Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Voordelig een website starten

Voordelig een website starten
MijnHostingPartner

Voordelig een website starten

Goedkoop een website starten

MijnHostingPartner.nl als webhost biedt je alle mogelijkheden om goed een website te hosten, maar hoe maak je de website als je een laag budget hebt? In dit blog artikel gaan we bespreken wat je opties zijn en welke stappen je kan nemen. Een website voor jouw bedrijf is namelijk niet meer weg te denken in deze tijd. Om een mooi resultaat neer te zetten heb je tegenwoordig niet een mega groot budget meer nodig. De hosting business is namelijk een competitieve markt geworden en veel bedrijven en eenmanszaken kunnen in no time een website voor je neerzetten.

Wat zijn je doelen?

Het is belangrijk om je doelen vast te stellen voor de website. Waar wil je de focus opleggen op de homepagina en welk product wil je verkopen? Kijk hiervoor naar je concullega’s en probeer jouw stijl hieraan te geven. Wat is de sfeer die je wilt weergeven, is dit een professioneel uiterlijk of wil je dit liever wat speelser of moderner hebben. Dit zijn zaken die je van te voren dient te bepalen.

Welke Webhosting is voor mij geschikt?

De keuze voor het webhosting pakket is belangrijk, we hebben hiervoor een aantal opties die speciaal gericht zijn op klanten met een budget en geen onverwachte kosten. Zoals altijd bij MijnHostingPartner.nl hebben we een vaste jaarlijkse prijs. Met een totaalpakket van 23,94 ex btw per jaar kan je de meeste websites al uitermate goed hosten. Als je wat meer snelheid wilt hebben dan is het aan te bevelen om voor een SSD hosting pakket te kiezen. Wanneer je een grote website wilt maken met veel media zoals afbeeldingen of beeldmateriaal dan kan je het beste kiezen voor een Totaal XL pakket. Hier heb je onbeperkte schijfruimte voor alles wat met jouw website te maken heeft!

Een zelfgemaakte website.

Met een Content Management Systeem (CMS) kan je eenvoudig een website starten en onderhouden. Het enige wat je bereidt moet zijn te doen is jezelf wat meer verdiepen in de materie en jezelf bijscholen door bijvoorbeeld een keer een cursus te volgen of online hulpstukken te lezen. Dit kost natuurlijk wel even tijd. Met een CMS wordt dit al wat makkelijker voor je gemaakt; met Wordpress webhosting of Joomla webhosting heb je een duidelijke interface waar je niet zult hoeven te coderen om je website op te zetten. Bij MijnHostingPartner.nl bieden wij ondersteunen voor vrijwel alle keuzes qua CMS. Ook zijn de softwarepakketten vaak met een paar klikken te installeren via onze web app gallery en hebben wij hier uitgebreide handleidingen voor waar je stap voor stap geholpen wordt.

Een website laten maken.

Er zijn veel keuzes om je website te laten maken met een laag budget. Je eerste optie is om eens rond te vragen in je vrienden of kennissenkring. IT en webdesign zijn populaire beroepen dus grote kans dat er via via een connectie is te maken. Vaak zijn er ook studenten of startende ondernemers die weinig ervaring hebben maar wel graag je verder helpen met het ontwerpen en maken van jouw eigen website. Deze websites worden vaak voor jou als klant dan gemaakt in Wordress of vergelijkbaar CMS zodat jezelf de website kan beheren na oplevering. De tweede optie is om een professional de website te laten maken. De kosten hiervan liggen hoger dan de eerste optie. Wanneer je hier een zoekopdracht voor doet dan zie je al een tal van opties naar voren toe komen, aan jou is het om uit te zoeken wie het beste past bij jouw wensen en pas bij jouw budget.