Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Een blog hosten

Een blog hosten
MijnHostingPartner

Een blog hosten

Hosten van een blog

 

Hosting is uitermate belangrijk voor een succesvolle blog website. Hosting heeft namelijk directe impact op het succes van je blog en de betrouwbaarheid hiervan. Een goede webhost is daarom belangrijke keuze.

Bij MijnHostingPartner.nl kunnen wij jouw Blog optimaal hosten met vrijwel alle Content Management Systemen(CMS). Het populairste Blog CMS is WordPress hosting, hier bieden wij uitgebreide ondersteuning en documentatie voor om gelijk de stappen duidelijk te maken. Hiernaast heb je ook de keuze uit Umbraco hosting, Drupal of Joomla webhosting.

 

Trage snelheden en downtime

Trage snelheid op jouw blog is slecht voor zowel de gebruikerservaring van je bezoekers als de ranking binnen zoekmachines zoals Google. Daarom hebben wij MijnHostingPartner.nl SSD hosting pakketten waardoor je database en website op de laatste SSD schijven staan! Hierdoor is jouw blog uitermate snel en kan je met gerust hart gebruikmaken van je hosting.

 

Naast de SSD schijven is het ook erg belangrijk om je Blog te optimaliseren. Denk hierbij aan de afbeeldingen die je gebruikt en of je wel of niet gebruik maakt van Caching. Heb je hier vragen bij?

Kom dan gelijk even bij ons op de chat om wat tips en aanwijzingen te krijgen van één van onze medewerkers!

 

Dowtime is heel vervelend en een grote afknapper voor bezoekers die je website of blog nodig hebben. MijnHostingPartner.nl doet er alles aan om downtime te voorkomen door onze beveiliging up to date te houden en constant monitoring hebben op al onze servers. Zo zien we gelijk waar een probleem kan ontstaan en weten dit voor enige downtime kan ontstaan de kop in te drukken. Zo houden wij een uptime van 99,99 %!

 

De beste support voor je Blog

Met een blog opzetten kan je veel vragen hebben en kan je twijfelen waar je moet beginnen. Het is daarom fijn om met iemand te praten die er verstand van heeft en je snel de goede richting uit kan sturen. De medewerkers van MijnHostingPartner.nl hebben veel ervaring in de verschillende CMS en proberen je altijd snel te helpen via de Online Chat. Wanneer de vraag uitgebreider is of niet gelijk opgelost kan worden dan vragen we je altijd een ticket aan te maken in het klantenpanel. Dit kan dan snel opgepakt worden door de beheerders.

Beveiliging van je Blog

De beveiliging van je blog is een groot aandachtspunt. Je wilt natuurlijk dat jouw website zo veilig mogelijk is voor zowel jezelf als je bezoekers. Daarom is het belangrijk om hier tijd aan te spenderen en goed bij te blijven met zowel updates als de laatste methodes hiervoor. We wijden hier altijd veel blog posten en social media aan om zoveel mogelijk klanten op de hoogte te stellen. Ook hebben wij een groot aantal kennisbank artikelen die aangeven welke stappen je moet uitvoeren.