Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting en domeinnaam

Webhosting en domeinnaam

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Webhosting en domeinnaam

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Webhosting en domeinnaam

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Webhosting en domeinnaam

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Webhosting en domeinnaam

Webhosting en domeinnamen gaan hand in hand, zonder de een kan je niet het optimale halen uit het ander. Een domeinnaam is het adres waarop je gevonden kan worden, en de webhosting is waar al jouw data veilig opgeslagen wordt. 

Wat is webhosting?

Webhosting is het aanbieden van rekenkracht en schijfruimte voor het hosten van een website of web applicatie. Als het ware huur je een stukje computer of server in een van onze datacenters waar jouw eigen creatie op gehost kan worden. Dit kan dan vervolgens aangeboden worden met een domeinnaam op het internet zodat dit ook te vinden is door zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. Er zijn verschillende webhosting pakketten die gekozen kunnen worden. Bij MijnHostingPartner.be leveren wij Windows hosting wat niet alleen veilig en snel is. Maar ook een breed arsenaal aan technieken ondersteund. Zo kunnen we voor vrijwel elke techniek de plek zijn voor jouw project. 

Wat is een domeinnaam precies?

Een domeinnaam is de naam waarmee een website gevonden kan worden op het internet. Niet alleen door zoekmachines maar ook door bezoekers die de URL intikken in de browserbalk. Zonder een domeinnaam zou een website met een IP adres werken. Dit is natuurlijk niet te gebruiken voor een website die je wilt aanbieden op het internet. Een domeinnaam kan alles bevatten wat jij zelf wil. Of het nu een bedrijfsnaam is of een grappig woordspel. Het is aan jou om een pakkend domeinnaam te verzinnen dat niet alleen gemakkelijk te vinden valt, maar ook eenvoudig is om te onthouden. Zo blijf je achter in de gedachten van de bezoekers wanneer die jouw content leuk of informatief vinden. En je op een later tijdstip ook nog weer terugvinden.

Naast een domeinnaam zijn er ook domein extensies. Voor België is dit natuurlijk .be die het meest voor hand ligt om af te nemen. Mocht je jouw diensten of doelgroep in het buitenland bevinden dan is er altijd voor een ander specifiek land domein te kiezen. Denk aan Nederland (.nl) en Duitsland (.de). Er zijn ook voor wereldwijde domein naam extensies te kiezen zoals .com of .org. Zo kan je jouw doelgroep bepalen en de beste domeinnaam serveren.

Het optimaal kunnen gebruiken van bieden

Om het beste uit zowel webhosting als een domeinnaam te halen is het belangrijk om beiden af te nemen bij MijnHostingPartner.be. Voor de snelste resultaten en optimale werkomgeving kies je natuurlijk voor een van de pakketten bij MijnHostingPartner.be. Hier kunnen we ervoor zorgen dat jij een succes kan maken van jouw online project. Of het nu voor een nieuw blog is wat je wilt gaan starten, of een portfolio website waarmee je dat uitdagende project mee binnen sleept. Of een poster voor je bedrijf en je contact gegevens. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Een eigen website maken

Het starten van je eigen website kan op een hoop verschillende manieren. Of het nu met een Content Management Systeem is zoals het alom bekende WordPress. Of je het zelf bouwt of uitbesteed. Met een eigen website sta je vrijer in een hoop zaken. En kan je meer dan wanneer je gebruik maakt van een gratis service. Zo kan je naast je eigen website dit ook zelf beheren, heb je meer controle op wat er gebeurd en hoe je dit inricht. En heb je meer mogelijkheden zoals een eigen mail adres en database. Een geheel eigen omgeving om jouw website te starten met een domeinnaam, dat kan bij MijnHostingPartner.be!

Stap voor stap een website maken kan een hoop vragen met zich meebrengen. In onze kennisbank kan je vrijwel elke stap vinden waarmee je vragen kan hebben. Van het installeren van een Content Management Systeem, tot het uitkiezen en uploaden van een thema of plugin voor een website. De configuraties die hierbij komen en noem maar op. We zijn er trots op dat we een hoop vragen kunnen beantwoorden en zo het proces gemakkelijker kunnen maken voor iedere beginner!

Als je naast de artikelen uit de kennisbank nog een vraag hebt dan kan je altijd terecht bij onze online chat waar we altijd bereid zijn om een hoop vragen te beantwoorden. Of je de juiste richting op te sturen waardoor je gauw verder kan. Al onze chat medewerkers zijn enthousiast over de laatste ontwikkelingen op het gebied van webhosting en alles wat hierbij komt kijken. En worden opgeleid om zelf ook te werken met de populairste Content Management Systemen om de meest voorkomende vragen ook op de eerste hand meegemaakt te hebben. Zo kunnen we jou het beste helpen bij elk vraagstuk.

Een bestaande website verhuizen naar MijnHostingPartner.be

Als je al een bestaande webhosting en domeinnaam wilt gaan verhuizen naar MijnHostingPartner.be dan gaat dit als volgt te werk. We bieden een verhuisservice waar we de bestanden en domeinnamen meenemen naar de nieuwe omgeving bij ons. We controleren of het werkt en zetten vervolgens alles om. Om van deze service gebruik te maken selecteer je deze optie in de bestelling. De verhuiscode is op te vragen bij de registrar of bij de huidige partij. Hiermee zetten we het domeinnaam over naar ons. 

De bestanden zijn ons aan te leveren op een paar manieren. In de meeste gevallen vragen we voor een FTP connectie en waar we precies de database kunnen downloaden. We downloaden dan een backup van de aanwezige bestanden en exporteren en importeren de database. We maken hier altijd een ticket voor aan onder jouw klantenpanel account zodat alle informatie van de verhuizing op een centrale plek beschikbaar is en na te gaan. Nadat we alles in orde hebben communiceren wij dit ook in die ticket.

Sluit je dus aan bij onze klanten en laat je overtuigen door de service, mogelijkheden en snelheid van onze webhosting en domeinnaam services.