Goedkope webhost

Goedkope Webhost Mijn Hosting Partner

MijnHostingPartner.nl is een goedkope Webhost. Je hebt namelijk al bij ons een totaalpakket met uitzonderlijke specificaties! En voor lage jaarlijkse kosten krijg je veel terug. Met een schijfruimte van 25 gb die vrij te gebruiken en bereiken is kan je met gemak een uitgebreide website en onbeperkte mailboxen opzetten. Wat wij bij MijnHostingPartner.nl als Webhost hebben is een duidelijke structuur en een "no nonsense" pakket. Geen verborgen kosten en duidelijke afspraken wat je allemaal kan met de verschillende pakketten. Zo kan er ook op een brede manier worden betaald voor jouw webhosting, dit kan van IDeal tot Bitcoin.

Goedkope Webhost en kwaliteit

De vraag is vaak of je ook met een goedkope Webhost waar voor je geld krijgt. Bij MijnHostingPartner.nl is dit zeker het geval. Wij kunnen de kosten beperken voor onszelf en dus uiteindelijk voor jouw met een automatisch administratie systeem en geen telefonische helpdesk. Op die wijze kunnen wij op het aantal werknemers besparen en alsnog ervoor zorgen dat je de beste support krijgt via onze online chat en ticket systeem. Ook proberen wij voor zoveel mogelijk vragen gebruik te maken van onze Kennisbank, zo kan je voor veel eerste stappen en vragen terecht.

Specificaties bij je kwaliteit Webhost?

Bij een goedkope Webhost lijden vaak ook de specificaties eronder. Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij de laatste stabiele PHP versies voor je klaarstaan en uitgebreide specificaties. Zelfs bij ons goedkope Totaalpakket heb je de laatste kansen met PHP hosting, Joomla hosting en Wordpress website hosting. Naast de eerder genoemde schijfruimte van 25 GB hebben wij ook geen limiet op de MySQL databases en het aantal subdomeinen in je control panel. Dus zo kan je naast je hoofd-domein ook webshop.domein.nl aanmaken of faq.domein.nl, allemaal met een geheel eigen omgeving. Wanneer je aan de gang wil met ASP.NET applicaties dan kan je ook met ons goedkoopste Totaalpakket al tot ASP.NET 4.5 gebruik maken. Zo kan je op een goedkope wijze al gebruik maken van de Microsoft scripting taal. Wat wij ook standaard al actief hebben op je hosting space is een Web Application Firewall. Wat dit inhoudt is dat jouw website realtime beveiligt wordt tegen aanvallen en inlog pogingen. Dit wordt afgevangen en tegengehouden door onze WAF en wordt direct gelogd om misbruik te voorkomen. Om meer te lezen wat je kan doen om je website te beveiligen dan kan je ook het kennisbank artikel erbij pakken.

Voor webhosting in Nederland dien je dus bij MijHostingPartner.nl te zijn.