Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Landings pagina

Landings pagina

Bij elk nieuw Reseller account wordt er een landingspagina aangemaakt, zo kan je laten zien dat het domein onder jouw 'beheer' valt. Dit is prettig voor jouw brand herkenning en ook voor je werknemers en klanten. Het staat natuurlijk een beetje vreemd als er niet van een eigen omgeving gebruik gemaakt kan worden. En hier de standaard pagina van MinHostingPartner.nl in beeld komt. Met een eigen landingspagina zorg je ervoor dat jouw brand, bedrijf en uiterlijk als eerst in beeld is.


Reseller Landing Page

Deze pagina is zelf geheel door je vorm te geven en aan te passen via het control panel. Richt het in naar jouw smaak en brand herkenning binnen een paar stappen. We raden aan om hier je creativiteit in te tonen, om ervoor te zorgen dat je opvalt. En hier je voordeel uit kan halen met andere mogelijke klanten.

Wanneer je nu begint als webdesigner of hosting wilt afnemen kan je het dus inrichten naar jouw stijl. Als webdesigner kan je jouw artistieke kunsten laten zien en als hoster bij MijnHostingPartner.nl kan je jouw merk hier neerzetten. MijnHostingPartner.nl is jouw partner in reseller hosting! En is door zijn nauwe contacten met onze resellers altijd een streep vooruit. Zodat jij jouw reseller pakket zorgeloos kunt gebruiken!