Reseller hosting

Reseller WL100

€ 29.95

per maand

Reseller WL300

€ 39.95

per maand

Reseller WL500

€ 49.95

per maand

Reseller hosting

Met onze Reseller hosting pakketten heb je een uitgebreid pakket met veel mogelijkheden. Vrijwel elke techniek voor hosting kan gebruikt worden en je hebt de vrijheid om het naar wens in te richten. Hiernaast krijg je ook een eigen control panel met jouw bedrijfslogo duidelijk in beeld. Hier kunnen klanten en ook je collega’s mee inloggen om de websites en email accounts te beheren. Met jouw eigen control panel kan je ook aparte login maken voor je collega’s of medewerkers. Dit zorgt voor een laag controle die je kan houden over welke acties wel of niet uitgevoerd mogen worden.

Aparte serversAl onze Reseller hosting pakketten beschikken over hun eigen servers. Zo zit je op een eigen stabiele omgeving die van hun eigen geheugen en processor gebruik kunnen maken. Al onze servers bij MijnHostingPartner.nl maken gebruik van IIS voor het operating system. Met IIS heb je de laatste mogelijkheden voor PHP en ASP.NET en er is vrij te kiezen tussen welke versie je gebruikt. Zo hebben we voor ASP.NET 2.0 tot ASP.NET 4.7 beschikbaar en PHP 5.2 tot PHP 7.1.1. We streven er altijd naar om de laatste stabiele versies zodra ze uit zijn beschikbaar te maken! Je kunt erop die manier voor zorgen dat je websites altijd up to date en zo snel en veilig mogelijk zijn.

Tools die met je meedenken

Naast het eigen control panel kunnen jouw klanten ook gebruikmaken van de functionaliteit van SmarterTools. MijnHostingPartner.nl werkt nauw samen met SmarterTools om over de beste Mail en statistieken te beschikken. Je krijgt een eigen webmail waar je klanten kunnen inloggen en voor elke website kan een statistieken website aangemaakt worden. Zo heb je de mogelijkheid om altijd en op elk apparaat van je mail te gebruiken en statistieken van de websites bij te houden voor je Reseller hosting.

Reseller Pakketten per GB

Reseller hosting gaat in pakketten die opgedeeld zijn per GB. Zo heb je het begin pakket van 300 GB om helemaal zelf in te delen. Heb je meer ruimte nodig? Dan kan je altijd overstappen naar een 500 GB of 1000 GB pakket.

Bestel nu jouw Reseller hosting!