Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

beveiliging van uw Wordpress of Joomla site

beveiliging van uw Wordpress of Joomla site
MijnHostingPartner

beveiliging van uw Wordpress of Joomla site

In de afgelopen weken zijn er weer minstens 2000 Wordpress en Joomla websites gehackt over de wereld. Dit specifieke virus besmet de website met ransomware voor bezoekers van de site.
Laat dit u niet gebeuren! Zorg altijd voor de laatste updates voor zowel uw Wordpress of Joomla versie en al uw plug-ins en extensies. Om meer te lezen over welke stappen u kunt toepassen om uw site zo veilig mogelijk te houden op onze hosting van MijnHostingPartner.nl:
https://www.mijnhostingpartner.nl/…/Wat-kan-ik-doen-om-mijn…