Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress SEO themes voor jouw bedrijf

WordPress SEO themes voor jouw bedrijf
MijnHostingPartner

WordPress SEO themes voor jouw bedrijf

WordPress SEO thema’s voor jouw bedrijf

WordPress is een bekend platform om jouw website mee te maken voor de hobby of voor jouw bedrijfswebsite hosting. Als je een WordPress website gaat maken of al hebt dan is het belangrijk om ook goed je huiswerk te doen naar een thema wat geschikt is voor SEO. Wat is SEO? SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en is de kunst om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google, Bing of Yahoo te laten komen met bepaalde zoektermen. Je WordPress thema speelt daar een belangrijke rol in naast de inhoud van je website.

Met een bedrijf starten is het belangrijk om in de zoekmachine resultaten zo hoog mogelijk te komen. Dit zorgt voor direct resultaat en is daarom onmisbaar voor een hedendaags bedrijf. Potentiele klanten die niet jouw bedrijf zien maar je concurrent op de eerste pagina zullen een stuk eerder voor hun kiezen. Laten we daarom maar een aantal punten behandelen waar je op moet letten bij het kiezen van je WordPress thema.

1 Wat wil jouw bedrijf vertellen op de website?

Verschillende WordPress thema’s zijn beschikbaar voor verschillende bedrijfstakken. Of je nu een consultant, fotograaf of website designer bent. Er zijn altijd wel voor ingerichte thema’s te vinden. Een thema voor een fotograaf heeft er bijvoorbeeld gelijk een fotogalerij inzitten om jouw werk te showcasen. Een website designer heeft zijn referenties erin staan en zijn klanten om vertrouwen te wekken en een consultant heeft zijn specificaties op de website staan. Met WordPress webhosting is het vervolgens een kwestie van de inhoud aanpassen naar jouw wensen en klaar.

Ga dus goed na in welke branche jouw bedrijf past en zoek hier thema’s op uit.

2 Let op de reviews

Het is cruciaal om na te gaan wat andere mensen van de WordPress template of WordPress thema denken. Naast de gebruikerservaring en SEO resultaten komt beveiliging en snelheid van je website webhosting ook te pas. Een slecht gecodeerd thema kan namelijk dramatische gevolgen hebben hiervoor. Er is niets zo beschamends als je bedrijfswebsite die gehackt is. Leg dat maar eens uit aan je klanten die zaken met je willen doen of hun persoonlijke gegevens aan jou toe vertrouwen. Het thema moet dus ten allen tijde goed up to date gehouden worden en meegaan met de laatste WordPress versies.

3 Betaalde tegenover gratis thema’s

Met een bedrijf starten kan je geld investeren in een WordPress thema. De voordelen hiervan zijn dat je niet alleen naar een forum wordt gestuurd voor enige problemen maar dat je ook support van ze krijgt met vragen. Dit is een goede reden voor een bedrijf om voor een betaald thema te gaan. Je mag er ook vanuit gaan dat er aandacht is besteed aan de beveiliging van de template en snelheid. En als je daar vragen over hebt dan moeten ze dit ook zonder pauze kunnen beantwoorden.

Een gratis thema is natuurlijk fijn voor de starter maar kan soms meer moeite opleveren om op te zetten. En je hebt geen directe lijn naar support voor je vragen. Dat is natuurlijk ook niet te verwachten zonder kosten.

Denk dus over de drie punten na en maak die keuze om voor je bedrijf te starten!