Email hosting

Email hosting met uitgebreide specificaties

De Email Hosting bij MijnHostingPartner.nl heeft veel voordelen. Naast onze buitengewoon goede uptime sinds 2008 hebben wij ook uitgebreide specificaties beschikbaar die geheel zelf te bepalen zijn. Zo kan je met jouw Email hosting ervan verzekerd zijn dat er niets mee kan gebeuren en dat je email adres altijd bereikbaar is.

Functionaliteiten bij jouw Email hosting

Bij Email hosting zitten veel mogelijkheden om jouw email account aan te passen naar wens. Zo zijn een onbeperkt Email adressen aan te maken op jouw hosting en je email account is in te stellen binnen vrijwel elke email client zoals Outlook of Thunderbird. Met een email account moet je natuurlijk ook mobiel kunnen zijn, daarom leveren wij ook support om je email account op je mobiele telefoon voor Android, IOS of Windows phone in te stellen. Het is natuurlijk de vraag hoe dit precies ingesteld moet worden, hiervoor hebben wij een uitgebreide kennisbank waar dit stap voor stap wordt aangegeven. Zo kan je snel aan de slag met jouw email account, agenda en notities op elk apparaat. .

Mijn Hosting Partner en Smartermail

MijnHostingPartner.nl werkt nauw samen met Smartermail. Dit pakket stelt je niet alleen in staat om de mail, notites en agenda items te beheren maar ook om in te loggen in de Webmail . Hier kan je online bij je mail account in elke browser. Je hebt bij MijnHostingPartner.nl dus je mail op 1 centrale en veilige plek die op elk apparaat is bij te werken en te beheren. De opslag ruimte bij een email pakket is standaard 15 GB hier heeft grootste gedeelte van onze klanten ruim voldoende aan. Wanneer je meer ruimte nodig hebt bij je email hosting dan is dit altijd extra uit te breiden tegen een kleine meerprijs.

Beveiliging en SPAM filters bij jouw Email hosting

Bij MijnHostingPartner.nl houden wij de beveiliging van je persoonlijke email in een hoog vaandel. Zo doen we er alles aan om misbruik van de email accounts te voorkomen door hoge wachtwoord eisen te hebben aan alle email accounts. Dit vormt namelijk de eerstelijns bescherming die jezelf in de hand hebt. Naast de wachtwoorden bieden wij ook mailverkeer aan met gebruik van SSL. Deze instellingen en poorten zijn tevens in de kennisbank te vinden, artikel: Email via SSL. Zo verstuur je alle mail via een beveiligde tunnel.

SPAM filtering

SPAM is altijd zeer vervelend. Op een gegeven moment zit je hele inbox vol met allemaal aanbiedingen. Om dit te voorkomen hebben wij binnen de email hosting een uitgebreide SPAM filter die zo in te stellen is zoals jij wilt. SPAM wordt dan automatisch gemarkeerd en hierna verwijderd of naar een ongewenste folder verplaatst. Hoe dit is in te stellen kan je op de volgende link inzien.

Wat nog extra aangemaakt kan worden is een DKIM certificaat. Zo krijg je nog een extra laag validatie voor accounts die naar jouw toesturen en omgekeert.