Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Google Partner

Google Partner
MijnHostingPartner

Google Partner


Google Partner
MijnPartnerGroep.nl is per 08/08/2016 officieel Google Partner. Met deze Google Partner Badge kunnen we aantonen dat we gecertificeerd zijn voor Adwords en specifiek Adwords Search advertising.
Omdat wij deze services ook in de toekomst willen aanbieden aan onze bestaande klanten van MijnHostingPartner.nl en al onze andere dochterbedrijven, zullen wij in de nabije toekomst een nieuwe partner onthullen!
We houden de naam hiervan nog even geheim.

Wanneer wij meer informatie voor u hebben dan zullen wij dit melden via Facebook en de aankondigingen.

Wat u kunt verwachten van deze nieuwe partner zijn een hoop mogelijkheden op het SEO vlak. Namelijk Adwords campagnes beheren voor uw website of bedrijf. U helpen met uw website optimaliseren voor de zoekmachines. Dit kan door een analyse van uw website en een rapport zo naar uw email adres verzonden. We bekijken wat de beste keywords zijn die u kunt gebruiken op uw website pagina en waar u verbeteringen kan maken in de teksten. En nog veel meer opties die als dienst zijn af te nemen.

Wij zullen hier een aantal pakketten (zoals u van ons gewend bent) van maken om dit op een scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Als u vragen heeft over onze nieuwe dienstverlening dan vragen we u contact op te nemen via de online chat of even een ticket aan te maken in het klantenpanel. Dan helpen wij u graag verder.