Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

30 jaar NL domein

30 jaar NL domein
MijnHostingPartner

30 jaar NL domein

Internet en de .nl domein extensie

30 jaar NL domein

30 jaar geleden registreerde Piet Beertema het eerste .NL domeinnaam. Sindsdien zijn er anno 2017 ~ 5,7 miljoen .NL domeinen geregistreerd. MijnHostingPartner.nl is er trots op dat wij officieel registrar zijn bij SIDN, en met onze Nederlandse webhosting een onderdeel uitmaken van ondernemingen en bedrijven die allemaal gebruikmaken van de Nederlandse domein extensie.

Piet Beertema is met welverdiend pensioen na het registeren van ongeveer 700 domeinnamen per maand met de hand tot in de latere uren van de nacht. Wat tegenwoordig een automatisch proces is wat binnen een paar seconden door het systeem wordt uitgevoerd was eerst een handmatige actie die veel tijd koste. Ook waren de domeinen eerst nog niet te registreren door Particulieren, je moest namelijk een bedrijf hebben en ingeschreven staan bij het KVK. Ook mocht je niet te algemene domeinnamen registreren, natuurlijk probeerde iemand al gelijk sex.nl te registreren. Dit werd toen afgewezen. Dit bracht echter problemen met zich mee en is uiteindelijk besloten om deze vrij te geven. Na een aantal jaar mochten particulieren ook hun eigen .NL domeinnaam registreren. Zonder deze ontwikkelingen zou MijnHostingPartner.nl hoogstwaarschijnlijk niet bestaan! Nu is het eigenlijk niet meer weg te denken dat een bedrijf gewoon een website heeft, of het nu de snackbar om de hoek of de kapper is. Iedereen heeft zowat een website. En met de ontwikkelingen van populaire website makers zoals Wordpress webhosting , Joomla webhosting of onze eigen Sitebuilder is het ook mogelijk om voor niet technische mensen snel een website op te zetten.

Kosten en Land verschil

De kosten van een hostingplan zijn bij MijnHostingPartner.nl al vanaf 23.94 ex btw per jaar bij met een Totaalpakket. Hier zit je .NL domein registratie bij in en 25 GB aan ruimte voor je website en mail. Als bedrijf zonder een website of zakelijke mail word je vaak niet serieus genomen. Er zijn in Nederland maar weinig bedrijven die hun Gmail of Hotmail adres gebruiken om naar klanten toe te mailen. In België zijn ze wat makkelijker hierin, zelfs sommige grote bedrijven in België werken nog met hun Hotmail adres. In Frankrijk hebben ze ook veel .com domeinen, dit zou in Nederland zeker niet de standaard zijn.

Bron: VPRO-gids
https://www.vpro.nl/lees/artikelen/2016/punt-nl.html