Hosting zonder limiet

Met het uitgebreide pakket wat MijnHostingPartner.nl aanbiedt zat het er al een beetje aan te komen. Het limietloze pakket! Veel mensen zouden het pakket wat we aanbieden al omschrijven als één zonder limiet met 25GB aan schijfruimte, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt aantal mailadressen en mailaliassen, maar nu gaan we toch nog een stapje verder.

Onbeperkte Webhosting, hosting zonder limieten

Nu heeft MijnHostingPartner.nl een pakket wat ook wat betreft andere zaken zoals opslagruimte en MySQL databases geen limiet heeft. En ook hier geldt dat er geen kleine lettertjes en geen verborgen kosten zijn. Onder de term ‘what you see, is what you get’ lanceren we een nieuw pakket die verder gaat waar het Totaalpakket stopt. En dit uiteraard met de kwaliteit en service die je van ons over de afgelopen jaren gewend bent.

Is alles onbeperkt of zijn er toch nog zaken die wel gelimiteerd zijn?

Alle standaard features zijn ongelimiteerd. Voor eventuele add-ons geldt helaas niet dat deze automatisch onbeperkt zijn. Een veelgebruikte add-on is bijvoorbeeld een MS SQL database welke per 3 stuks gaat en je tijdens de bestelling kan toevoegen aan je winkelwagen. Verder kan je dus gewoon ongestoord je gang gaan en hoeft men zich dus niet druk te maken over eventuele begrenzingen. MijnHostingPartner.nl, Goed, Goedkoop, Simpel, Snel én Limietloos!

Zitten er verder echt geen addertjes onder het gras?

Nee, er zitten verder geen addertjes onder het gras. Maar MijnHostingPartner.nl houdt zich wel voorbehouden om eventuele misstanden aan te pakken. Bij misbruik houden we het recht om jouw space op te schorten totdat een oplossing is gevonden. Verder is het alleen toegestaan om het onbeperkte pakket voor jezelf te gebruiken. Het is dus niet toegestaan om meerdere websites onder het pakket te plaatsen voor derden. Ook is het niet toegestaan om er data op te plaatsen die niets met de hosting van doen hebben; de space mag dus niet als back-up gebruikt worden voor jouw data of als distributie site van bestanden.

Verder dient de domeinnaam ook bij MijnHostingPartner.nl te zijn ondergebracht. Indien een domeinnaam dus bij een andere provider actief is dan dien je deze te verhuizen naar ons. Het bedrag van deze domeinregistratie (.nl of .be) zit al in de prijs begrepen. Voor andere extensies kan een kleine meerprijs gelden. Verder zijn gewoon de voorwaarden van MijnHostingPartner.nl actief. Heb je verder nog vragen dan kan je altijd even mailen of kijken of er iemand van de online chat bij ons op de site aanwezig is. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn de helpdeskmedewerkers vrijwel altijd aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Hoe snel kan ik aan de slag?

Net als bij de rest van de pakketten kan je na bestelling en betaling direct aan de slag. Je krijgt via de mail alle gegevens toegestuurd die je nodig heeft om je website te uploaden en je mailaccounts aan te maken. Voor eventuele vragen verwijzen wij je eerst naar de veel gestelde vragen bij ons op de website. De meeste vragen worden hier beantwoord. Kom je er dan nog niet uit dan kan je altijd de hulp van onze online chat inroepen. Zijn deze er niet? Geen nood, via het klantenpanel onder je account kan je een ticket aanmaken die vervolgens door een helpdeskmedewerker zo snel mogelijk opgepakt zal worden. MijnHostingPartner.nl, je webhost partner voor al je al hosting!