Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Algemeen

Webmail layout verminkt sinds 21-08-2014
MijnHostingPartner

Beste klant,Door een onaangekondigde templatewijziging is sinds vandaag de webmail layout verminkt. Er zal een update geinstalleerd worden die dit zal verhelpen maar in de tussentijd kunt u de stappen volgen die vermeld staan in de aankondiging bij ons op de website om dit probleem te tackelen.https://www.mijnhostingpartner.nl/client/announcements/177/Webmail-layout-verminkt-sinds-21-08-2014.htmlWij excuseren ons voor het ongemak.

Aankondiging spoedonderhoud 1607 op 1707
MijnHostingPartner

Beste Klant We dienen op bepaalde servers spoedonderhoud uit te voeren. Dit onderhoud zal rond twaalf uur vannacht aanvangen en eindigen rond 03:00. De volgende servers zullen enige downtime hebben. Webservers: S066 - S074 - S075 - S077 -S078 - S079 - S080 - S081 -S087 (kort onderhoud hooguit een uur) Alle MS SQL Servers (langer onderhoud hooguit drie uur) Webservers: S023 - S025 -S028 (langer onderhoud hooguit drie uur) We proberen de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden zodat u er zo min

Storing Telecity (Datacenter)
MijnHostingPartner

Door het uitvallen van een complete range ipadressen bij ons datacenter in Telecity was een gedeelte van ons serverpark voor een periode van ongeveer vijf minuten niet bereikbaar. Dit is niet een probleem wat veroorzaakt werd bij MijnHostingPartner.nl maar bij het datacenter zelf. Wat precies de reden is geweest van deze downtime wordt nog onderzocht door Telecity. Wij excuseren ons voor het ongemak. Voor eventuele vragen kunt u altijd even een mail sturen naar info@mijnhostingpartner.nl.

Levenslang Gratis Hosting - Deel en Win!
MijnHostingPartner

Na het succes van de voorjaarsactie hebben we bij MijnHostingPartner.nl iets anders bedacht. Deze zomer gaan we een leven lang gratis hosting verloten. En iedereen die onze Facebook pagina ‘liked’ doet mee. U hoeft dus geeneens klant te zijn om kans te maken op deze waanzinnige prijs! Er zitten verder geen catches achter deze prijs behalve dat deze niet overdraagbaar is op iemand anders en enkel de winnaar gebruik mag maken van de hostingspace (Totaalpakket incl. .nl/.be/.eu domeinnaam)

(Web)mail traag!
MijnHostingPartner

Geachte klant, op dit moment wordt er misbruik gemaakt van en op onze mailservers waardoor mail heel erg traag is en het lijkt alsof deze niet werkt. Onze technische medewerkers zijn druk bezig om dit op te lossen en excuseren ons voor het ongemak. Er zal geen mail verloren gaan, maar zal enkel later aangeboden worden. We zijn druk bezig met een structerele oplossing voor dergelijke situaties. Heeft u vragen dan kunt u altijd even een ticket aanmaken via het klantenpanel.

Wijziging Google Adwords Beleid
MijnHostingPartner

MijnHostingPartner.nl wil u op de hoogte stellen van bepaalde wijzigingen in het Adwords beleid. Rond September wordt er een nieuw en verbeterd beleidscentrum voor AdWords gelanceerd. Deze is er op gericht om het AdWords beleid gebruiksvriendelijker toegankelijker en aansprekender maken voor adverteerders en gebruikers. Men kan het volgende verwachten: •    Minder en eenvoudigere AdWords-beleidsregels •    Meer transparantie in waarom we elk beleid voeren

Opgelost: Storing MySQL 1
MijnHostingPartner

De storing aan de MySQL 1 servers zijn opgelost. Alle diensten m.b.t. MySQL 1 werken weer naar behoren.Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen.Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Storing MySQL 1
MijnHostingPartner

Op dit moment is er een storing gaande met een van onze MySQL 1 servers. Dit kan verklaren waarom uw website niet functioneerd. Ons technisch team heeft de storing in behandeling en proberen deze zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie over deze storing kunt u terugvinden bij de aankondingen op de website van MijnHostingPartner.nl. Een directe link naar deze pagina is: https://www.mijnhostingpartner.nl/client/announcements.php Onze excuses voor het ongemak. 

EU domeinnaam blijvend in prijs verlaagd!
MijnHostingPartner

Een paar dagen geleden zijn we officieel geaccrediteerd door EURID om .EU domeinnamen te registreren. De afgelopen dagen heeft u vanwege dit feit voor slechts € 2 50 excl. BTW een EU domeinnaam bij MijnHostingPartner.nl kunnen registreren. Ondanks dat deze actie maar een paar dagen gold was dit een daverend succes en hebben we besloten om net als de .NL en de .BE domeinregistratie de EU domeinnaam blijvend in prijs te verlagen. Vanaf 1 mei zal een EU domeinnaam net als .NL en .BE € 5 94