Joomla hosting Nederland

Joomla is een populair CMS (content management systeem) waarmee gemakkelijk en snel websites mee gemaakt kunnen worden. Dan is natuurlijk de vraag waar je het beste een Joomla website kunt hosten. Het antwoord daarop is natuurlijk bij MijnHostingPartner.nl!

Met onze Joomla Hosting ben je verzekerd van een snelle laadtijd en dat jouw Joomla hosting in Nederland op de servers staat. Dit heeft niet alleen goede invloed op de snelheid van je website maar ook van de ranking binnen Google. Zo kom je zo hoog mogelijk in de Nederlandse zoekresultaten met jouw Joomla Hosting.

SSD hosting voor jouw Joomla hosting Nederland

Bij MijnHostingPartner.nl staat jouw Joomla hosting op de laatste Intel SSD schijven wat ervoor zorgt dat je Joomla website het snelst mogelijk wordt ingeladen. Combineer dit met GZIP compressie om de afbeeldingen plus website bestanden te optimaliseren en je zult het beste resultaat hebben voor je Joomla Hosting.

Erg belangrijk voor een veilige website is ook om de Joomla Hosting regelmatig up te daten. De laatste updates van Joomla worden altijd ondersteund op jouw Hosting space.

Laatste PHP versies op alle Hosting spaces

MijnHostingPartner.nl zorgt ervoor dat jouw Joomla hosting zo snel mogelijk voorzien is van de laatste PHP versies. Dit zorgt ervoor dat jouw Joomla hosting in Nederland zo veilig en snel mogelijk is. De PHP versies hebben namelijk direct invloed hierop, omdat de achterliggende PHP bestanden hierdoor gebruik maken van veiligere en snellere functies.

Nederlandse support bij jouw Joomla Hosting

Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij Nederlandse werknemers in dienst die je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen bij een vraag over Joomla hosting. Dit doen wij voor de korte vragen via de online chat en voor de uitgebreidere vraagstukken via het ticketsysteem. De online chat is beschikbaar tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag en het ticketsysteem is 24/7 beschikbaar.

Om Joomla op jouw hosting te installeren heb je weinig handelingen nodig. Je kan namelijk in ons control panel binnen enkele klikken een Joomla installatie klaarzetten. Dit hebben wij ook stap voor stap uitgelegd in de kennisbank staan om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Naast de web app gallery kan je Joomla ook installeren via de Joomla site op de volgende wijze. Om Joomla te hosten in Nederland heb je al genoeg aan ons totaal SSD pakket.

Joomla webhosting bestellen