Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bedrijf starten

Bedrijf starten
MijnHostingPartner

Bedrijf starten

Bedrijf starten

Wanneer je een bedrijf wil gaan starten dan komt hier een hoop bij kijken. Het begint altijd echter met een naam verzinnen voor je bedrijf. En bij de naam hoort ook je domeinnaam. Een website hebben is namelijk onmisbaar voor een tegenwoordig bedrijf. Klanten zoeken naar je op internet voor je locatie, producten of in contact te komen met je. Dit doe je door bereikbaar te zijn op het internet en ook goed vindbaar binnen zoekmachines.

Domeinnaam registreren

Een domeinnaam registreren kan binnen een paar klikken bij MijnHostingPartner.nl. De keuze van domeinnaam is afhankelijk in welke tak je een bedrijf gaat opstarten. Het meest betrouwbare en herkenbaarste domein extensie is voor Nederland de .nl domein extensie. Die heb je al voor het eerste jaar voor €2,50 ex btw bij MijnHostingPartner.nl! Ga je wereldwijd jouw diensten aanbieden of in het buitenland? Kies dan voor een .com domein of een andere landextensie.

En wist je dat met een bedrijf starten er een speciale extensie was voor webshops? Registreer nu jouw .shop domein bij MijnHostingPartner.nl.

Webhosting keuzes

Voor de webhosting keuzes is het belangrijk om te weten wat voor website je gaat maken of laat maken. Met een WordPress, Joomla of Drupal website is het raadzaam om voor een SSD hosting pakket te gaan. Dan heb je de snelste hosting dankzij de SSD schijven waar geen bewegende onderdelen in zitten. Zo kan data direct ingeladen worden in tegenstelling tot de traditionele harde schijven.

Ook hebben wij speciale pakketten voor ASP.NET hosting. Bij deze pakketten heb je een eigen dedicated pool en dus optimale controle over jouw website. Op de ASP.NET hosting pakketten heb je het beste pakket voor een Umbraco of DNN website.

Website laten maken

Als je een website wilt laten maken dan kan dit op diverse manieren. Bij de dochteronderneming van MijnHostingPartner.nl, MijnWebDesignPartner.nl hebben we alle tools om jouw droomsite te maken. Dit doen we door gebruik te maken van het Umbraco hosting pakket en een geheel custom website voor je te maken. Met het Umbraco CMS kan je snel en eenvoudig teksten aanpassen en live zetten. Dit kan namelijk zelfs direct vanuit Microsoft Word. Dus ook zonder verdere technische kennis kan je gauw een blog post live zetten.