Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting Pakket

Webhosting Pakket

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Webhosting Pakket

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Webhosting Pakket

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Webhosting Pakket

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Webhosting Pakket

Webhosting pakketten komen in vele vormen en maten. Bij MijnHostingPartner.be hebben we zo goed mogelijk geprobeerd om een aantal heldere en duidelijke pakketten neer te zetten. Zo kan je met 1 keus helder blijven en hoef je niet door een groot aantal menu’s door voordat je aan de slag kunt. 

Een webhosting pakket afsluiten kan bij MijnHostingPartner.be, met onze uitstekende specificaties en support kan je alle kanten uit met jouw website. Vele verschillende websites zijn mogelijk om bij ons te hosten. En naar jouw keuze in pakket. Lees verder om je te laten overtuigen door onze specificaties, support en mogelijkheden. 

Wat kan je met een webhosting pakket?

Met een webhosting pakket kan je ervoor zorgen dat jouw website of webapplicatie bereikbaar is op het internet. Samen met een domeinnaam kan je ervoor zorgen dat je gevonden wordt op Zoekmachines zoals Google, Bing of DuckDuckGo. MijnHostingPartner.be zorgt ervoor dat jouw website niet alleen gehost kan worden, maar ook voor 99,99% bereikbaar is! Met dergelijke hoge uptime tijden kan je er verzekerd van zijn dat jouw webhosting pakket er de minst mogelijke tijd uit ligt. En je dus voor meer verkopen, bezoekers en conversies kan zorgen op jouw webhosting pakket. 

Vele soorten web applicaties kunnen gehost worden op onze webhosting pakketten. Of het nu voor een Blog website is, een nieuwe productlancering, een schitterend portfolio waarmee jij die volgende klus mee binnensleept. Of vele anderen. Er zijn een aantal verschillende hosting pakketten. Op onze specificatie pagina zijn alle verschillen nader in te zien.

Hoe maak je een website?

Een website maken kan op een hoop verschillende manieren. Of je nu gebruik wilt maken van een Content Management Systeem waar je wellicht al over gehoord hebt. Denk hierbij aan WordPress, Joomla, Drupal of Magento. Dit zijn allemaal manieren om je website niet alleen te maken en stylen. Maar ook hoe je content of inhoud publiceer op jouw website. Denk bijvoorbeeld aan een blog post of een nieuw product wat je wilt toevoegen. Ook kan je met de hand of met een bestaande bootstrap template aan de gang om jouw eigen website te maken. Echter is dit vaak niet de meest handige keuze wanneer meerdere mensen hieraan moeten werken. Niet iedereen kan coderen namelijk. Een CMS of Content Management Systeem kan voor iedereen gemakkelijk zijn in gebruik. 

Deze website kan je vervolgens publiceren in jouw webhosting pakket, of het bouwen van de website kan direct beginnen door via onze web app gallery een van de Content Management Systemen te installeren. In deze web app gallery beschik je over een uitgebreide bibliotheek van applicaties die binnen enkele klikken op jouw webhosting geïnstalleerd kunnen worden. Neem eens een kijkje tussen alle applicaties die mogelijk zijn, en maak bijvoorbeeld even een subdomein aan in je webhosting pakket om het een en ander uit te testen. Dit geeft je de mogelijkheid om een hoop zaken te proberen en ook natuurlijk nog wat bij te leren voor een nieuwe versie van een bestaand software pakket zoals WordPress. 

Zo heb je een hoop vrijheid in jouw webhosting pakketten en loop je eigenlijk niet tegen restricties op wanneer je webhosting bij MijnHostingPartner.be afneemt. Wel zo fijn!

Welke specificaties zijn er bij de webhosting pakketten?

De specificaties bij onze webhosting pakketten zijn buitengewoon uitgebreid, voor een scherpe prijs en met uitstekende service! Om alle specificaties even op een rij onder elkaar te zien raad ik aan om even op de volgende pagina te kijken: 

Dit geeft je de verschillende pakketten even op een heldere manier onder elkaar om voor jouw de beste keuze tussen een webhosting pakket te maken.Enige voorbeelden van de specificaties bij een webhosting pakket zijn: De keuze tussen de laatste PHP versies, Windows hosting, 25 gigabyte aan opslagruimte tot onbeperkt, Email en domeinnaam!Zo kan je naast website applicaties zoals WordPress en Joomla bijvoorbeeld ook ervoor kiezen om voor een ASP.NET applicatie te gaan zoals Umbraco of NopCommerce. 

SSL certificaat

Een SSL certificaat is eigenlijk niet meer weg te laten bij het maken van een website. Websites die hier niet over beschikken zijn niet beveiligd en zien er dan ook zo uit in alle Internet Browsers. Jouw uiteindelijke bezoeker van jouw webhosting pakket krijgt dan Niet Veilig met een rood teken te zien bij het bezoeken van de website. Niet geheel overtuigend natuurlijk tot het maken van een aankoop. En met de tijd van privacy concerns ook nog eens strafbaar wanneer je gegevens opslaat of vraagt van klanten. 

Met al onze webhosting pakketten beschik je over een standaard mogelijkheid om een SSL of TLS certificaat van Lets Encrypt te installeren. Wanneer je een webshop wilt lanceren of een bedrijfswebsite dan raden wij echter even aan om de verschillende opties in het bestelproces te bekijken.

Beveiliging

Beveiliging bij jouw webhosting pakket is natuurlijk erg belangrijk. Met een onveilige omgeving kan jouw harde werk maar zo verloren gaan. Bij MijnHostingPartner.be hebben we een groot aantal maatregelingen die ervoor zorgen dat jouw webhosting pakket niet alleen veilig is om te gebruiken maar ook actief scanned op malafide software zoals malware en andere zaken. Met twee factor authenticatie die in te schakelen is voor het control panel en zelfs de webmail hou je ook jouw gegevens dicht bij de borst. Sterke wachtwoord eisen zorgen voor de eerste laag bescherming en misbruik scans zorgen ervoor dat er actief beschermd wordt tegen malware. 

Razendsnelle hosting

Websites wil je natuurlijk zo snel mogelijk hebben om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers de beste ervaring hebben met het browsen van jouw website. Dit bereiken we met onze SSD pakketten waarmee jouw webhosting pakket binnen milliseconden bereikbaar is binnen niet alleen België maar ook wereldwijd dankzij onze global DNS oplossing. 

Neem nu jouw eigen webhosting pakket af om die eerste stap te zetten naar online succes!