Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress update 4.9

WordPress update 4.9
MijnHostingPartner

WordPress update 4.9

WordPress update 4.9

Op 14 november 2017 komt de laatste versie van WordPress weer uit. Zoals altijd is het raadzaam om zo snel mogelijk up te daten met WordPress voor de laatste functionaliteit en beveiliging. MijnHostingPartner.nl ziet het nog steeds voorkomen dat WordPress website hosting niet bijgehouden wordt en daardoor kwetsbaar zijn, niets is natuurlijk zo vervelend als erachter komen dat je WordPress website gehackt is.

Wat voor nieuwe functies komen bij WordPress 4.9?

De nieuwe functies in deze versie hebben voornamelijk te maken met het aanpassen van thema’s en aan de achtergrond bezig zijn met de CSS code. Zo wordt het makkelijker om jouw website aan te passen naar wens en hier kleine of grote aanpassingen in te maken.In de update van 4.8 kwamen er media en afbeelding widgets bij die gebruikt gemaakt konden worden om widgets interactiever te maken. In WordPress 4.9 is nu als toevoeging hierop het ook mogelijk om een galerij widget te beheren. Zo kan je een galerij aanmaken voor een collage afbeeldingen en die in een widget plek neerzetten. Handig voor jouw blog of fotograaf website hosting!

Plan thema wijzigingen in voor een specifieke datum

Met WordPress 4.9 wordt het mogelijk om jouw thema wijzigingen op een specifiek tijdstip te laten doorvoeren. Op die manier worden thema wijzigingen eerst opgeslagen als concept voordat ze daadwerkelijk live gezet worden. Dit concept kan je vervolgens delen naar je klant of iemand anders via een speciale URL. Deze URL is niet zichtbaar voor bezoekers van je website en kan dus gebruikt worden als sneak preview van je laatste wijzigingen. Zo zijn wijzigingen die misschien nog niet helemaal af zijn alvast wel in te zien zonder gelijk de bestaande WordPress website op zijn kop te zetten.

Wat is er nog meer veranderd?

Als je de complete lijst wilt zien van wijzigingen en de beta alvast wilt uitproberen dan kan je een kijkje nemen op de volgende link:

https://wordpress.org/news/

Dan kan je ook alvast testen met een sub domein of al je plug-ins en bestaande thema’s correct werken voordat je de overstap gaat maken.

Heb je vragen over hoe je WordPress kan updaten? Dan kan je de volgende stappen volgen om het binnen 2 klikken via de WordPress admin in gang te zetten:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/951/Wordpress-updaten.html