nl domein registreren

nl domeinnaam registereren en beschikbaarheid

Bij Mijn Hosting Partner controleert u snel & gemakkelijk de beschikbaarheid van uw domeinnaam. Vul hierboven de gewenste .nl domeinaam in en ons systeem controleert snel of deze beschikbaar is. Vul uw gegevens in en binnen een paar klikken is uw domein realtime geregistreerd. U heeft al een .nl domeinnaam, dan kunt u uiteraard ook uw domeinnaam verhuizen.

Voor klanten uit Nederland is de .NL domeinnaam de meest belangrijke domeinnaam. Dit omdat .nl er vrijwel altijd voor staat dat de betreffende shop in Nederland is terug te vinden en dat de standaard taal op de website (in de meeste gevallen) in het nederlands is. Iedereen kan een .NL domeinnaam registreren. Mocht u reeds een domeinnaam geregistreerd hebben bij een andere provider dan kunt u deze naar ons verhuizen. Het enige wat u dan nodig heeft is een token (code) welke u op kunt vragen bij uw huidige provider. Zonder deze token kunnen wij de verhuizing niet in behandeling nemen. Kijk voor meer informatie bij 'Domein Verhuizen'.

Is een NL domeinnaam door iedereen te registreren?

Ja iedereen kan een nl domein registreren of je nu in Nederland woont of ergens anders in de wereld. Na 2003 is dit opengesteld voor iedereen ter wereld zowel bedrijven of privé.

Als je verder nog vragen hebt over je nl domein registratie dan zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar op de online chat en 24/7 bereikbaar op ons ticketsysteem. Zo ben je altijd verzekerd van een snel antwoord op al jouw vragen. Of het nu over de domein registratie is of over een webhosting vraag, onze werknemers bieden altijd een enthousiast en snel antwoord.

Bij alle nl domein registraties zit standaard inbegrepen:

a

  • Realtime registratie van je nl domeinaam, dus direct actief en online met je nl domeinnaam.
  • Je kunt je nl domeinnamen gratis doorlinken naar een andere website of een pagina.
  • De DNS gegevens van je nl domeinnaam bewerken via het control panel.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om een hosting pakket aan je nl domeinnaam te hangen.