Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wat is hosting

Wat is hosting
MijnHostingPartner

Wat is hosting

Wat is hosting?

Hosting is het bereikbaar stellen van je website op het internet. Hiervoor zorgt MijnHostingPartner.nl als webhost. Wij hebben onze servers  op het internetknooppunt in Amsterdam staan. Op die wijze is jouw website over de gehele wereld razendsnel in te laden.

Naast de snelheid van de hosting is het ook belangrijk dat je een uitgebreide specificatie mogelijkheid hebt. Hiermee kan je alles wat voor je website nodig is bij ons op de hosting zetten.  Zo beschik je over de laatste PHP en ASP.NET versies, en heb je altijd een onbeperkt aantal MySQL databases. Dit is vereist voor veel websites en Content management systemen zoals WordPress hosting en Joomla hosting. Schijfruimte is bij ons maar liefst 25 GB bij ons Totaal pakket en Totaal SSD pakket.

Kosten van hosting

Hosting bij MijnHostingPartner.nl proberen we zo duidelijk mogelijk neer te zetten met onze Totaalpakketten. Bij het standaard blauwe Totaalpakket beschik je over alles wat nodig zal zijn om een website en mail te hosten. Hier zit ook standaard een domeinregistratie bij van .nl .be en .eu. Dat alles voor de bijzonder scherpe totaalprijs van €23.94 ex btw per jaar. Wanneer je een ander domein extensie kiest zoals .com dan kan hier nog een kleine meerprijs aan vast zitten. In het laatste scherm van de bestelling zie je altijd het volledige overzicht van alle kosten.  Voor een Totaalpakket met een .nl domeinnaam is dit dan onderverdeeld in:

  • Hosting Totaal pakket  €18 exclusief btw
  • Domein registratie €5,94  exclusief btw

SSD hosting

Een stap hoger dan het Totaalpakket hebben wij het SSD Totaal pakket. Dit is een pakket waar al jouw data op SSD schijven staat in plaats van de traditionele harde schijven. Hierdoor is jouw website snel bereikbaar door heel de wereld en maak je gebruik van snelle webhosting.  De specificaties zijn verder hetzelfde als van het Totaal pakket. Zeker voor snelle webhosting WordPress ben je bij ons aan het juiste adres!

Totaal XL pakket

Met het Totaal XL pakket hebben we iets speciaals neergezet voor een lage prijs. Het kenmerkende van het Totaal XL pakket is dat wij onbeperkte webhosting schijfruimte beschikbaar stellen. De enige eis die we hieraan vaststellen is dat de bestanden die in de space worden gezet alleen voor de website zijn. Denk hierbij aan een grote verzameling aan video’s of afbeeldingen die beschikbaar gesteld moeten worden via het internet.

Direct bestellen

Om direct te bestellen en nog even alle specificaties op een rijtje te zien kan je een kijkje nemen op de volgende pagina:

https://www.mijnhostingpartner.nl/webhosting-hosting/specificaties/