Wordpress updaten

Wordpress versie updaten.

Voordat u aan dit artikel begint dient u een backup te maken van uw site en database, dit kan op de volgende wijze.

Stap 1 WordPress updaten
Voor de aanpassingen die we gaan maken in Wordpress zijn schrijfrechten nodig op de wwwroot map.
Deze aanpassingen vinden plaats in het control panel.  Die kunt u bereiken via de volgende URL: http://control.mijnhostingpartner.nl/
Hierna kunt u via de filemanager naar de map wwwroot navigeren en onderstaande instellen. Dit doet u door op het Slotje naast de map wwwroot te klikken en onderstaande toe te passen.

hoe kan ik Wordpress Updaten

Let op!  Na het updaten dient u de schrijfrechten van de wwwroot af te halen. Hierna kunnen de rechten weer aangepast worden. (Schrijfrechten op de folder wp-content kunnen wel aangelaten worden.)

Stap 2 WordPress updaten

Daarna gaat u naar uw website toe en gelijk op uw Dashboard zult u het verzoek tot updaten zien.

hoe kan ik wordpress updaten

U kunt nu op Nu bijwerken drukken.

Stap 3 WordPress updaten

Op het volgende scherm drukt u op nu bijwerken  zie de afbeelding voor de positie van de juiste knop.

Hoe kan ik wordpress updaten

Stap 4 WordPress updaten

Na stap 3 ziet u een installatie scherm. Daar hoeft u verder geen actie op te ondernemen. Na een aantal minuten/seconden zal de installatie compleet zijn en komt u in het volgende scherm.

hoe kan ik wordpress updaten

U bent nu klaar met het updaten.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: wordpress updaten bijwerken van update up date