Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wat is webhosting?

Wat is webhosting?

Totaal Hosting pakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Wat is webhosting?

Totaal SSD 25 Hosting pakket

3.25
per maand Excl. BTW

Wat is webhosting?

Totaal SSD 50 Hosting pakket

6.50
per maand Excl. BTW

Wat is webhosting?

Totaal SSD XL Hosting pakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hosting pakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hosting pakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hosting pakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hosting pakket

€ 11.00
per maand

Wat is webhosting?

Als je opzoek bent naar de manieren om een website te starten dan kom je ongetwijfeld termen tegen zoals Webhosting, WordPress, CMS en PHP. En nog veel meer termen. MijnHostingPartner.be legt het graag uit!

Webhosting is het aanbieden van ruimte voor alles wat nodig is voor een website. MijnHostingPartner.be heeft diverse pakketten waar je mee kan bereiken wat je zelf wilt. Maar in de basis bieden wij een plek aan op een van onze servers waarop de technische kant van jouw website en mail op draait. En zorgen we natuurlijk ervoor dat dit vervolgens een uptime heeft van 99.99%. Dit betekend dat jouw website en diensten die je afneemt bij MijnHostingPartner.be altijd bereikbaar zullen zijn op het internet.

Totaalpakketten voor het versimpelen van de keuzes

Bij MijnHostingPartner.be hebben we er altijd in geloofd diensten zoveel mogelijk te bundelen tot een helder totaalpakket. Zo heb je dus niet allemaal losse diensten die er nog bij kunnen komen voor het hosten van een website, de mail en de databases. Bieden we een groot standaard pakket met maar liefst 25 gigabyte aan schijfruimte! Dit betekend dat media en al jouw werk voor je website gemakkelijk in de webhosting kwijt kan. Kies voor een email pakket als je alleen behoefte hebt aan een plek voor je email. En voor .NET Core hosting voor het hosten van jouw volgende .NET Core project.

Zo sta je dus niet voor verborgen kosten aan het einde van de bestelling en kan je met gerust hart jaren bij ons terecht! MijnHostingPartner.be is jouw partner op het gebied voor alles wat met webhosting te maken heeft.

Uptime en support

Uptime en support zijn natuurlijk twee belangrijke zaken als het om webhosting draait. Je wilt met webhosting bereikbaar zijn zodat je website altijd geserveerd kan worden aan jouw bezoekers. En als je een vraagje hebt wil je niet te lang wachten voor een antwoord. Daarom hebben we bij onze webhosting een zeer hoge uptime die je verzekerd van een bereikbare website. En online chat en het ticketsysteem voor directe support! In de online chat kunnen we je altijd snel bijstaan voor de kortere vragen of oplossingen. En voor de grotere vraagstukken proberen we binnen 2 uur in het ticketsysteem te reageren. In het weekend en in de avonduren kan dit natuurlijk iets langer duren. Maar weten we in de meeste gevallen waar te maken.

Hoe kan je de webhosting gebruiken? 

Webhosting bij MijnHostingPartner.be is zeer gemakkelijk in gebruik en functie. We bieden de diensten aan via een gemakkelijk en overzichtelijk Control panel wat wij zelf in de hand hebben. En dus ook meewerken aan de ontwikkeling hiervan. Zo kan je snel en veilig bijvoorbeeld een email account aanmaken, of jouw website bestanden uploaden naar de webhosting. Enige andere tools die je nog nodig zou kunnen hebben voor het maken en onderhouden van jouw website zijn FileZilla voor het maken van een FTP connectie. En NotePad++ voor het snel bewerken van documenten met een fijne interface. Of pak je eigen favoriete programma’s! Hier sta je geheel vrij in met onze hosting. 

Verder is de webhosting ook vrij in gebruik voor elk soort website, of je nu een blog wilt beginnen voor het publiceren van jouw laatste gedachten of artikelen. Een webshop lanceren voor jouw producten die je met passie hebt gemaakt. Of een portfolio waarin je jouw laatste werkstukken deelt voor het binnenslepen van nieuwe klanten. MijnHostingPartner.be host websites van particulieren, kleine en grote bedrijven. En alles wat ertussen in zit. Sluit je aan bij hun en ervaar het zelf!

Wat zijn de eerste stappen voor het maken van een website?

De eerste stappen voor het maken van jouw website zijn het vaststellen van het Content Management Systeem en de manier waarop de website gemaakt wordt. Voor veel mensen valt de keuze voor het maken van een eerste website op WordPress. Maar er zijn ook een hoop andere manieren om een website te maken. We raden aan om even in de kennisbank te kijken voor de verschillende opties die er zijn. Het is echter niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden voor een nieuwe website. Kies een robuust systeem zoals WordPress, Umbraco of NopCommerce voor een webshop. Met een robuust CMS kan je erop bouwen en er vele jaren gebruik van maken mits je het regelmatig bijhoudt. Vrijwel elk Content Management Systeem wordt bij MijnHostingPartner.be ondersteund. 

Zeker bij WordPress websites kan je gemakkelijk kiezen uit bestaande gratis of betaalde thema’s om jouw website er zo uit te laten zien als je zelf wilt. Modern en minimalistisch, of juist wat authentieker en kleuriger. Dat is allemaal aan jou. En door de vele plugins kan je zo functionaliteit toevoegen die je mist of erbij wilt hebben. Zoals een mooi contact formulier of een mooie slider op je homepagina. 

Installeer dit allemaal binnen een paar klikken aan de hand van een handleiding uit de kennisbank via het control panel direct naar je webhosting. En ga aan de slag met het schrijven voor de content van jouw website!

Hoe ziet een email adres eruit van jouw eigen domeinnaam?

Een email adres is en blijft nog altijd een belangrijk communicatiemiddel bij je webhosting. Verzend en ontvang mail op elk gewenst apparaat en applicatie. Zoals op je smartphone, tablet of laptop. Kies voor de webmail of ga voor een vertrouwde tool zoals Outlook of Windows mail. Jouw email adres is geheel zelf in te richten. Gebruik de bekende info email adressen of personaliseer dit meer met je naam en achternaam. Het email adres eindigt altijd op jouw domeinnaam en is in te richten op diverse niveaus en wensen. 

Klaar om te beginnen met een webhosting pakket? Bestel direct via de website om binnen enkele klikken aan de slag te kunnen!