Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Nieuwe betaalmethodes

Nieuwe betaalmethodes
MijnHostingPartner

Nieuwe betaalmethodes

MijnHostingPartner.nl krijgt binnenkort nieuwe betaalmethodes tot haar beschikking voor hosting klanten in Nederland en België. Naast onze al aanwezige betaalmethodes heeft u de mogelijkheid om ook te betalen met American Express en KBC/CBC (voor onze Belgische klanten).

Met de digitale knop van KBC/CBC kunt u voor de webhosting van MijnHostingPartner.nl met uw vertrouwde omgeving betalen. Deze manier van betalen is een stuk sneller dan een traditionele bankoverschrijving en wordt direct in ons systeem verwerkt. Zo kunt u sneller aan de slag met uw website en/of weet u zeker dat u op tijd bent voor de verlenging van uw contractperiode.

American Express is een creditcard leverancier die over de gehele wereld populair is. Zo kunnen wij ook een vertrouwde betaalwijze aanbieden voor klanten die niet beschikken over IDEAL (zoals wij in Nederland kennen) of PayPal. Wanneer u gebruik kunt maken van deze betaalmethodes zullen wij hier een update op geven.