Wordpress updaten

Wordpress versie updaten.

Voordat je aan dit artikel begint dien je een backup te maken van jouw site en database, dit kan op de volgende wijze.

Stap 1 WordPress updaten
Voor de aanpassingen die we gaan maken in Wordpress zijn schrijfrechten nodig op de wwwroot map.
Deze aanpassingen vinden plaats in het control panel.  Die kun je bereiken via de volgende URL: http://control.mijnhostingpartner.nl/
Hierna kun je via de filemanager naar de map wwwroot navigeren en onderstaande instellen. Dit doe je door op het Slotje naast de map wwwroot te klikken en onderstaande toe te passen.

hoe kan ik Wordpress Updaten

Let op! Na het updaten dien je de schrijfrechten van de wwwroot af te halen. Hierna kunnen de rechten weer aangepast worden. (Schrijfrechten op de folder wp-content kunnen wel aangelaten worden.)

Stap 2 WordPress updaten

Daarna ga je naar je website toe en gelijk op jouw Dashboard zul je het verzoek tot updaten zien.

hoe kan ik wordpress updaten

Je kunt nu op Nu bijwerken drukken.

Stap 3 WordPress updaten

Op het volgende scherm druk je op nu bijwerken zie de afbeelding voor de positie van de juiste knop.

Hoe kan ik wordpress updaten

Stap 4 WordPress updaten

Na stap 3 zie je een installatie scherm. Daar hoef je verder geen actie op te ondernemen. Na een aantal minuten/seconden zal de installatie compleet zijn en kom je in het volgende scherm.

hoe kan ik wordpress updaten

Je bent nu klaar met het updaten.

Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: wordpress updaten bijwerken van update up date