Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

PHP hosting | PHP webhosting

PHP hosting | PHP webhosting

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
PHP hosting | PHP webhosting

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

PHP hosting | PHP webhosting

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

PHP hosting | PHP webhosting

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

PHP hosting | PHP webhosting

Bij MijnHostingPartner.nl bezit je over veel mogelijkheden met betrekking tot PHP webhosting. De laatste stabiele versies zijn geïnstalleerd en worden altijd snel bijgewerkt wanneer een update wordt uitgebracht. Al onze pakketten bieden standaard ondersteuning voor PHP bestanden. En de laatste PHP hosting Content Management Systemen. 

Doordat je via het controlpanel de PHP versie kunt selecteren ben je flexibel indien je verschillende webhosting projecten heeft. Je kunt ook op subdomeinen of bijkomende Top Level Domeinen (TLD) de verschillende PHP versies actief maken. Zo is PHP 5.x tot 7.x in een paar stappen via het controlpanel te selecteren. De PHP versies worden met regelmaat bijgewerkt per server, dus je beschikt altijd over de laatste mogelijkheden. En mocht je toch nog een versie missen, schiet dan even een ticket in richting onze helpdesk. Dan kijken we dit snel voor je na of dit ook beschikbaar gesteld kan worden. 

PHP hosting

PHP hosting

PHP Webhosting en PHP Functies

Vrijwel alle functies van PHP worden ondersteund door MijnHostingPartner.nl. Denk hierbij aan ondersteuning voor cURL en de laatste standaarden voor MySQL databases zoals PDO en MySQLi. Onze PHP webhosting beschikken over een PHP geheugen limiet van 256MB wat ervoor zorgt dat je niet om geheugen verlegen zal zitten. Met een upload limiet van 100MB heb je tevens voor veel bestanden de mogelijkheid om dit rechtstreeks op je website uit te voeren. Mocht je toch een bepaalde waarde hoger zien dan is dit vaak mogelijk in overleg met de serverbeheerders.

Content Management Systemen gebouwd op PHP

Je website zelf coderen met PHP is natuurlijk niet de wijze waarop velen hun website mee gaan maken. Voor iedereen die gauw een website wilt maken en wil bouwen op robuuste systemen zijn er ook Content Management Systemen beschikbaar. Veel van de Content Management Systemen die er bestaan zijn gebouwd op PHP. Denk hierbij aan veruit de populairste WordPress, maar ook Joomla, Drupal en webshop oplossingen zoals OpenCart of PrestaShop. Zo kan je voor welke website dan ook, of dit nu jouw geweldige blog, portfolio of webshop is. Een Content Management Systeem gemakkelijk installeren in de hosting space met een druk op de knop. Dankzij onze gemakkelijk te gebruiken Web App Gallery die beschikbaar is in ons control panel. 

Er zijn dus verschillende opties voor je beschikbaar indien je opzoek bent naar een PHP hosting pakket. Voor een voordelige prijs kan je al jouw PHP website hosten tegenover een zeer stabiel hosting pakket met een uptime van 99,99%. En met de laatste beveiliging. Zeker voor PHP hosting pakketten is het erg belangrijk dat de beveiliging hiervan on point is. Daarvoor hebben we naast de laatste PHP versies die beschikbaar zijn in het control panel ook de serverbeveiliging op een rij. Met onze Web Application Firewall houden we jouw website veilig door actief te scannen en actie uit te voeren wanneer er een lek is. 

Het bekendste PHP CMS, WordPress

Met goede reden is het WordPress Content Management Systeem de populairste methode om een website te maken. Het is met WordPress hosting gemakkelijk om een hoop zaken snel gedaan te krijgen, zoals het omzetten van het complete uiterlijk van je website met een druk op de knop en behulp van thema’s. Of het installeren van extra functionaliteit met plugins. Zo kan je ook de dagelijkse werkzaamheden gemakkelijk uitvoeren door de eenvoudige tekst editor en pagina maker. Voeg elementen toe zoals afbeeldingen, tekstblokken of tabellen en typ in een uiterst gebruiksvriendelijke omgeving. Zodra je al een keer gewerkt hebt met bijvoorbeeld Microsoft Word dan zullen vele termen en symbolen je al bekend lijken. 

Verder is WordPress goed te vinden op zoekmachines en snel in laadtijd. Mits je natuurlijk de SSD hosting van MijnHostingPartner.nl gebruikt! Met onze PHP hosting pakketten zijn wij jouw nieuwe thuis voor al jouw projecten gemaakt met PHP.

De verschillen tussen de PHP hosting pakketten

Onze pakketten zijn speciaal geschikt gemaakt voor het hosten van jouw volgende project gemaakt in PHP hosting. Met onze verschillende pakketten kan je afvragen welk pakket nu het meest geschikt is voor jouw wensen. Dit kunnen we gemakkelijk beantwoorden en kan je wellicht ook al wel zien aan de pakketten.

Het eerste pakket, het Totaalpakket, is een pakket wat perfect is voor de beginner. Met zeer lage kosten en toch veel mogelijkheden kan je hier jouw website op draaien voor de hobby of voor een minder veeleisend project.

Wanneer je voor jouw bedrijf, website of blog serieuzer dit op wilt pakken of bijvoorbeeld een productie website wilt opleveren. Dan raden wij de daaropvolgende pakketten aan. Deze pakketten, aangeduid met SSD, wil zeggen dat de tradiotionele harde schijven vervangen zijn door razendsnelle en moderne SSD schijven. Die data sneller inladen dan de harde schijven. Wat weer vertaald in een snellere website en beter resultaat van jouw PHP webhosting. 

De snelheid van een website is niet alleen belangrijk voor de gebruikers van jouw website, maar ook voor zoekmachines. Zoekmachines zoals Google, DuckDuckGo of Bing houden rekening met de snelheid van een website in hun zoekresultaten. Het enige wat verder in de drie SSD pakketten het verschil maakt is de hoeveelheid opslagruimte wat tot je beschikking staat.

Onze helpdesk medewerkers staan voor je klaar indien je vragen hebt tijdens het ontwikkelen en plaatsen van je website in de PHP hosting. Dit kan via de online chat functie die tijdens kantooruren 6 dagen per week beschikbaar is. Ook kan je gebruik maken van een ticketsysteem waar alle vragen 24/7 behandeld worden. Onze gemiddelde responsetijd is twee tot vier uur. Mochten we er via de chat of het ticketsysteem niet uitkomen dan kunnen wij altijd telefonisch contact met jou opnemen.