Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

Email hosting, maak onbeperkt email adressen aan.

Email hosting, maak onbeperkt email adressen aan.

Email Pakket

1.75
per maand Excl. BTW

  Als je geen website wilt plaatsen maar je wilt wel mailadressen kunnen aanmaken en gebruiken dan kan je dit pakket selecteren.
Email hosting, maak onbeperkt email adressen aan.

Hosted Exchange 5 GB

5.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.
Email hosting, maak onbeperkt email adressen aan.

Hosted Exchange 15 GB

6.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.
Email hosting, maak onbeperkt email adressen aan.

Hosted Exchange 25 GB

7.00
per maand Excl. BTW

  Indien je Microsoft Exchange wenst te gebruiken dan kies je deze optie. Let op! Dit de prijs per mailbox.

Email hosting, maak onbeperkt email adressen aan.

Email hosting met uitgebreide specificaties

De Email Hosting bij MijnHostingPartner.nl heeft veel voordelen. Naast onze buitengewoon goede uptime sinds 2008 hebben wij ook uitgebreide specificaties beschikbaar die geheel zelf te bepalen zijn. Zo kan je met jouw Email hosting ervan verzekerd zijn dat er niets mee kan gebeuren en dat je email adres altijd bereikbaar is.

Email adres met jouw eigen domeinnaam

Wanneer je een website gaat starten of een bedrijf dan heb je ook een eigen email adres nodig. Met een eigen domeinnaam zoals MijnHostingPartner.nl kan je dus hier ook email adressen mee aanmaken zoals info@. Bedrijven die van een gratis alternatief gebruikmaken zoals gmail en outlook.com staat onproffesioneel en zorgt ervoor dat je niet serieus genomen wordt als je bijvoorbeeld naar een ander bedrijf mailt voor een levering. Of zelfs gelijk in de SPAM folder verdwijnt.

Om dus het meest uit een email adres te halen is er dus een info@ adres aan te maken met jouw eigen domeinnaam. Of een meer persoonlijk adres zoals bijvoorbeeld je voornaam of combinatie. Je hebt hier zelf de vrije hand in. Een email adres van MijnHostingPartner.nl wordt ook niet ingezien door derde partijen en je hebt hier zelf compleet de privacy van in de handen.

Functionaliteiten bij jouw Email hosting

Bij Email hosting zitten veel mogelijkheden om jouw email account aan te passen naar wens. Zo zijn een onbeperkt aantal Email adressen aan te maken op jouw hosting en je email account is in te stellen binnen vrijwel elke email client zoals Outlook of Thunderbird. Met een email account moet je natuurlijk ook mobiel kunnen zijn, daarom leveren wij ook support om je email account op je mobiele telefoon voor Android en IOS in te stellen. Het is natuurlijk de vraag hoe dit precies ingesteld moet worden, hiervoor hebben wij een uitgebreide kennisbank waar dit stap voor stap wordt aangegeven. Zo kan je snel aan de slag met jouw email account, agenda en notities op elk apparaat. In uitgebreide kennisbank vindt je de instellingen gemakkelijk terug en zijn voor vrijwel alle stappen een screenshot te vinden die je exact de juiste instellingen meegeeft.

Mijn Hosting Partner en Smartermail

MijnHostingPartner.nl werkt nauw samen met Smartermail. Dit pakket stelt je niet alleen in staat om de mail, notities en agenda items te beheren maar ook om in te loggen in de Webmail . Hier kan je online bij je mail account in elke browser. Je hebt bij MijnHostingPartner.nl dus je mail op 1 centrale en veilige plek die op elk apparaat is bij te werken en te beheren. De opslag ruimte bij een email pakket is standaard 15 GB hier heeft grootste gedeelte van onze klanten ruim voldoende aan. Wanneer je meer ruimte nodig hebt bij je email hosting dan is dit altijd extra uit te breiden tegen een kleine meerprijs.

Hosted Exchange email accounts

Wat je ook hierboven ziet naast de optie voor een normaal Email hosting pakket, zijn de hosted exchange opties. Hosted exchange accounts zijn ontwikkeld door Microsoft en zorgen ervoor dat je een naadloze synchronisatie hebt van al jouw email op elk apparaat. En het directe synchroniseren van de agenda en notities. Iets wat in mindere mate kan binnen de reguliere email diensten. Hosted Exchange email accounts zijn er dus voor iedereen die net dat stapje meer nodig heeft. Dus voor bedrijven en productie email adressen is het belangrijk om de keuze te laten vallen op een van de Hosted Exchange pakketten.

Hosted Exchange accounts zijn echter niet onbeperkt aan te maken zoals dit wel kan met de reguliere mail accounts. Voor elk email adres zijn er namelijk licentie rechten aan verbonden. En gaan daarom per mail account. Voor meerdere Hosted Exchange email accounts zijn er dus meerdere pakketten af te nemen. Hier kan wel vrij in gekozen worden in welke beschikbare ruimte voor elk account dient te zijn. Zo kan je voor de minder intensieve email accounts een account van 5 gigabyte afnemen. En voor een email adres wat door meerdere mensen wordt gebruikt, of waar veel email op binnenkomt zoals een info@ account. Is dan een groter Hosted Exchange account af te nemen.

Hosted Exchange email accounts zijn ook bijzonder gemakkelijk in te stellen op elk gewenst apparaat. Met een Android of IOS telefoon is het een kwestie van even het account invullen om gelijk aan de slag te kunnen. En met een programma zoals Outlook zal dit een kwestie zijn van alleen even het wachtwoord in te vullen met het email account. De rest wordt dan automatisch ontdekt.

Het grote voordeel van een Hosted Exchange account is dat zaken zoals Taken, Notities, Agenda items en afspraken, en de email zelf direct gesynchroniseerd worden op elk apparaat. Je kan dus een afspraak maken binnen Outlook met het Hosted Exchange account en gelijk hierna de afspraak ontvangen op je smartphone. Dit is natuurlijk ontzettend handig voor iedereen die met meerdere apparaten dagelijks aan de slag is.

Beveiliging en SPAM filters bij jouw Email hosting

Bij MijnHostingPartner.nl houden wij de beveiliging van je persoonlijke email in een hoog vaandel. Zo doen we er alles aan om misbruik van de email accounts te voorkomen door hoge wachtwoord eisen te hebben aan alle email accounts. Dit vormt namelijk de eerstelijns bescherming die jezelf in de hand hebt. Naast de wachtwoorden bieden wij ook mailverkeer aan met gebruik van SSL. Deze instellingen en poorten zijn tevens in de kennisbank te vinden, artikel: Email via SSL. Zo verstuur je alle mail via een beveiligde tunnel. En voorkom je compleet dat er meegekeken kan worden in jouw email berichten in bijvoorbeeld een openbare verbinding. Dit is ook het geval wanneer je via de webmail inlogt in de browser. Hier is ook een https:// verbinding beschikbaar, zodat al jouw berichten en data veilig over de lijn gaan.

Wat nog extra aangemaakt kan worden is een DKIM certificaat. Zo krijg je nog een extra laag validatie voor accounts die naar jouw toesturen en omgekeert. Dit voert namelijk nog een extra handshake uit op DNS niveau. Naast DKIM is DMARC ook actief zodat er minder SPAM ontvangen zal worden in de Email hosting.

SPAM filtering

SPAM is altijd zeer vervelend. Op een gegeven moment zit je hele inbox vol met allemaal aanbiedingen. Om dit te voorkomen hebben wij binnen de email hosting een uitgebreide SPAM filter die zo in te stellen is zoals jij wilt. SPAM wordt dan automatisch gemarkeerd en hierna verwijderd of naar een ongewenste folder verplaatst. Hoe dit is in te stellen kan je op de volgende link inzien.

Wat nog extra aangemaakt kan worden is een DKIM certificaat. Zo krijg je nog een extra laag validatie voor accounts die naar jouw toesturen en omgekeerd.