Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hosted Exchange en Email Hosting

Hosted Exchange en Email Hosting
MijnHostingPartner

Hosted Exchange en Email Hosting

Exchange en Email Hosting

Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor je Email Hosting. Mail is tegenwoordig natuurlijk niet meer weg te denken. Persoonlijk en zakelijke email heb je op je telefoon staan en is dus overal te benaderen. Of je nu even snel wilt kijken wat er in de aanbieding is bij de supermarkt of een belangrijke mail naar je collega moet sturen. Je email is met een swipe van je vingertoppen te bereiken. Je gebruikt jouw favoriete app om je mail account van MijnHostingPartner.nl in te stellen. We ondersteunen vrijwel elke applicatie die je wilt gebruiken voor je email account van Gmail tot Bluemail en Outlook. En daarnaast kan je overal inloggen via de webmail. Met een email pakket voor maar 13,94 exclusief BTW per jaar kan je al een onbeperkt aantal email adressen aanmaken en heb je 15 GB aan schijfruimte voor al jouw mails tot je beschikking.

De beveiliging van je mail account en privacy is een belangrijk onderdeel, je wilt natuurlijk dat jouw email veilig wordt bewaard en dat er niemand met je meekijkt op de mail of je webhosting. Daarom hebben wij bij MijnHostingPartner.nl strenge eisen aan het wachtwoord van het mail account en uitgebreide TLS beveiliging op al het mail verkeer. Zo ben je er zeker van dat je mail account veilig is en dat e-mails versleuteld verstuurd worden.

 

Hosted Exchange en Email Hosting

Hosted Exchange

Een Hosted Exchange account is voor de klanten die altijd onderweg zijn en op meerdere plekken hun mail, agenda en notities nodig hebben. Zo ben je goed bereikbaar en heb je je agenda altijd bij de hand hebt. Wanneer je een agenda item aanmaakt dan wordt dit ook gelijk gesynchroniseerd naar al je andere apparaten. Bij het versturen en ontvangen van de mail zit verder geen vertraging. Wanneer je op verzenden drukt dan heeft de ontvanger hem nagenoeg al binnen.

Een Hosted Exchange account wordt ondersteund door de meeste email applicaties en kan op elk apparaat worden ingesteld. Wij hebben standaard 3 opties beschikbaar voor de Hosted Exchange accounts, namelijk: Hosted Exchange 5 GB – 15 GB en 25GB.

Zoals de pakket naam al verraadt heeft dit te maken met de ruimte die het account heeft op de server. Exchange accounts worden berekend per gebruiker en worden op jaarbasis gefactureerd.