Wordpress hosting

Wordpress webhosting bij MijnHostingPartner.nl

Wordpress is één van de meest populaire manieren om een website te maken, dit is een Content Management System (CMS) waar op een eenvoudige wijze een webblog of zelfs een webshop mee is op te richten. Bij de Wordpress webhosting die MijnHostingPartner.nl aanbiedt kan met een paar klikken Wordpress worden geïnstalleerd via de web app gallery in het control panel. Naast de gemakkelijke installatie voor jouw Wordpress webhosting bieden wij ook een complete handleiding aan voor de meest gestelde vragen over Wordpress hosting bij MijnHostingPartner.nl

Wordpress maakt gebruik van een MySQL database om alle gegevens en content in op te slaan. Bij MijnHostingPartner.nl kun je onbeperkt MySQL databases aanmaken en je Wordpress database gemakkelijk beheren via de MySQL web admin. Te bereiken via MySQLwebadmin.nl

Snelste Wordpress Hosting

Wanneer je snelheid uit je Wordpress hosting wilt dan zit je bij MijnHostingPartner.nl goed. Met ons SSD pakket staat je Wordpress website en MySQL Database op SSD schijven. Dit zorgt voor bijzonder snelle laadtijden voor je Wordpress hosting. Met de juiste optimalisatie en begeleiding van MijnHostingPartner.nl kunnen we samen ervoor zorgen dat je Wordpress site het snelst ooit is! Dit is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring van je bezoekers maar is ook erg belangrijk om hoger te komen in zoekmachines met je Wordpress site.

Wordpress webhosting naar jouw wens

Je kan Wordpress helemaal aanpassen zoals je zelf wilt, of het nu een ander thema is of een door een plugin. Veel van deze plugin's en thema's zijn gratis te downloaden via de Wordpress plugin manager. Voor een aantal komen hier extra kosten bij kijken. Dit valt verder buiten de diensten van MijnHostingPartner.nl. Lees je altijd goed in wanneer je een thema of plugin wilt installeren. Dit kan namelijk verouderde PHP code bevatten of niet ondersteund worden in je huidige configuratie. Wanneer je hier over twijfelt kan je altijd even contact opnemen met onze helpdesk via de online chat of het ticketsysteem. Dan kijken wij de plugin voor je na.

Beveiliging en Backup's op jouw Wordpress hosting

Het belangrijkste wat je natuurlijk moet hebben is een goede backup van je website. MijnHostingPartner.nl biedt de backup tool aan in het control panel waar eenmalig of een geplande taak uitgevoerd kan worden. Hier wordt dan bijvoorbeeld elke week een backup gemaakt van je gehele Wordpress Hosting space. Wanneer je alleen een backup wilt maken van je database dan kunnen hier ook plugins voor worden gebruikt. MijnHostingPartner.nl heeft hier al een handleiding voor klaar staan in onze kennisbank: