Worpdress website hosting

Wordpress website hosting bij MijnHostingPartner.nl

Wordpress website hosting begint bij MijnHostingPartner.nl, met een Wordpress website hosting pakket bieden wij de laatste technologie aan om te zorgen dat je Wordpress website zo snel mogelijk is. Bij MijnHostingPartner.nl sta je namelijk met je Wordpress website hosting op de laatste Intel SSD schijven. Dit zorgt voor hoge betrouwbaarheid en de snelste laadtijden. Dit is niet alleen voor je gebruikers fijn, maar zorgt er ook voor dat je hoger komt in de zoekmachines zoals Google. Hierdoor wordt je sneller gevonden op relevante zoekresultaten en ook meer gebruikers trekt naar je Wordpress website.

Tech bij je Wordpress website hosting

Met onze Wordpress website hosting heb je complete toegang tot de nodige bestanden en databases, dit gaat via het welbekende PHPMyAdmin voor de MySQL database en het control panel voor de overige instellingen. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij het bouwen en onderhouden van je Wordpress website hosting.

De PHP versie heeft een directe invloed op de snelheid en veiligheid van je Wordpress website hosting, dit is namelijk het hart van je Wordpress website en is noodzakelijk om zo up to date mogelijk te houden. Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij altijd de laatste stabiele PHP versies geïnstalleerd op jouw Wordpress website hosting. Ook is er vrij te kiezen tussen de PHP versies, dit is vooral gemakkelijk met ontwikkeling en optimalisatie van je Wordpress website hosting.

Wordpress webhosting naar jouw wens

Je kan Wordpress helemaal aanpassen zoals je zelf wilt, of het nu een ander thema is of een door een plugin. Veel van deze plugin's en thema's zijn gratis te downloaden via de Wordpress plugin manager. Voor een aantal komen hier extra kosten bij kijken. Dit valt verder buiten de diensten van MijnHostingPartner.nl. Lees je altijd goed in wanneer je een thema of plugin wilt installeren. Dit kan namelijk verouderde PHP code bevatten of niet ondersteund worden in je huidige configuratie. Wanneer je hier over twijfelt kan je altijd even contact opnemen met onze helpdesk via de online chat of het ticketsysteem. Dan kijken wij de plugin voor je na.

Mijn Hosting Partner en de laatste versies van Wordpress

De versie van je Wordpress website hosting bijhouden is het belangrijkste onderdeel van een succesvolle en veilige website. Dit heeft namelijk directe invloed op de snelheid en veiligheid van de Wordpress website hosting.MijnHostingPartner.nl zal er altijd voor zorgen dat de laatste versies van Wordpress website hosting ondersteund en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Als je hier niet uitkomt kan je altijd een beroep op onze helpdesk doen.

Beveiliging van je Wordpress website hosting

Wordpress en beveiliging is een belangrijke kwestie waar rekening mee gehouden moet worden door zowel de webhost als door jezelf. MijnHostingPartner.nl heeft een Web Application Firewall actief die zorgt dat de realtime bescherming voor brute force attacks en lekken in plugin's of thema's gelijk opgemerkt en afgevangen worden. Hiernaast hebben wij uitgebreide artikelen en ervaring welke extra stappen genomen kunnen worden om jouw Wordpress website hosting zo veilig mogelijk te maken. Hier kan je altijd een gesprek over starten via de online Chat of via het ticketsysteem. Onze medewerkers nemen dan de tijd om je zo goed mogelijk voor te lichten over de beveiliging van Wordpress website hosting.

Ondersteuning bij je Wordpress website hosting

Ondersteuning bij MijnHostingpartner.nl gaat voor de korte vragen via de online Chat die bereikbaar is via de website tijdens kantoortijden van maandag t/m zaterdag. Wanneer we er in de chat niet uitkomen vragen wij je een ticket aan te maken in het klantenpanel. Ook hebben wij een uitgebreide kennisbank die bomvol met informatie staat voor de meest voorkomende problemen en vragen.

Wordpress webhosting bestellen