er ook nog eens geweldig uitzien. Umbraco geeft dan de uiteindelijke klant de kans om ook de content van de website gemakkelijk te beheren. Zodat niet voor elke tekstuele wijziging gecodeerd hoeft te worden. 

NopCommerce is een uiterst stabiele webshop oplossing die uitsluitend bij Windows webhosting te gebruiken is. Beheer je voorraad, verkoop producten en trek nieuwe klanten voor je webshop. Ook NopCommerce is razendsnel met onze .NET Core pakketten dankzij alle genoemde voordelen. En wat NopCommerce ook weer als voordeel heeft is dat het eenvoudig in gebruik is voor uiteindelijke klanten of medewerkers die wellicht niet zoveel kaas hebben gegeten van coderen en Website Applicaties.

Verder worden ook andere Content Management Systemen zoals DotNetNuke (DNN) en andere ASP.NET CMS ondersteund. Dus kies jouw favoriete CMS en ga direct aan de slag met een van de .NET Core pakketten om te beginnen met je Windows Webhosting. 

PHP hosting en ASP.NET hosting

Naast de laatste Content Management Systemen en web applicaties die werken met de laatste .NET Core framework, zijn er natuurlijk ook websites die met een Content Management Systeem met PHP draaien. En naast PHP ook eerdere versies van ASP.NET geschreven zijn. Deze websites zijn ook gewoon te hosten op de Windows webhosting pakketten bij MijnHostingPartner.be. Bekende PHP content management systemen zijn bijvoorbeeld WordPress, Joomla of Drupal. Met WordPress websites raden wij wel aan om ook even bij de Managed WordPress webhosting te kijken. Hier regelen wij al de technische zaken die bij een WordPress website kijken komen. Dit geeft jou de gelegenheid om de focus te leggen op het groeien van jouw WordPress website. 

Eerdere websites gemaakt in ASP.NET kunnen ook gehost worden op de .NET Core Windows Webhosting pakketten. Let wel dat eerdere versies dan 2.0 ook niet meer veilig zijn om online te zetten. En zouden wij kunnen afraden om te hosten. Laat je even voorlichten via ons Ticketsysteem of de online chat voor meer informatie. Dit moet namelijk even op website basis worden bekeken. We zijn altijd bereid om vrijblijvend advies in deze kwestie te geven. 

Email bij je Windows webhosting pakket

Email blijft een belangrijk communicatiemiddel, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook in het zakelijk bestaan. Met een website of online dienst is het een must om email bij te houden en documenteren voor latere naslag. Bij MijnHostingPartner.be hebben we een fijne webmail omgeving waar je op elk apparaat op je email adres kan. En je bent dus niet verplicht om dit ergens in te stellen lokaal. Wanneer je hiervoor kiest dan kan je ook op het email adres de twee factor authenticatie activeren. Dit zorgt voor een extra laag beveiliging op je email adres.

Je kan ook op elk apparaat en vrijwel elke applicatie het email adres zelf instellen. Dus bijvoorbeeld op Outlook op je iPhone of Android telefoon. Of natuurlijk op je desktop of laptop. Standaard ondersteunen we de POP en IMAP verbindingsmethodes. Waarin we in de meeste situaties een IMAP verbinding aanraden aangezien dit beter samenwerkt met meerdere apparaten. Ook is een Exchange account af te sluiten voor een kleine meerprijs wanneer je optimaal gebruik wilt maken van een email adres.

Support van MijnHostingPartner.be

Bij je Windows Webhosting wil je natuurlijk ook naast een scherpe prijs uitstekende support. Dit bereiken we bij MijnHostingPartner.be door gebruik te maken van een Online Chat waarmee de korte vragen direct vaak af te handelen zijn. En een online ticketsysteem wat je probleem of vraag door escaleert naar de tweedelijns support. Hier kunnen we je snel (vaak binnen twee uur) verder helpen met complexere vragen en problemen. Op die manier kunnen we je bijstaan voor elk probleem en toch een scherpe prijs bieden voor je Windows webhosting pakket. Mocht je ook willen beschikken over een telefoonnummer voor storingen is dit erbij toe te voegen in de bestelling. 

Sluit nu jouw Windows Webhosting pakket af!