Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Succes voor NL

Succes voor NL
MijnHostingPartner

Succes voor NL

Succes voor .NL

Dankzij de rapportages van het SIDN kunnen we bijhouden hoe het in het algemeen gaat met het .nl domeinnaam. Ook dit kwartaal en dus afgelopen zomer is er weer een groei waargenomen van alle .nl domeinnamen. Niet een hele grote groei maar toch weer met 1.5 % en dat voor de zomertijd! Er zijn nu dit kwartaal in totaal meer dan 9 miljoen domeinnamen waarvan 5.772.671 .nl. Dus 9 miljoen Nederlandse blogs, bedrijven en portfolio websites. Afgezien van alle losse domein registraties natuurlijk. Ook bij MijnHostingPartner.nl kunnen we vaststellen dat het .nl domein nog steeds het populairst is.

Opheffingen van domeinen

In het aantal opheffingen zie je terug dat hier een daling in zit van wel 3 % op jaarbasis. 15 % naar 12%. In dit kwartaal werden nieuwe .nl domeinen wel elke maand 60.000 keer geregistreerd. Wat je hieraan terugziet is dat het .nl domeinnaam nog altijd in de groei zit.

Overbodige domeinen

In de crisis zijn een hoop overbodige domeinen door bedrijven en particulieren opgezegd om kosten te besparen. Dit zien we echter nu steeds minder omdat de domeinen die overbodig waren toen grotendeels zijn opgezegd. Hierdoor is het aantal overbodige domeinen gedaald en het idee achter het domeinnamen opzeggen afgenomen.

In combinatie met de overbodige domeinen is het aantal faillissementen op jaarbasis ook sinds 2013 bijna gehalveerd. Dit is dus alom positief nieuws over het .nl domeinnaam en de bedrijfswereld.

MijnHostingPartner.nl voor jouw .nl domein

MijnHostingParter.nl is de ideale partner voor jouw .nl domein registratie en webhosting. Dit doen we door uitstekende support aan te leveren via de online chat en tickets. En door onze scherpe prijzen voor de pakketten. Een .nl domein naam heb je al het eerste jaar voor maar 2,50 ex btw per jaar! Wil je er ook hosting bij dan kan je met de totaalprijs van het totaalpakket voor 23,94 ex btw per jaar klaar zijn. Dan heb je alle mogelijkheden voor jouw website en een jaar lang jouw .nl domeinnaam.

Om direct een domein te registreren klik je op de volgende link:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/domainchecker.php

Voor meer informatie over een domein registreren.

Bronvermelding:

https://www.sidn.nl/a/kennis/een-mooie-zomer-voor-de-nederlandse-domeinnamenmarkt