Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Aparte webservers

Aparte webservers

Resellers draaien bij MijnHostingPartner.nl op aparte webservers en staan los van onze eigen webservers voor de doorsnee klant van MijnHostingPartner.nl. Zo heb je een zeer stabiele omgeving en door de cloud omgeving is dit tevens zeer schaalbaar. Reseller omgevingen kunnen met je bedrijf meegroeien en zijn daardoor heel flexibel. Er is bijvoorbeeld gemakkelijk ruimte bij te bestellen of extra functionaliteit altijd nog op een later stadium toe te voegen. 


Reseller aparte webservers

Met onze aparte servers voor Resellers maak je standaard gebruik van SSD schijven op de hosting. Dit zorgt ervoor dat websites en bestanden vele malen sneller beschikbaar zijn dan bij traditionele harde schijven. Goed voor de bezoekers van de pagina en dus ook goed voor je klanten! Naast de snelheidsvoordelen voor het gebruikersgemak is dit ook een voordeel voor de ranking in zoekmachines zoals Google, Bing of DuckDuckGo. Combineer dit ook met een gratis te installeren SSL certificaat van Lets Encrypt om het optimale hieruit te halen. Zo zijn jouw websites beter gewapend tegen veranderingen in de posities door een solide fundering van de hosting technologie. 

Je hebt de gebruikelijke tools die je verwacht zoals PHPmyAdmin voor MySQL database beheer en ons uitgebreide control panel om al je websites te beheren vanaf 1 plek. Ook is via de web app gallery een breed arsenaal aan scripts beschikbaar waardoor applicaties zoals WordPress of Umbraco binnen enkele klikken geïnstalleerd kunnen worden. Mocht je dit liever handmatig willen doen dan kan je dit uiteraard gewoon via FTP doen. Of dit nu via een client is zoals FileZilla, of in een ontwikkel studio zoals Microsoft Visual Studio.  Naast het benaderen van MySQL databases is er ook voor te kiezen om dit gewoon in SQL management Studio te doen. Je kan de omgeving dus zo benaderen op de manier die jouw voorkeur heeft. MijnHostingPartner.nl, jouw partner in reseller hosting!