Email hosting

Van uw hosting partner mag u verwachten dat uw mail altijd werkt. In de jaren dat MijnHostingPartner.nl actief is in deze branche hebben we wat betreft mail een uptime waar menig partij jaloers op is.

MijnHostingPartner.nl werkt nauw samen met SmarterMail. Dit pakket stelt u in staat om niet alleen via een mailclient uw mail, notities en agenda-items te beheren maar ook via het internet door in te loggen via de webmail. Het is zelfs mogelijk om het allemaal zo in te stellen dat alles netjes gesynchroniseerd wordt met uw mobiele apparaten. Niets meer dubbel invoeren maar alles op een centrale en veilige plek. Indien u een emailpakket afneemt bij MijnHostingPartner.nl kunt u een onbeperkt aantal mailadressen en mail aliassen aanmaken. De ruimte voor opslag van de mailaccounts kunt u zelf indelen.

Uiteraard zijn onze servers voorzien van anti-viruspakketten en spamfilters. Voor een zorgeloze en betrouwbare mailafhandeling bent u bij MijnHostingPartner.nl aan het juiste adres! U kunt zonder problemen up/downgraden naar het domein pakket of het totaalpakket. Laat u overtuigen door de prijs en de kwaliteit van onze dienstverlening.